BestZoo

Dierentuinen zijn altijd leuk

BestZoo

Midden in het Brabantse landschap ontmoet u interessante dieren uit verschillende werelddelen. In BestZoo kunt u genieten van slingerapen, beermarters, wallabies en doodshoofdapen en ziet u inheemse diersoorten als kerkuilen en buizerds van heel dichtbij. Het park heeft ook verschillende katachtigen, zoals jaguars, panters en lynxen en u vindt er schildpadden en dwergapen. Naast zoogdieren leven in het park ook veel bijzondere en exotische soorten vogels.

Activiteiten voor kinderen

In de kinderboerderij kunnen kinderen een levend ganzenbordspel spelen en de speeltuin zit vol uitdagingen: balanceren als een aap, vliegen als een uil en op één been staan als een flamingo. Verder is het mogelijk om deel te nemen aan één van de vele activiteiten voor kinderen. Ga op ontdekkingstocht en ontmoet dieren van over de hele wereld! Zo doe je kennis op over alle verschillende diersoorten in BestZoo. 

Ligging en prijs

Om BestZoo te bereiken neemt u vanaf de A2 afslag 27 richting St. Oedenrode. Volg daarna de borden 'Recreatiegebied de Vleut'. Een toegangskaartje kost ongeveer €10. De dierentuin is het hele jaar door geopend, maar van 1 november tot 1 maart is BestZoo alleen geopend in de weekenden en schoolvakanties (regio zuid).

Ontdek de verrassende BestZoo samen met de kinderen voor een geweldig dagje uit in Brabant!

 

Deel dit artikel via:   Facebook Twitter


Win een gratis weekend
naar Landal Het Land van Bartje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een
verblijf in een luxe woning voor 6 personen
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Land van Bartje Landal Het Land van Bartje