Amusementspark Tivoli

Er is altijd een pretpark in de buurt

Amusementspark Tivoli

Amusementspark Tivoli is een gevarieerd pretpark voor kinderen van twee tot twaalf jaar. U vindt er meer dan twintig super leuke attracties waar kinderen vaak zonder begeleiding in mogen, omdat ze allemaal veilig en kindvriendelijk zijn. Het park is overzichtelijk ingedeeld en beschikt ook over een schitterende 18-holes midgetgolfbaan, waarvan de toegang bij de entreeprijs voor het park inbegrepen is. Restaurant De Wigwam is geheel in indianensfeer, gezellig, kleurrijk en natuurlijk kindvriendelijk. Kinderen kunnen zich hier vermaken met kleurplaten, Playstations en een ballenbak. Het restaurant beschikt ook over een groot en zonnig terras.

Een greep uit de attracties

Amusementspark Tivoli beschikt over talloze attracties waar jonge en oudere kinderen zich een hele dag goed mee kunnen vermaken. Er kan worden gegriezeld in het spookhuis en worden gevlogen met de bijtjes van de Bee Bee. Nieuw is ’t Vliegende Piraatje, waarin de jongste kinderen kunnen vliegen in een vis, een piratenbootje of een zeemeermin.


Ligging en prijs

Amusementspark Tivoli is gelegen in Berg en Dal bij Nijmegen en is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken. Het park is van begin april tot en met eind oktober geopend en een kaartje is verkrijgbaar vanaf ongeveer €6. Voor kinderfeestjes en schoolreisjes kunnen speciale pakketten worden gereserveerd. Tickets zijn ook online te bestellen.

 

Deel dit artikel via:   Facebook Twitter


Win een gratis weekend
naar Landal Het Land van Bartje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een
verblijf in een luxe woning voor 6 personen
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Land van Bartje Landal Het Land van Bartje