Duinen Zathe

Er is altijd een pretpark in de buurt

Duinen Zathe

Attractiepark Duinen Zathe is een leuk familiepark in het noorden van het land en biedt spanning en sensatie voor jong en oud. Het park is overzichtelijk ingedeeld en goed te bereiken. Naast attracties biedt het pretpark ook entertainment, bijvoorbeeld in de persoon van Anthony, de zingende Piraat, die graag zeeliederen ten gehore brengt vanaf zijn piratenschip. Het park kent ook verschillende arrangementen die een dagje uit met het personeel, een schoolklas of een kinderfeestje nog leuker en vooral eenvoudig en betaalbaar maken. Er zijn speciaal daarvoor verschillende smikkelmenu’s beschikbaar.

Stoere attracties

Pretpark Duinen Zathe heeft verschillende attracties die zowel stoer als spannend zijn. Een voorbeeld van een stoere attractie is de Hara Kiri, waarin kinderen met een bootje over drie reusachtige waterglijbanen kunnen gaan. Ook stoer is Vulkaaneiland, waar ze kunnen klimmen op een vurige vulkaan. Spanning vinden ze vooral in de bloedstollende Supernova, laat ze zelf maar ontdekken waarom, als ze tenminste durven.

Ligging en prijs

Attractiepark Duinen Zathe ligt in Appelscha, in de provincie Friesland. Het park is geopend van begin april tot en met eind oktober en is zowel met de auto als met het openbaar vervoer prima te bereiken. Een kaartje kost tussen de €5 en de €12 en parkeren is gratis.


 

Deel dit artikel via:   Facebook Twitter


Win een gratis weekend
naar Landal Het Land van Bartje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een
verblijf in een luxe woning voor 6 personen
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Land van Bartje Landal Het Land van Bartje