Expeditie Ecodrome

Er is altijd een pretpark in de buurt

Expeditie Ecodrome

Een dag Expeditie Ecodrome Zwolle is een dag vol avontuur en ontdekkingen. Zowel binnen als buiten zijn talloze attracties te vinden, waar kinderen en volwassenen zich de hele dag mee bezig kunnen houden. Er zijn veel dieren, soms met heel bijzondere namen, zoals toerako’s, witoorpenseelapen, arowana’s en breedsnuitkaaimannen. Verder zijn enge dieren te zien, zoals vogelspinnen en een monstertunnel vol piranha’s. In de zomervakantie worden er ook roofvogeldemonstraties gegeven.

Survivaltour

In Expeditie Ecodrome worden verschillende expedities gehouden. De nieuwste attractie is de survivaltour. Dit is een natuurlijk doolhof waarin kinderen kunnen ervaren hoe het is om in de wildernis te moeten overleven. Er worden een heleboel survivaltrucs onthuld, die van levensbelang zijn als je als mens in de wildernis moet zien te overleven. Zeer leerzaam en erg leuk.

Ligging en prijs

Expeditie Ecodrome is te vinden in Zwolle, in de provincie Gelderland. Het Ecodrome is goed te bereiken met de auto en ligt op loopafstand van NS-station Zwolle. Het is van 1 april t/m 31 oktober iedere dag geopend en van 1 november t/m 31 maart elke woensdag, zaterdag en zondag. Een kaartje kost ongeveer €14 en als u uw kaartjes online bestelt, krijgt u er €1 korting per persoon op.

Deel dit artikel via:   Facebook Twitter


Win een gratis weekend
naar Landal Het Land van Bartje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een
verblijf in een luxe woning voor 6 personen
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Land van Bartje Landal Het Land van Bartje