Drievliet

Er is altijd een pretpark in de buurt

Drievliet

Attractiepark Drievliet is een belevenis voor jong en oud. Er worden verschillende shows gehouden, zoals een computergestuurde jungle show en op diverse locaties in het park komt u animatieteams tegen. In filmtheater Cinematic 5D kunt u niet alleen een film in 3D bekijken, maar ook het gespetter van de zee en de kracht van de wind voelen. Achtbanen, zweefmolens, een spookkasteel en nog veel meer, Drievliet heeft het allemaal. Een echte aanrader is de Lunatic, een ‘thrill flight’ door de ruimte, waarin iedereen zich even een echte ruimtevaarder kan wanen.

Voordeel met een arrangement

Het attractiepark Drievliet kent verschillende arrangementen voor bijvoorbeeld schoolreisjes en verjaardagen. Met een arrangement krijgt u een leuke korting op een combinatie van een entreebewijs en een Smikkelpakket met een bakje frites, limonade of cola en een ijsje. Ook voor scholen levert een arrangement extra voordeel op en speciaal voor basisscholen zijn er leuke pakketjes samengesteld, die bij een afname van minimaal twintig stuks een flink voordeel opleveren.

Ligging en prijs

Attractiepark Drievliet ligt in Rijswijk, vlak bij Den Haag. Het park is van mei tot en met augustus elke dag geopend en is daarnaast in de weekenden en schoolvakanties in april, september en oktober geopend. Een kaartje voor Drievliet is verkrijgbaar vanaf ongeveer €15. Tickets zijn ook online te koop.


 

Deel dit artikel via:   Facebook Twitter


Win een gratis weekend
naar Landal Het Land van Bartje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een
verblijf in een luxe woning voor 6 personen
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Land van Bartje Landal Het Land van Bartje