De Valkenier

Er is altijd een pretpark in de buurt

De Valkenier

Pretpark De Valkenier is in feite geschikt voor iedereen, omdat er voor iedere leeftijdscategorie wel iets leuks te beleven is. Honden zijn toegestaan, maar moeten wel worden aangelijnd en uiteraard goed kunnen luisteren en vriendelijk zijn voor kinderen. Er zijn zowel in- als outdoor attracties in het park en alles heeft een authentieke, nostalgische uitstraling. Regelmatig wordt het park extra leuk gemaakt doordat er dan een speciaal evenement wordt georganiseerd. Kinderen kunnen zich dan laten schminken, een vogelshow bekijken of meeswingen met een sambaband. Met de trein van De Valkenier kan een rondrit door de historische stad Valkenburg a/d Geul worden gemaakt.

Plezier voor groot en klein

De Valkenier is een pretpark met attracties die gericht zijn op kinderen tot twaalf jaar, zowel binnen als in de frisse buitenlucht. Binnen is er bijvoorbeeld een spiegelpaleis te vinden, waar ook ouders en grootouders veel plezier aan kunnen beleven. Buiten zijn er speeltuinen, een reuzenrad en een heus oldtimerparcours. Tussendoor kan er in het park een suikerspin of andere snack worden gegeten.

Ligging en prijs

De Valkenier ligt in de provincie Limburg en is zowel met de auto als het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken. Het park is geopend van april tot eind oktober en een kaartje kost ongeveer €9.

 

 

Deel dit artikel via:   Facebook Twitter


Win een gratis weekend
naar Landal Het Land van Bartje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een
verblijf in een luxe woning voor 6 personen
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Land van Bartje Landal Het Land van Bartje