Sprookjeshof

Er is altijd een pretpark in de buurt

Sprookjeshof

Attractiepark Sprookjeshof Zuidlaren is een veelzijdig attractiepark waar kinderen zich prima zullen kunnen vermaken. Het Sprookjeshof beschikt zowel over binnen- als over buitenattracties en dat maakt het park altijd geschikt voor een veelzijdig dagje uit, of het nu mooi weer is of niet. Afhankelijk van het seizoen zijn er wel verschillende arrangementen beschikbaar. Zo krijgt u bij het 'Zomer Arrangement' als extraatje een rondvaart over het Zuidlaardermeer. Zowel bij het Zomer als bij het Winter Arrangement krijgt u een 3 gangen diner aangeboden, alsmede twee keer koffie of frisdrank met gebak.

Altijd iets te beleven

Attractiepark de Sprookjeshof bestaat uit een speeltuin buiten, een groot overdekt Kabouter Klauter Kasteel, een kinderboerderij en een sprookjespark. Er is dus altijd wel iets te beleven. Als de zon schijnt is het leuk om ook een rondvaart te maken op het Zuidlaardermeer. Voor de allerkleinsten is er een peuterhofje met speeltoestellen.

 

Ligging en prijs

Attractiepark Sprookjeshof ligt in Zuidlaren in de provincie Groningen en is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken. Het park is het hele jaar door geopend. Een kaartje voor het attractiepark kost ongeveer €10 en een rondvaart ongeveer €6. Voor ongeveer €14 kunt u een combikaartje voor zowel de rondvaart als het attractiepark kopen.

 

Deel dit artikel via:   Facebook Twitter


Win een gratis weekend
naar Landal Het Land van Bartje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een
verblijf in een luxe woning voor 6 personen
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Land van Bartje Landal Het Land van Bartje