Dolfinarium Harderwijk

Dierentuinen zijn altijd leuk

Dolfinarium Harderwijk

Het Dolfinarium in Harderwijk is het grootste zeedierenpark van Europa. Naast dolfijnen komt u in het Dolfinarium ook roggen en haaien tegen. Zij leven in het Roggenrif. In het Ei-quarium kunt u regelmatig eieren en jonge dieren bewonderen. In de Odiezee zijn veel soorten vissen, anemonen en andere zeedieren te vinden. Elke dag worden negen shows en voorstellingen in het Dolfinarium gegeven, waarin dolfijnen, zeeleeuwen en walrussen de hoofdrol spelen.

Leren en spelen

Kinderen ontvangen bij binnenkomst van het Dolfinarium een dierenpaspoort. Bij de informatieve Boeibakens kunnen dierenafdrukken worden verzameld voor in het paspoort. Naast alle bezienswaardigheden zijn er voor kinderen zijn maar liefst vier speeltuinen. Bij mooi weer kunnen ze zich ook uitleven op het strand van het Dolfinarium. In het filmtheater wordt een spannende 3D-film getoond.

Ligging en prijs

Het Dolfinarium bevindt zich in Harderwijk, op de grens van Gelderland en Flevoland. Het park is van 20 februari t/m 31 oktober dagelijks geopend, maar in maart alleen in het weekend. Een entreebewijs kost ongeveer €25. De prachtige zeedieren en de wervelende shows maken van het Dolfinarium een spetterend dagje uit.

 

Deel dit artikel via:   Facebook Twitter


Win een gratis weekend
naar Landal Het Land van Bartje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een
verblijf in een luxe woning voor 6 personen
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Land van Bartje Landal Het Land van Bartje