Sybrandy's Speelpark

Er is altijd een pretpark in de buurt

Sybrandy's Speelpark

Sybrandy’s Speelpark ligt in het zuidwesten van Friesland, midden in de bossen van het Gaasterland. Oorspronkelijk was het een vogelpark, maar in de loop der tijd kwamen er steeds meer attracties bij en is het nu een groot speelpark voor kinderen van drie tot dertien jaar. In het park bevindt zich een cafetaria met een groot terras, waar u frites, ijs en andere snacks kunt eten. Het park leent zich uitstekend voor familiefeesten, schoolreisjes en kinderfeestjes.

Nieuwe overdekte jungle

Sybrandy’s Speelpark heeft sinds kort ook een overdekte Speel Jungle, waar kinderen naar hartenlust kunnen klimmen en slingeren. In de videohal kunnen ze bovendien lekker naar tekenfilms kijken. Buiten staan onder meer een groot springkussen en een gigantische draaischijf. Het is de kunst om hier zo lang mogelijk op te blijven zitten. In het park treft u verder ook nog een automatische kabelbaan en het loop spookhuis Villa Kalkenstein.

Ligging en prijs

Sybrandy’s Speelpark vindt u in Oudemirdum in de provincie Friesland. Het park is geopend van begin april tot en met eind september en een kaartje kost ongeveer €7. Het park is het gemakkelijkst te bereiken per auto en parkeren is gratis, maar met het openbaar vervoer kunt u na een paar keer overstappen ook voor de deur uitstappen.

 

Deel dit artikel via:   Facebook Twitter


Win een gratis weekend
naar Landal Het Land van Bartje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een
verblijf in een luxe woning voor 6 personen
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Land van Bartje Landal Het Land van Bartje