<body id="page-top">

Vakantieparken in Nederland

Dichtbij, maar even hélemaal weg

Vakantiepark in Nederland

Voor een mooie vakantie hoeft u de grens niet over. Nederland is maar een speldenprik op de wereldkaart, maar heeft oneindig veel moois te bieden. Van de bossen in Drenthe tot de heuvels van Limburg en van de Noordzeestranden tot de groene Veluwe. Eeuwenoude steden, pittoreske dorpjes en weidse uitzichten. Honderden kilometers aan wandel- en fietspaden liggen klaar om ontdekt te worden. En de watersporter raakt al helemaal nooit uitgekeken, met zoveel prachtige meren, rivieren en kanalen.

Wie aan een vakantie denkt hoeft niet gelijk ook aan lange autoritten in een veel te warme auto en op overvolle snelwegen te denken. Een vakantie in eigen land kan namelijk ook prima, zeker als je ervoor kiest om met de hele familie een lang weekend, midweek of – doe eens gek – een hele week op een vakantiepark te verblijven. Aan keuzeruimte is in Nederland geen gebrek, er zijn namelijk talloze parken die allemaal diverse soorten bungalows en andersoortige leuke vakantiehuizen te huur aanbieden. Deze parken zitten door het hele land, dus of je nu aan zee wilt zitten, of toch liever op de Veluwe, het kan allemaal. Kies bijvoorbeeld voor een verblijf op vakantiepark de Beekse Bergen in het gezellige Noord-Brabant, of geniet van een vakantie in de natuur van Drenthe of Limburg. De accommodaties zijn in allerlei formaten te huren en alle parken beschikken over tal van faciliteiten. TIP: Lees ook De 50 mooiste plekken van Nederland

382 vakantieparken in Nederland

>

Top vakantieparken in Nederland

Landal

Landal Miggelenberg

  • Direct aan De Hoge Veluwe
  • Erg kindvriendelijk: zwembad, animatie én Avonturenhof
  • Prima restaurant met patio
Center Parcs

Center Parcs De Huttenheugte

  • TOP Center Parcs park in Drente
  • Walhalla voor kinderen: véél te doen + Plopsa Indoor
  • Last minute óf 20% vroegboek korting
Roompot

Vakantiepark Weerterbergen

  • Award 2016 voor "Leukste vakantiepark voor kinderen".
  • Zwemparadijs en buitenbad
  • Uitgebreide keuze uit eetgelegenheden

Weg in Nederland, waarom niet? Veelzijdige natuur en leuke dingen om te ondernemen. Ik vind het heerlijk om te verblijven in een vakantiepark in Nederland!
Mirna Schaaf