Klimrijk De Buitenjan

Er is altijd een pretpark in de buurt

Klimrijk De Buitenjan

In Klimrijk De Buitenjan kunnen kinderen en volwassenen vanaf 1.30m heerlijk klimmen. Het is een ecologisch klimbos waar u een echt outdoor avontuur kunt beleven. Baant u zich een weg door het woud via loopbruggen en stelt u zich voor in de jungle te zijn. Tijdens de bouw van het parcours zijn zoveel mogelijk natuurlijke materialen gebruikt, spijkers zult u hier dan ook niet aantreffen. Na het klimmen (maximaal twee uur) kunt u in het restaurant weer op krachten komen met een broodje of frites. Bij mooi weer wordt het ruime buitenterras geopend.

Klimmen met een groep

In Klimrijk De Buitenjan kunt u niet alleen individueel, maar ook met een groep klimmen. Voor kinderen is het geweldig om hun verjaardagsfeest hier te vieren. Ze zwieren door de lucht van boom tot boom en komen langs verborgen platforms. Ook zijn er arrangementen voor collega’s en scholen beschikbaar.


 

Ligging en prijs

Klimrijk De Buitenjan ligt in de bossen vlakbij Eindhoven, Noord-Brabant. De Buitenjan is van begin april tot en met eind oktober geopend, daarbuiten op afspraak. Het klimrijk is goed te bereiken met het openbaar vervoer en voor wie met de auto komt is er gratis parkeergelegenheid. Een klimsessie kost t/m 17 jaar ongeveer €13 en voor volwassenen ongeveer €18.

 

Deel dit artikel via:   Facebook Twitter


Win een gratis weekend
naar Landal Het Land van Bartje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een
verblijf in een luxe woning voor 6 personen
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Land van Bartje Landal Het Land van Bartje