Attractiepark Slagharen

Er is altijd een pretpark in de buurt

Attractiepark Slagharen

In Attractiepark Slagharen vindt u ruim veertig attracties en veel wervelende shows en live acts. Het park is opgedeeld in verschillende themagebieden, waar de kinderen spannende avonturen in verschillende werelden kunt beleven. Zo komen ze in het themagebied ‘Wild West’ bijvoorbeeld alles tegen wat met cowboys en indianen te maken heeft. In Jules Verne leren ze vanalles over wetenschap, door met de ‘The Apollo’ om de maan heen te cirkelen of 20.000 mijlen onder zee te duiken met de Ocean of Darkness.

Ponypark Slagharen

Veel mensen kennen Attractiepark Slagharen misschien nog wel als Ponypark Slagharen. Het park is namelijk ooit begonnen door bij vakantiehuisjes een Shetlandpony en een wagentje aan te bieden, iets wat destijds, in 1963, nog iets bijzonders was. Daarna werd het park uitgebreid met een speeltuin, een zwembad en de grote attracties die er vandaag de dag nog steeds te vinden zijn. Een vakantiehuisje met Shetlandpony huren kan overigens nog steeds in PonyparkCity.

Ligging en prijs

Attractiepark Slagharen bestaat sinds 1963 en ligt in Slagharen, Overijssel. Het park hanteert als eerste ter wereld flexibele toegangsprijzen, zodat u er op rustige dagen al voor ongeveer €12 naar binnen kunt. Het park is van april tot en met oktober normaal geopend en biedt in de wintermaanden speciale activiteiten aan, zoals een Wintersportevenement.

 

Deel dit artikel via:   Facebook Twitter


Win een gratis weekend
naar Landal Het Land van Bartje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een
verblijf in een luxe woning voor 6 personen
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Land van Bartje Landal Het Land van Bartje