Center Parcs

Center Parcs = puur genieten

Center Parcs

Center Parcs biedt u 9 parken in Nederland, 3 in België, 6 in Duitsland en 6 in Frankrijk. Center Parcs is al 40 jaar marktleider in de markt voor korte vakanties in ruim opgezette vakantieparken middenin de natuur. De kwaliteit is in alle opzichten toonaangevend in de recreatiebranche.

Wie kent de naam ‘Center Parcs’ niet? De naam van deze grote aanbieder is zelfs bijna een synoniem geworden voor ‘vakantieparken’. Als je kiest voor een verblijf op een park van Center Parcs, dan zit het zeker wat de kwaliteit betreft altijd goed. Center Parcs draagt veel zorg voor het zo goed mogelijk onderhouden en moderniseren van de diverse vakantiehuisjes en heeft een goed oog voor wat er speelt op het gebied van leuke faciliteiten. Je vindt de parken van deze aanbieder niet alleen in Nederland, maar bijvoorbeeld ook in Frankrijk en België; voor een prima thuisbasis in het buitenland.


26 Center Parcs vakantieparken

>

Populaire Center Parcs bestemmingen

Populaire parken van Center Parcs

Center Parcs

Center Parcs De Kempervennen

  • TOP Center Parcs park in Brabant
  • Activiteiten: Waterskiën, duiken, skiën!
  • Plons in het water bij de Aqua Mundo
Center Parcs

Center Parcs De Eemhof

  • Watersporten op het Eemmeer
  • Spectaculair Aqua Mundo zwembad
  • Sfeervolle Market Square
Center Parcs

Center Parcs De Vossemeren

  • Top ligging aan twee meren
  • Subtropisch zwembad Aqua Mundo
  • Watersport, strand én een indoor speelparadijs

Center Parcs aanbiedingen

Center Parcs: Voorjaarsvakantie deals

Genieten bij Center Parcs in het voorjaar! Vanaf €299 voor 3 nachten, 4-persoons cottage!

Kerst bij Center Parcs: Bekijk de Last minutes!

Bij Center Parcs vier je kerst in stijl...héérlijk! Nú de laatste huisjes! OP = OP

Luxe Center Parcs Groepsaccommodaties

Gezellig op vakantie met familie of vrienden? Center Parcs heeft groepsaccommodaties tot 16 personen, voorzien van alle luxe & gemak.

Center Parcs ervaringen

6.8
226 ervaringen
Algemeen
6.7
Ligging van het park
7.4
Faciliteiten op het park
7
De accommodatie
6.2
Service
6.7
Eetgelegenheden
6.2
Kindvriendelijkheid
7.1

226 Ervaringen met Center Parcs

Colette Cozijnsen

Klant onvriendelijk

19 June 2021
5,2
Center Parcs Park Zandvoort — Voor de vakantie gevraagd met Center Parcs hoe het gaat tijdens Corona. Je kon gewoon reserveren voor speeltuin en zwembad. Helaas bij aankomst krijg je 1 code om te reserveren voor zwembad. Blijkt dat je maar 1x kan boeken voor je hele verblijf. En de binnenspeeltuin konden we helemaal niet meer terecht, want dat was al volgeboekt. Slechte servies bij receptie en personeel snel geïrriteerd als je naar de mogelijkheden vraagt. Kreeg zelfs te horen dan had u maar niet tijdens de Corona moeten boeken!!

Helena

Vies

17 June 2021
3,7
Center Parcs Limburgse Peel — Vies huisje, stof onder de bedden, vloeren al jaren niet gedweild, sokken en voeten zwart als je ook maar 1 meter je slippers vergat aan te doen. Alles gedateerd, geen airco, pisstraaltje uit de douche, toilet kraakt alsof die in stort als je moet plassen, ongedierte, muizen. Huisjes zien er van buiten en binnen niet uit. Meubels oud, servies goor in de kast.

Miranda

Gezellig park

11 June 2021
8,0
Center Parcs Limburgse Peel — Wij hebben de afgelopen week genoten van een weekje Limburgse Peel.Ivm Corona zijn er nog wat aanpassingen maar desalniettemin is het heerlijk geweest en hoe fijn zit je er te eten aan het water. Wij komen nog eens terug!

noe christiaan

veel te duur !!!

08 June 2021
5,0
Center Parcs De Vossemeren — mooi park ! de huisjes zijn niet onderhouden ! we betaalden veel te veel voor wat het was en er lagen geen lakens we konden die krijgen mits bijbetalen van 58 euro ! het zwembad konden we niet gebruiken wegens corona en dit was trouwens het enige die inbegrepen was in de prijs !voor al de andere actieviteiten was het betalend en erg duur !zelfs op de trampoliene moesten de kinderen beossemerentalen 1 euro voor 6 min !!!eten en drank was ook niet te betalen !dit was dan ook de laatste keer vossemeren !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Louise

Verschrikkelijk

07 June 2021
1,0
Center Parcs De Huttenheugte — Bedden zijn doorgezakt. Slaapkamer lichten zoomen. Slaapkamers stinken naar rook, rottingslucht en zweet. Je kan niet fentileren want de huisjes staan tussen de blubber en zelfs overdag vliegen er minstens 50 muggen naar binnen alleen al gelijk bij openen.

Overal water en zeer onveilig voor kinderen, je kan ze niet los laten rennen dus. Verder zijn er weinig speelmogelijkheden 2 klimtoestellen bij de binnenplaats.

Huisje was vies, met een doekje over de vloer en je doekje werd meteen bruin.

Meubilair kwam nog minstens uit 1990... zelfs de gordijnen van de douche deden echt 2000 aan.

Op meerdere plekken schimmel en bruine vlekken op muren.

Douche werkte niet goed.

Ziek geworden na de vakantie door wellicht e coli bacterie die daar een feestje vierden.

Het zwembad en de binnenplaats de market zijn wel echt mooi.

Karin

slechte service geen betrokkenheid, alleen maar uit om zoveel mogelijk geld te g

07 June 2021
1,0
Center Parcs Bispinger Heide — geen commentaar

Kleijn

Vip cottage met jaren smerigheid in sauna

05 June 2021
4,1
Center Parcs Het Heijderbos — Wij hebben de sauna maar overgeslagen omdat het ons verre van gezond leek om in de stoom van opgehoopt vuil van anderen te zitten. Helaas kon ik hier maar 3 foto’s plaatsen. Maar er was zo veel vuil. Het kleine lampje moest het kennelijk verhullen. Maar met een normale zaklamp schrok ik me wezenloos. Er zat een ouwe pleister op de deur sauna geplakt, overal spinnenrag, en heel veel aangekoekt en opgehoopt vuil. Voor ons NOOIT meer Centerparcs!

Karin

Nooit meer

04 June 2021
1,3
Center Parcs De Huttenheugte — Nooi meer! Vreselijk oud huisje. Lijkt na de jaren 80 is er niets meer aan gedaan. ' terras" vol met onkruid en vies meubilair. Kortom nooit meer centerparcs!

Deel jouw parkervaring

Ben jij in een vakantiepark van Center Parcs geweest? Deel jouw ervaring!

Plaats beoordeling

De reviews van Center Parcs zijn gemaakt door Parkvakanties bezoekers, gebaseerd op hun ervaringen tijdens een vakantie in een huisje of bungalow van Center Parcs.

Wij hebben een fantastische tijd gehad in Center Parcs. Lekker zwemmen, winkelen en spelen op het park zelf.
Francis