<body id="page-top">

Vakantieparken in Limburg

Gastvrij Limburg moet je ervaren

Vakantiepark in Limburg

Zuid-Limburg met het groene Heuvelland, de Maasplassen in Midden Limburg, Noord-Limburg met het natuurrijke Land van Peel, Maas en de stuifduinen in de Maasduinen. Van uitgestrekte bos- en heidlandschappen, moerassige hoogveengebieden tot hoog-en-droog-gelegen zandverstuivingen en mergelplateaus. Kortom: Limburg biedt een unieke combinatie van grote landschappelijke afwisseling die Limburg bij uitstek geschikt maakt voor tal van ontspanningsmogelijkheden. Voor een ontspannen uitje gaat u naar Thermae 2000 in Valkenburg waar u heerlijk tot rust komt. Limburg: een gastvrije provincie met een variatie aan recreatieve mogelijkheden!

Tijdens een verblijf in de prachtige provincie Limburg kom je weer even helemaal tot rust. In deze provincie van de vlaaien kom je er te midden van dat zachte taaltje weer achter waar het nu eigenlijk om draait in het leven. Huur een leuk vakantiehuis op een park en ontspan! Echte TOP parken in Limburg zijn Center Parcs Het Heijderbos en Landal De Lommerbergen. Beide parken zijn erg kindvriendelijk en beschikken over een geweldig mooi subtropisch zwemparadijs. Meer rust en ruimte? Ga dan naar Maaspark Boschmolenplas, gelegen bij Heel. Op dit vakantiepark kun je gebruik maken van faciliteiten als een tennisbaan, natuurlijk zwemwater, een jeu de boules baan en een buitenspeeltuin voor de kids. Of kies voor een verblijf op vakantiepark Landal Hoog Vaals, waar je werkelijk alles binnen handbereik hebt wat je tijdens je vakantie maar nodig hebt. Je overnacht hier te midden van het prachtige Limburgse heuvellandschap in een heerlijke bungalow. Het aanbod aan faciliteiten is bovendien zeer compleet en loopt uiteen van een wasserette, snackbar en parkwinkel tot een kinderboerderij, kinderopvang, binnenzwembad en talloze andere activiteiten en services.

35 vakantieparken in Limburg

>

Top vakantieparken in Limburg

Roompot

Vakantiepark Weerterbergen

  • Award 2016 voor "Leukste vakantiepark voor kinderen".
  • Zwemparadijs en buitenbad
  • Uitgebreide keuze uit eetgelegenheden
Landal

Landal Hoog Vaals

  • Mooi park: plezier voor jong & oud
  • Gelegen in de heuvels van Limburg
  • Overdekt zwembad, golfbaan, indoor speeltuin
Landal

Landal De Lommerbergen

  • Te gek subtropisch zwembad
  • TOP park: plezier voor het hele gezin
  • 500+ bungalows, autovrij & indoor speeltuin

Als je in 't Noorden woont dan is een vakantiepark in Limburg echt 'op vakantie gaan' ons parkgevoel begint al bij het inpakken van de auto. Even twee of drie weken alleen met je gezin in een prachtige omgeving verblijven
Mevr. Harberts