<body id="page-top">

Vakantieparken op de Wadden

De Waddeneilanden: puur genieten

Vakantiepark Wadden

Op de Waddeneilanden bent u er echt even helemaal uit. Het begint al met de boottocht over de prachtige Waddenzee. Aan de overkant ligt dan een prachtig eiland waar u bijzondere natuurschoon vindt. Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog - ze hebben alle vijf hun eigen karakter en charmes. U kunt er overal eindeloos wandelen, fietsen of luieren op de brede stranden. Vogelliefhebbers kunnen hun hart ophalen en voor familie's met kinderen is er ook voldoende te zien en te ondernemen. Ga bijvoorbeeld wadlopen of hutten bouwen in de prachtige bossen. Met mooi weer zit u op de wadden ook perfect want elk eiland biedt u prachtige schone stranden!

Het waddengebied is misschien wel het meest bijzondere gebied van Nederland. Je vindt op de Waddeneilanden veel rust en vooral heel veel natuurschoon. Bovendien heeft een vakantie op een eiland altijd iets speciaals. Een verblijf op een eiland begrenst namelijk je mogelijkheden. Dat klinkt misschien negatief, maar geeft juist enorm veel rust. Het valt niet uit te leggen hoe het precies voelt, je moet dat zelf ervaren. Boek dus eens een leuke bungalow of mooie vakantievilla in een van de vele vakantieparken die op de Waddeneilanden te vinden zijn. Elk eiland heeft zo zijn eigen kenmerken, maar overal vind je strand, duinen, zee, ruimte en rust. Kies bijvoorbeeld voor Residentie Californië op Texel, waar je uitgebreid kunt genieten van een massage of beautybehandeling in het kuurcentrum op het park. Of ga naar Landal Vitamaris op Schiermonnikoog en geniet van een picknick in de duinen of een fietstocht over het eiland.

Lees ook: Wat is het mooiste Waddeneiland?

17 vakantieparken op de Wadden

>

Top bungalowparken op de Wadden

Landal

Landal Sluftervallei

  • Op en top genieten voor het hele gezin
  • Midden in de Texelse duinen
  • Binnenzwembad met peuterbad
Roompot

Vakantiepark Boomhiemke

  • Perfecte ligging bij het strand, Hollum en de vuurtoren
  • Boomhiemke heeft een eigen Spa
  • Speeltuinen en overdekt zwembad 
Landal

Landal Vitamaris

  • Héérlijk ontspannen en genieten van mooi Schiermonnikoog
  • Wellness, Sauna én overdekt zwembad
  • Vanuit je appartement zó het strand op

Wad lopen, uitwaaien en helemaal niks hoeven. Dat is voor ons een belangrijk aspect als we ons parkgevoel moeten omschrijven
Roy & Evelien