Koningin Juliana Toren

Er is altijd een pretpark in de buurt

Koningin Juliana Toren

Familiepretpark Koningin Juliana Toren bevindt zich rondom de Koningin Juliana Toren en beschikt over meer dan zestig geweldige attracties. Elke attractie is speciaal door Jul de Torenmuis uitgezocht, deze muis opent ook, soms samen met Julia, elke ochtend het pretpark. Het park is geschikt voor peuters, kleuters en kinderen en richt zich met name op de leeftijd van 2 tot 12 jaar. Natuurlijk beschikt het park ook over een restaurant en overige verkooppunten waar u heerlijke broodjes, poffertjes en ijs kunt eten. Koffie en thee in het restaurant zijn gratis.

Een selectie uit de attracties

Koningin Juliana Toren heeft zoals gezegd zestig attracties voor jonge en oudere kinderen. Voor de kleinsten is er een speeltuin en ook in de carrousel kunnen ze zich goed vermaken. Voor de oudere kinderen zijn er razendsnelle glijbanen, het spektakel Jul’s Duikvlucht en een spannende Super Achtbaan.


 

Ligging en prijs

Koningin Juliana Toren ligt bij Apeldoorn en het pretpark staat bij alle invalswegen van Apeldoorn aangegeven. Ook met het openbaar vervoer is het park goed te bereiken en stapt u pal voor de ingang uit de bus. Het park is geopend van begin april tot en met eind oktober. Een kaartje kost ongeveer €20 per persoon. Online koopt u kaartjes met €2,50 korting.

 

Deel dit artikel via:   Facebook Twitter


Win een gratis weekend
naar Landal Het Land van Bartje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een
verblijf in een luxe woning voor 6 personen
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Land van Bartje Landal Het Land van Bartje