Avonturenpark Hellendoorn

Er is altijd een pretpark in de buurt

Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn is een park voor de hele familie, met extra spannende attracties voor echte avonturiers en voor de allerkleinsten het speciale parkje Dreumesland, waar ze veel plezier kunnen beleven in de Zwanenmolen of een van de andere attracties. Voor oudere kinderen en volwassenen zijn er achtbanen in allerlei soorten. Wat dacht u bijvoorbeeld van De Rioolrat, een achtbaan die u meeneemt op een spannende tocht door het donker? Als u niet over de kop wilt of durft kunt u in de achtbaan De Donderstenen toch dolle pret beleven.

Heksendoorn

In de tweede helft van de maand oktober wordt Avonturenpark Hellendoorn omgetoverd tot Heksendoorn. Voor kinderen die van griezelen houden is dat echt genieten, het park is dan donker en extra spannend. Luister samen met hen naar spookverhalen en ontmoet heksen en monsters. Ga als u durft ook mee naar het spookhuis, Huyze Griezelsteyn.

 

Ligging en prijs

Avonturenpark Hellendoorn ligt in de provincie Overijssel en is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Een kaartje voor het park kost ongeveer €20 en als u online bestelt krijgt u hier nog korting op. Bij een bezoek na 15:00u krijgt u bovendien 50% korting op de normale entreeprijs. Het park is van begin april tot eind oktober geopend, met uitzondering van enkele doordeweekse dagen.

Deel dit artikel via:   Facebook Twitter


Win een gratis weekend
naar Landal Het Land van Bartje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een
verblijf in een luxe woning voor 6 personen
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Land van Bartje Landal Het Land van Bartje