Deltapark Neeltje Jans

Er is altijd een pretpark in de buurt

Deltapark Neeltje Jans

Een dag in Deltapark Neeltje Jans, dat is zien hoe de Deltawerken nu precies in elkaar steken, genieten van spetterende acties en het uitgebreid bestuderen van zeedieren. Er worden diverse exposities gehouden en aan boord van een rondvaartboot kunt u de Deltawerken met eigen ogen van dichtbij bekijken. Neeltje Jans ligt midden in de zee en u kunt er volop genieten van de prachtige Zeeuwse natuur. De naam Neeltje Jans is overigens waarschijnlijk een verbastering van de naam voor vrouwe van de Noordzee.

Informatieve waterattracties

In Deltapark Neeltje Jans wordt het nuttige met het aangename verenigd en zijn de attracties niet alleen leuk, maar ook informatief. Zo kan er de 3D film Waterworld worden bekeken, is er een zeehondenshow, wordt er tijdens een rondvaart verteld over de natuur van de Oosterschelde en kunt u door Aquapolis wandelen, het grootste zeeaquarium van Zeeland.

 

Ligging en prijs

Deltapark Neeltje Jans is te vinden in Vrouwenpolder en dat ligt in de provincie Zeeland. Het park is het hele jaar geopend maar heeft in de winter een aangepast programma. Een kaartje kost ongeveer €16 en dat is inclusief plattegrond. Als u uw kaartjes online koopt, krijgt u er 10% korting op.

 

 

Deel dit artikel via:   Facebook Twitter


Win een gratis weekend
naar Landal Het Land van Bartje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een
verblijf in een luxe woning voor 6 personen
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Land van Bartje Landal Het Land van Bartje