Center Parcs

Center Parcs = puur genieten

Center Parcs

Center Parcs biedt u 9 parken in Nederland, 3 in België, 6 in Duitsland en 6 in Frankrijk. Center Parcs is al 40 jaar marktleider in de markt voor korte vakanties in ruim opgezette vakantieparken middenin de natuur. De kwaliteit is in alle opzichten toonaangevend in de recreatiebranche.

Wie kent de naam ‘Center Parcs’ niet? De naam van deze grote aanbieder is zelfs bijna een synoniem geworden voor ‘vakantieparken’. Als je kiest voor een verblijf op een park van Center Parcs, dan zit het zeker wat de kwaliteit betreft altijd goed. Center Parcs draagt veel zorg voor het zo goed mogelijk onderhouden en moderniseren van de diverse vakantiehuisjes en heeft een goed oog voor wat er speelt op het gebied van leuke faciliteiten. Je vindt de parken van deze aanbieder niet alleen in Nederland, maar bijvoorbeeld ook in Frankrijk en België; voor een prima thuisbasis in het buitenland.


24 Center Parcs vakantieparken

Populaire parken van Center Parcs

Center Parcs

Center Parcs Het Heijderbos

  • Aqua Mundo mét gave wildwaterbaan
  • TOP voor kids: Jungle Dome, animatie & indoor speelparadijs
  • Ontdek De Maasduinen
Center Parcs

Center Parcs De Eemhof

  • Watersporten op het Eemmeer
  • Spectaculair Aqua Mundo zwembad
  • Sfeervolle Market Square
Center Parcs

Center Parcs De Vossemeren

  • Top ligging aan twee meren
  • Subtropisch zwembad Aqua Mundo
  • Watersport, strand én een indoor speelparadijs

Center Parcs ervaringen

8.1
81 ervaringen
Algemeen
8
Ligging van het park
8.3
Faciliteiten op het park
8.4
De accommodatie
7.5
Service
8
Eetgelegenheden
8
Kindvriendelijkheid
8.3

5 Ervaringen met Center Parcs

Leuke Center Parcs in Duitsland

17 April 2018
9,4
Bispinger Heide is het eerste Center Parcs park dat wij buiten Nederland bezoeken, het was niet eens zo heel ver rijden, maar wát een geweldig park! Onze 4-persoons Premium bungalow was leuk ingericht, voldoende ruim en lekker licht. Het Aqua Mundo zwembad van Bispinger Heide is ook zeker heel leuk en verder is er zo veel te doen dat je weekend voorbij vliegt! Goede ervaring gehad dus en we gaan ooit nog een keer. Zeker aan te raden dit park.

Prima verblijf gehad

13 April 2018
9,1
Les Ardennes is een prachtig nieuw Center Parcs park met alles wat je gewend bent van Center Parcs: Aqua Mundo, Market Dome, etc. Het zwembad is erg mooi en we hebben er veel plezier gehad. Het huisje was schoon en ook gezellig kleurrijk ingericht. Zeker ook de bossen van de Ardennen in gaan. Erg mooi!

De Kempervennen

29 March 2018
9,6
Center Parcs De Kempervennen, voorjaarsvakantie gevierd en een superleuke midweek gehad met familie en vrienden. Het park is zéér compleet en biedt voor eenieder wat wils. Van hele actieve dingen tot ontspanning. Onze favoriet was (natuurlijk!) het zwembad. Mooi subtropisch en veel leuke attracties aldaar. Wij hebben in verschillende restaurants (pizza en de grill) heerlijk gegeten. De service van het Center Parcs personeel was uit de kunst. Volop genoten dus!

Leuke vakantie gehad

06 March 2018
7,9
Wij waren afgelopen voorjaarsvakantie op Center Parcs De Huttenheugte samen met onze kinderen (6 en 9 jaar). We hebben het allemaal naar onze zin gehad! De huisjes zijn vergane glorie, maar voldoen voor ons nog wel. Ze worden ook vernieuwd trouwens. Het park zelf heeft alles wat je nodig hebt om een weekend of midweek even lekker vermaakt te worden. De Aqua Mundo is natuurlijk helemaal het einde!

Leuke tijd gehad

22 February 2018
8,1
In vakantiepark De Eemhof hebben wij in januari een prima weekend gehad met de familie. We hadden 2 bungalows naast elkaar. Erg gezellig. De huisjes mogen wel een beetje extra onderhoud krijgen (vooral aan de buitenkant), maar we hebben het er goed gehad. De Eemhof zelf verder niet eens afgeweest, want alles op het park was aanwezig voor een topweekendje vermaak en entertainment. Het zwembad was erg in trek bij de meesten. Lekker in de golven, de wildwaterbaan en bubbelbaden. Personeel ook vriendelijk.

Deel jouw parkervaring

Ben jij in een vakantiepark van Center Parcs geweest? Deel jouw ervaring en maak kans op een vakantiechecque van € 100!

Plaats beoordeling

De reviews van Center Parcs zijn gemaakt door Parkvakanties bezoekers, gebaseerd op hun ervaringen tijdens een vakantie in een huisje of bungalow van Center Parcs.

Wij hebben een fantastische tijd gehad in Center Parcs. Lekker zwemmen, winkelen en spelen op het park zelf.
Francis