Linnaeushof

Er is altijd een pretpark in de buurt

Linnaeushof

Speeltuin de Linnaeushof is met meer dan 350 attracties en speeltoestellen Europa’s grootste familiespeeltuin. Het park leent zich uitstekend voor het vieren van een verjaardagsfeest, hiervoor is een speciaal arrangement beschikbaar, bestaande uit de hele dag spelen en een heerlijke maaltijd met verrassing. Ook voor schoolreisjes is de Linnaeushof een geschikte locatie. Regelmatig worden er evenementen georganiseerd, zoals een dag waarop vaders in het zonnetje worden gezet. Eten kan op een groot picknickveld, of in het zelfbedieningsrestaurant, waar u zowel binnen als buiten kunt gaan zitten eten. Bijzonder is dat er in het park ook ijs zonder suiker en kleurstoffen verkrijgbaar is.

De grootste speeltuin van Europa

Met ruim 350 speeltoestellen en attracties is de Linnaeushof de grootste speeltuin van Europa. U vindt er kabelbanen en luchtkussens, waterfietsen en een superglijbaan. De kleinsten kunnen zich in een aparte en overzichtelijk ingedeelde speeltuin vermaken. Voor de grotere kinderen zijn de klimwand en de skiswing echt geweldig.

 

Ligging en prijs

Speeltuin de Linnaeushof ligt in Bennebroek, vlakbij Haarlem inde provincie Noord-Holland. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is het park prima te bereiken. Het park is geopend van eind maart tot en met begin oktober. Een kaartje kost ongeveer €11 en kinderen tot twee jaar mogen gratis naar binnen.

 

Deel dit artikel via:   Facebook Twitter


Win een gratis weekend
naar Landal Het Land van Bartje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een
verblijf in een luxe woning voor 6 personen
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Land van Bartje Landal Het Land van Bartje