Attractiepark Toverland

Er is altijd een pretpark in de buurt

Attractiepark Toverland

Attractiepark Toverland is door het consumentenprogramma Tros Radar verkozen tot beste attractiepark 2010 van Nederland en dat is niet voor niets. Omdat het park een groot indoor gedeelte heeft is het 365 dagen per jaar geopend en staat het altijd garant voor plezier, weer of geen weer. Buiten vindt u grote attracties, zoals de Booster Bike, een motorfietsachtbaan waarop degenen die durven op een motor gelanceerd worden met een snelheid tot 75 km/u. Verder is er de houten achtbaan Troy die zelfs tot 90 km/u gaat en natuurlijk ontbreekt ook een wildwaterbaan niet.

Binnen en buiten

In Attractiepark Toverland kunnen kinderen zich zowel binnen als buiten vermaken. Voor de allerkleinsten is er binnen het Peuterspeelhuis, waar een giechelende toverketel en een slingerende schommelklok staan. Ook de Appelcarrousel en het Truckparcours zijn leuk voor jonge kinderen. In de Tovertuin is er een heus survivalparcours vol hindernissen en kunnen ze door het woud racen op de bobsleebaan.

Ligging en prijs

Attractiepark Toverland ligt in Sevenum in de provincie Limburg, aan de Toverlaan 2 en is met de auto goed te bereiken. Met het openbaar vervoer kunt u vanaf treinstation Horst-Sevenum belbus 65 reserveren. Het park is elke dag geopend van 10:00 – 18:00uur. Een kaartje is verkrijgbaar vanaf ongeveer €16.


 

Deel dit artikel via:   Facebook Twitter


Win een gratis weekend
naar Landal Het Land van Bartje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een
verblijf in een luxe woning voor 6 personen
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Land van Bartje Landal Het Land van Bartje