BestZoo

Dierentuinen zijn altijd leuk

BestZoo

Midden in het Brabantse landschap ontmoet u interessante dieren uit verschillende werelddelen. In BestZoo kunt u genieten van slingerapen, beermarters, wallabies en doodshoofdapen en ziet u inheemse diersoorten als kerkuilen en buizerds van heel dichtbij. Het park heeft ook verschillende katachtigen, zoals jaguars, panters en lynxen en u vindt er kamelen en dwergapen. Naast zoogdieren leven in het park ook veel bijzondere en exotische soorten vogels.

Activiteiten voor kinderen

In de kinderboerderij kunnen kinderen een levend ganzenbordspel spelen en de speeltuin zit vol uitdagingen: balanceren als een aap, vliegen als een uil en op één been staan als een flamingo. Verder is het mogelijk om deel te nemen aan één van de vele activiteiten voor kinderen, zoals de Zoo Quest. Dit is een leuke speurtocht waarbij het gaat om kennis over de verschillende diersoorten in BestZoo.

Ligging en prijs

Om BestZoo te bereiken neemt u vanaf de A2 afslag 27 richting St. Oedenrode. Volg daarna de borden 'Recreatiegebied de Vleut'. Een toegangskaartje kost ongeveer €10. De dierentuin is het hele jaar door geopend. Ga op ontdekkingstocht door de verrassende BestZoo, waar jong en oud zich prima kan vermaken!

 

Deel dit artikel via:   Facebook Twitter Google+