Walibi Holland

Er is altijd een pretpark in de buurt

Walibi Holland

Walibi Holland heette vroeger Six Flags Holland en is ook nog een tijd door het leven gegaan als Walibi Flevo en de Flevohof. Het is van oorsprong een boerderijpark waar mensen en vooral kinderen uit de grote steden kennis konden maken met de landbouw. De laatste jaren is het steeds meer een familiepark aan het worden. Bekende attracties zijn onder meer de Goliath, een achtbaan die snelheden tot 106 km/u haalt en een interactieve fontein die tegen bezoekers kan praten. Er zijn ook verschillende themagebieden te vinden, zoals Wild Wild West, Mexico en Italia.

Attracties voor jong en oud

In Walibi Holland vindt u meer dan veertig attracties voor jong en oud. Of u nu met de kinderen komt, met familie, of met vrienden, het kan allemaal. Voor de jongsten is er Walibi Land, met Koa’s Komische Karretjes en Bonte Ballonnen. Plezier voor de hele familie is te vinden in Merlin’s Castle, Los Sombrero’s en natuurlijk ook in de talloze achtbanen.

Ligging en prijs

Walibi Holland ligt in Biddinghuizen in de provincie Flevoland. Een kaartje voor het park is te koop vanaf ongeveer €28 en als u via internet een kaartje koopt, krijgt u hier nog korting op. Het park is geopend van begin april tot eind oktober, met uitzondering van enkele doordeweekse dagen.

Deel dit artikel via:   Facebook Twitter


Win een gratis weekend
naar Landal Het Land van Bartje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een
verblijf in een luxe woning voor 6 personen
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Land van Bartje Landal Het Land van Bartje