Dierenrijk

Dierentuinen zijn altijd leuk

Dierenrijk

'Lekker beesten tussen de dieren' is het motto van Dierenrijk. Het park combineert diersoorten met speelonderdelen. Kinderen kunnen niet alleen naar dieren kijken, maar ook zelf ervaren hoe het is om een dier te zijn. Bijvoorbeeld door te slingeren als een aap, te steltlopen als een ooievaar of als een kip op stok te gaan. Langs de wandelroute door Dierenrijk kom je olifanten, otters, vogels, Siberische tijgers, ijsberen en zeehonden tegen.

Veel mogelijkheden

Nieuw in Dierenrijk is Pico's Speelpaleis, een indoor speeltuin waar kinderen kunnen klimmen, glijden en klauteren op houten speeltoestellen. Op het dierenplein kunnen de boerderijdieren worden bekeken en geknuffeld. Om nog meer te weten te komen over de dieren worden voederpresentaties gegeven en is het elke zondag mogelijk om een rondleiding te krijgen van een vrijwillige gids.

Ligging en prijs

Dierenrijk ligt in het Brabantse Nuenen, vlakbij Eindhoven. Het park is het hele jaar open. Een entreekaartje kost ongeveer €15. Als u online uw kaarten koopt, krijgt u €1 korting. In Dierenrijk sta je oog in oog met verschillende diersoorten en kunnen kinderen zich volop uitleven. Een heerlijk dagje uit.

 

 

Deel dit artikel via:   Facebook Twitter


Win een gratis weekend
naar Landal Het Land van Bartje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een
verblijf in een luxe woning voor 6 personen
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Land van Bartje Landal Het Land van Bartje