Drouwenerzand

Er is altijd een pretpark in de buurt

Drouwenerzand

Pretpark Drouwenerzand biedt alles voor een leuk dagje uit met de hele familie. Het park is heel overzichtelijk ingedeeld en heeft een prima verhouding tussen prijs en kwaliteit. Al het eten en drinken is onbeperkt en bij de entreeprijs inbegrepen, zodat u zich de rest van de dag geen zorgen meer hoeft te maken en rustig met een kopje koffie op een terras kunt gaan zitten terwijl de (klein)kinderen zich vermaken. Kinderen mogen in de meeste attracties zonder begeleiding en dat is zowel leuk voor hun als handig voor u.

Waterplein

In pretpark Drouwenerzand kunt u veel plezier beleven aan bekende attracties als de botsauto’s en een treintje dat door het park rijdt. U kunt ook samen met de kinderen een ritje maken in een oldtimer. Met mooi weer vermaken deze zich waarschijnlijk prima op het waterplein, waar het een uitdaging is om het plein over te steken zonder nat te worden.


Ligging en prijs

Drouwenerzand ligt in Drouwen, vlakbij Assen, in de provincie Drenthe. Het park is geopend van begin april tot en met eind oktober. Een kaartje kost ongeveer €12 en de entreeprijs is inclusief het onbeperkt eten van frites, dagsoep, rauwkost, verse broodjes en andere snacks. Ook koffie, thee, vers fruit en ijs zijn bij de prijs inbegrepen.

 

Deel dit artikel via:   Facebook Twitter


Win een gratis weekend
naar Landal Het Land van Bartje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een
verblijf in een luxe woning voor 6 personen
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Land van Bartje Landal Het Land van Bartje