Piratenpark Het Arsenaal

Er is altijd een pretpark in de buurt

Piratenpark Het Arsenaal

In Het Arsenaal in Vlissingen kunnen bezoekers oog in oog komen te staan met echte haaien. Er is ook een uitgebreide collectie Noordzeevissen die in verschillende aquaria goed te bezichtigen zijn. Het aaien van roggen en zelfs haaien behoort tot de mogelijkheden en er zijn ook prachtige, felgekleurde tropische vissen te bewonderen. Daarnaast beschikt het Arsenaal over een voor Europa unieke collectie schelpen. In deze collectie bevinden zich niet alleen de kleinste en de grootste schelp ter wereld, maar ook de giftigste.

Het grootste Piratenpark

Het Arsenaal beschikt over het grootste Piratenpark van Nederland. In dit zeeroversnest is van alles te beleven, zowel voor jong als voor oud. Hoe leefden de piraten, hoe ging het er aan boord aan toe en wie was kapitein Zwartbaard eigenlijk? In A Pirates Adventure kunnen kinderen op avontuur door de piratenwereld, waarbij ze feestende skeletten zullen zien en kunnen ervaren hoe het is om zeebenen te hebben.

Ligging en prijs

Het Arsenaal is te vinden in Vlissingen, in de provincie Zeeland. Het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, vanaf NS station Vlissingen is het maar een klein stukje lopen. Als u met de auto reist is er voldoende mogelijkheid om betaald te parkeren. Het Arsenaal is het hele jaar door, dagelijks geopend met uitzondering van enkele feestdagen. Een kaartje kost gemiddeld ongeveer €13.

Deel dit artikel via:   Facebook Twitter


Win een gratis weekend
naar Landal Het Land van Bartje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een
verblijf in een luxe woning voor 6 personen
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Land van Bartje Landal Het Land van Bartje