Attractiepark Duinrell

Er is altijd een pretpark in de buurt

Attractiepark Duinrell

Attractiepark Duinrell is een afwisselend park te midden van prachtige natuur en dichtbij het strand. U kunt zelfs overnachten op het vakantiepark, op de camping, een Duingalow of in de groepsaccommodatie het Duinhostel. Attracties als de Waterspin en de Splash staan garant voor een spetterend dagje uit. De kinderen kunnen heerlijk botsen in boten, rodelen, met de minitrein door de trollengrot rijden, in de lucht fietsen en nog veel meer.

Tikibad

In Attractiepark Duinrell vindt u het beroemde Tikibad. In dit tropische zwemparadijs zijn wel elf fantastische glijbanen en daarmee staat het Tikibad bekend als het grootste overdekte glijbanenparadijs van de Benelux. Elke glijbaan heeft zijn eigen specialiteit. Zo gaat de Blits & Flits echt supersnel, kunnen kinderen in de Cycloon lekker rondtollen in een trechter en glijden in de Cannon Ball lijkt nog het meest op een lancering. In de zomer is ook het prachtige buitenbad geopend.

Ligging en prijs

Vakantiepark en Attractiepark Duinrell bevinden zich in de duinen bij Wassenaar. Het park is van begin november tot half april gesloten, maar het Tikibad is wel het hele jaar geopend. Een kaartje voor het Tikibad is verkrijgbaar vanaf ongeveer €12. Een kaartje voor het attractiepark exclusief Tikibad is vanaf ongeveer €15 te koop.

 

Deel dit artikel via:   Facebook Twitter


Win een gratis weekend
naar Landal Het Land van Bartje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een
verblijf in een luxe woning voor 6 personen
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Land van Bartje Landal Het Land van Bartje