Plopsa Indoor Coevorden

Er is altijd een pretpark in de buurt

Plopsa Indoor Coevorden

Plopsa Indoor Coevorden is een gigantisch overdekt themapark, groter dan twee voetbalvelden, waar kinderen al hun TV helden kunnen ontmoeten. Het is in april van 2010 geopend en dus een heel nieuw park. U vindt hier niet alleen heel veel attracties maar kunt er ook diverse evenementen bezoeken. Zo worden er met Kerst en rond Carnaval extra activiteiten georganiseerd en kunnen kinderen bijvoorbeeld verkleed dansen op de leukste liedjes van Kabouter Plop en zijn vrienden. Het is ook mogelijk om een Plopsa Verjaardagsfeestje te houden, met een kleurrijk gedekte tafel vol taart en pannenkoeken.

Attracties voor groot en klein

Plopsa Indoor Coevorden heeft allerlei attracties, zowel voor de heel jonge als de oudere en avontuurlijker ingestelde bezoekers. Voor de kleintjes zijn er bootjes, een klimberg en natuurlijk een ballenbad. Spannender zijn de Woeste Zee, de Piratenachtbaan en Anubis, een mysterieuze attractie waarop de kinderen heldhaftig heen en weer kunt zwieren en draaien.

 

Ligging en prijs

Plopsa Indoor Coevorden ligt in de provincie Drenthe en is op maandag en vrijdag vaak gesloten. Een kaartje is verkrijgbaar vanaf ongeveer €8.50 voor kinderen tussen de 85 cm en 1 m. Voor grotere kinderen en volwassenen kosten tickets die u online aanschaft ongeveer 16.

 

Deel dit artikel via:   Facebook Twitter


Win een gratis weekend
naar Landal Het Land van Bartje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een
verblijf in een luxe woning voor 6 personen
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Land van Bartje Landal Het Land van Bartje