Safaripark Beekse Bergen

Dierentuinen zijn altijd leuk

Safaripark Beekse Bergen

Met de auto, per boot, te voet of met een speciale safaribus. U kunt zelf kiezen hoe u door Safaripark Beekse Bergen beweegt. Onderweg kunt u 125 diersoorten tegenkomen, die zijn verdeeld over de werelddelen Azië, Afrika, Australië, Europa en Zuid-Amerika. Ooit waren er alleen leeuwen in het park en heette het Leeuwenpark Beekse Bergen. Nadat de dierenpopulatie in de loop der jaren was uitgebreid met onder meer jachtluipaarden, bavianen, zebra's, giraffen en olifanten werd de naam omgedoopt in Safaripark Beekse Bergen.

Demonstraties en presentaties

Dagelijks worden er in Safaripark Beekse Bergen verschillende roofvogeldemonstraties gegeven. U kunt dan zien hoe een gier een verstopt stukje vlees weet te vinden en hoe een zeearend met honderd kilometer per uur een visje vangt. U kunt ook getuige zijn van een voederpresentaties. De dieren worden langs de safariroute gevoerd door een ranger. Deze geeft u gelijk uitleg over de eetgewoontes van de dieren.

Ligging en prijs

Safaripark Beekse Bergen ligt in Brabant en is het hele jaar open. Bij winters weer kan het zijn dan niet alle dieren zich laten zien. Voor een toegangskaartje betaald u ongeveer €19. Voor €2 extra heeft u ook toegang tot Speelland Beekse Bergen. Voor een uniek dagje Afrikaans avontuur gaat u naar Safaripark Beekse Bergen!

Overnachten bij Safaripark Beekse Bergen?

Wil je slapen dichtbij het Safaripark? Dan is Vakantiepark Beekse Bergen dé aangewezen plek! Op nog geen tien minuten afstand slaap je hier geheel in Afrikaanse stijl in je eigen Jungalow. De entree voor het Safaripark is bovendien gratis, want met de attractiepas die je bij je verblijf op Vakantiepark Beekse Bergen krijgt kun je zó naar binnen. Ideaal!

 

Deel dit artikel via:   Facebook Twitter


Win een gratis weekend
naar Landal Het Land van Bartje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een
verblijf in een luxe woning voor 6 personen
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Land van Bartje Landal Het Land van Bartje