Familiepark Aquabest

Er is altijd een pretpark in de buurt

Familiepark Aquabest

Familiepark Aquabest is een recreatiepark dat bol staat van het zwem- en strandplezier. Het is een gastvrij park voor jong en oud, vlak bij de A2 bij Eindhoven. In het Strandpark kunt u een dag heerlijk luieren en zonnen aan het strand van de plas of in de speciale ligweide. Bij het sfeervol ingerichte strandpaviljoen Aqua View heeft u een schitterend uitzicht over het gehele park en kunt u genieten van een BBQ, lunch of buffet. Bij Adventure & Thrill kunnen talloze activiteiten worden ondernemen, zoals paintball, klimmen en boogschieten. Verder kan er op het water kano worden gevaren, en zijn er mogelijkheden tot waterskiën en wakeboarden aan de kabelbaan. Tussendoor kan er in Beachclub Sunrise, een welverdiend drankje worden gedronken.

Familiepark Dippiedoe

Familiepark Aquabest heeft een speciaal gedeelte met alleen de allerleukste attracties voor kinderen tot twaalf jaar. Dit speelparadijs heet Dippiedoe en bestaat uit een binnenspeelland en een buitenspeelpark met een achtbaan, DropZone, zweefmolen en nog veel meer speelplezier.


 

Ligging en prijs

Familiepark Aquabest ligt vlak naast de A2 bij Best in de provincie Noord-Brabant. Openingstijden en toegangsprijzen zijn afhankelijk van wat u er wilt gaan doen. Het Adventure & Thrill Park is in elk geval het hele jaar geopend.

 

 

Deel dit artikel via:   Facebook Twitter


Win een gratis weekend
naar Landal Het Land van Bartje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een
verblijf in een luxe woning voor 6 personen
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Land van Bartje Landal Het Land van Bartje