Speelland Beekse Bergen

Er is altijd een pretpark in de buurt

Speelland Beekse Bergen

Speelland Beekse Bergen is een leuk park waar u een dag vol speelplezier en waterpret kunt beleven. Ook voor een kinderfeestje of schoolreisje kunt u hier terecht. In dit speelparadijs in Noord-Brabant staan tal van spannende attracties in en rond het water. Volwassenen zullen zich in Speelland Beekse Bergen ook prima kunnen vermaken, niet in de laatste plaats door de fijne stranden en het verfrissende zwemwater. Het is zelfs mogelijk om het strand af te huren voor familie- of personeelsfeesten. Dans met uw voeten in het zand en geniet van een barbecue en de ondergaande zon.

Een strandbad met attracties

Naast het strandbad ‘Tilburg-Beach’ zijn er in Speelland Beekse Bergen tal van spetterende attracties. Kinderen zullen de Waverider geweldig vinden, dat is een carrousel in het water die echt supersnel gaat, zo snel dat het wel een jetski lijkt. Ook zijn er trampolines, een ballenberg en een minigolfbaan.


 

Ligging en prijs

Speelland Beekse Bergen ligt in de provincie Noord-Brabant en is goed bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Het park is van eind april tot en met eind oktober geopend. Een kaartje kost ongeveer €8 per persoon, afhankelijk van het seizoen. Als u online een kaartje koopt, ontvangt u €1 korting per persoon.

 

Deel dit artikel via:   Facebook Twitter


Win een gratis weekend
naar Landal Het Land van Bartje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een
verblijf in een luxe woning voor 6 personen
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Land van Bartje Landal Het Land van Bartje