Dierenpark de Oliemeulen

Dierentuinen zijn altijd leuk

Dierenpark de Oliemeulen

Een eeuwenoude oliemolen is het decor voor dit bijzondere dierenpark aan de rand van Tilburg. Dierenpark de Oliemeulen was oorspronkelijk alleen een reptielenhuis, maar inmiddels is het park uitgebreid met andere diersoorten, zoals wasberen, papegaaien, roofvogels en apen. Ook komt u vliegende honden, loslopende stinkdieren en drie meter hoge dinosaurussen tegen. Wellicht staat de Oliemeulen daarom bekend als het vreemdste dierenpark van Nederland.

Spannende demonstraties

In het buitengedeelte van dierenpark de Oliemeulen leven de dieren in een mooi aangeplant park, dat verschillende thema's kent. Zowel binnen als buiten kunt u zitten op een sfeervol terras. Dagelijks zijn er demonstraties met een slang en een vogelspin. Wie durft mag ze ook aanraken! Op de drukkere dagen worden roofvogeldemonstraties gegeven door een valkenier.

Ligging en prijs

De Oliemeulen ligt aan de rand van Tilburg en is het hele jaar open. Voor een entreekaartje betaald u ongeveer €10. Laat u verrassen in misschien wel het vreemdste dierenpark van Nederland!

 

 

Deel dit artikel via:   Facebook Twitter


Win een gratis weekend
naar Landal Het Land van Bartje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een
verblijf in een luxe woning voor 6 personen
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Land van Bartje Landal Het Land van Bartje