Speelpark Oud Valkeveen

Er is altijd een pretpark in de buurt

Speelpark Oud Valkeveen

Speelpark Oud Valkeveen bestaat al heel lang, zo lang dat de opa’s en oma’s die er nu met hun kleinkinderen komen, het zich misschien wel herinneren uit hun eigen kindertijd. De rust en de ruimte van vroeger zijn bewaard gebleven, maar er zijn natuurlijk ook een aantal dingen veranderd. Wat vroeger een kanovijver was is nu bijvoorbeeld een waterfietsvijver en er zijn ook heel veel speeltoestellen bij gekomen. Verjaardagsfeestjes op woensdagmiddag zijn extra leuk door een speciale verjaardagsshow. Een verjaardag kan uiteraard ook op een andere dag worden gevierd. Ook voor schoolreisjes is Speelpark Oud Valkeveen heel geschikt.

Shows en evenementen

In Speelpark Oud Valkeveen worden veel shows opgevoerd en ook worden er regelmatig evenementen georganiseerd, zoals een vossenjacht en een natuurdag. Het park beschikt over draai- en zweefmolens, een achtbaan, een trein die over het terrein rijdt, een oldtimerbaan en nog veel meer leuks.

 


Ligging en prijs

Speelpark Oud Valkeveen ligt in Naarden en is het best te bereiken met de auto maar als u het niet vervelend vindt om het laatste stuk te lopen, of een taxi te nemen, is het openbaar vervoer ook goed te doen. Het park is van april tot en met oktober geopend. Een kaartje kost ongeveer €10 en parkeren is gratis.

 

Deel dit artikel via:   Facebook Twitter


Win een gratis weekend
naar Landal Het Land van Bartje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een
verblijf in een luxe woning voor 6 personen
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Land van Bartje Landal Het Land van Bartje