KidZcity

Er is altijd een pretpark in de buurt

KidZcity

KidZcity is een indoor pretpark vol leuke en spannende attracties voor kinderen tot twaalf jaar. KidZcity is volgens sommigen het mooiste en leukste indoor attractiepark van Nederland. Het is in ieder geval ideaal dat het altijd geopend is, zomer en winter, weer of geen weer. Het pretpark beschikt over een restaurant en een buitenterras, leuk voor ouders en grootouders, om even rustig te gaan zitten met een hapje of drankje. Is er een kinderverjaardag in aantocht? Maak het uzelf dan gemakkelijk door voor een arrangement te kiezen, zodat eten en drinken alvast geregeld zijn.

Sfeervol en modern

In KidZcity vindt u een mix van vertrouwde en nieuwe attracties. Hierdoor is KidZcity zowel sfeervol als modern te noemen. Alle speeltoestellen zijn overzichtelijk opgesteld, waardoor toezicht houden heel eenvoudig is. Een klimdoolhof, botsauto’s, aan alles is gedacht. Ook is er een kindertheater, waar in de weekenden wordt opgetreden door clowns, goochelaars en andere artiesten.

Ligging en prijs

Het indoor pretpark KidZcity is te vinden in Utrecht en goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Er is bovendien ruime, gratis parkeergelegenheid aanwezig. Het park is het hele jaar geopend, met uitzondering van enkele feestdagen en een aantal maandagen. Een kaartje kost ongeveer €10 en kinderen tot en met drie jaar mogen gratis naar binnen.

Deel dit artikel via:   Facebook Twitter


Win een gratis weekend
naar Landal Het Land van Bartje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een
verblijf in een luxe woning voor 6 personen
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Land van Bartje Landal Het Land van Bartje