Aviodrome

Er is altijd een pretpark in de buurt

Aviodrome

Het Aviodrome biedt een luchtvaartavontuur voor de hele familie. In het Aviodrome op de luchthaven van Lelystad leert u alles over de geschiedenis van honderd jaar luchtvaart in Nederland. Er worden films vertoond en u kunt in de cockpit van een Boeing 747 Jumbojet kijken. Het themapark beschikt over een grote collectie historische vliegtuigen en in de spectaculaire flight simulator is het mogelijk om te ervaren hoe het is om een straaljagerpiloot te zijn.

4D Experience

In het Aviodrome kunt u genieten van de nieuwe 4D Experience, een attractie waar de film ‘I can fly’ exclusief voor bezoekers van het Aviodrome te zien is. Met behulp van de nieuwste technologie is de film dus niet alleen in 3D te zien, maar wordt de ervaring uitgebreid tot 4D, doordat u ook het water op uw huid kunt voelen.

 

Ligging en prijs

Het Aviodrome bevindt zich bij de luchthaven van Lelystad in de provincie Flevoland. Het is gemakkelijk te bereiken met de auto en ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het Aviodrome is het hele jaar door geopend van dinsdag t/m zondag. Een kaartje kost voor een volwassene ongeveer €16 en voor kinderen t/m 11 jaar ongeveer €13 (inclusief speurtocht). Als u de kaartjes online aanschaft, krijgt u €1 korting per kaartje.

Deel dit artikel via:   Facebook Twitter


Win een gratis weekend
naar Landal Het Land van Bartje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een
verblijf in een luxe woning voor 6 personen
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Land van Bartje Landal Het Land van Bartje