Speelpark Klein Zwitserland

Er is altijd een pretpark in de buurt

Speelpark Klein Zwitserland

Speelpark Klein Zwitserland is een leuk speelpark in de provincie Limburg waar zowel voor jong als voor oud iets te beleven valt. Het park is opgericht in 1939 en staat al sinds jaar en dag bekend om het Natuurspeelbos, waar kinderen hun weg kunnen zoeken tussen omgevallen bomen, losse takken en andere dingen in de natuur. Het is leuk om een familiedag of schoolreisje door te brengen op het park, of om er een kinderfeestje te vieren. Door de vele bomen is er altijd schaduw te vinden, wat erg prettig is op warme zomerdagen. Het park is geschikt voor peuters, kleuters en kinderen.

Natuurlijke omgeving

In Speelpark Klein Zwitserland staat de natuurlijke omgeving centraal. Het Natuurspeelbos is echt het stoerste bos van Limburg en misschien wel van heel Nederland. Kinderen kunnen hier heel veel spannende avonturen beleven, een eigen boomhut bouwen of op zoek gaan naar diersporen. De speeltuin is leuk voor groot en klein en er is ook een zwembad.

 

Ligging en prijs

Speelpark Klein Zwitserland ligt in Tegelen in de provincie Zuid-Limburg en is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken. Het park is geopend vanaf half maart tot en met begin november. Een kaartje voor de Speeltuin & het Natuurspeelbos samen kost ongeveer €8.

 

 

Deel dit artikel via:   Facebook Twitter


Win een gratis weekend
naar Landal Het Land van Bartje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een
verblijf in een luxe woning voor 6 personen
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Land van Bartje Landal Het Land van Bartje