Dierenpark Amersfoort

Dierentuinen zijn altijd leuk

Dierenpark Amersfoort

Dierenpark Amersfoort bestaat uit verschillende themagebieden, zoals een Sahara met algazellen en struisvogels en een savanne met giraffen en antilopen. Koikarpers zwemmen rond in de vijvers van de Japanse tuin, dieren uit het oude Midden-Oosten vinden onderdak in de Stad der Oudheid en in de Vogellaan vliegen papegaaien en uilen rond. In het pikdonkere themagebed de Nacht kunt u kennismaken met de wereld van de nachtdieren. Hier is het dag- en nachtritme van de dieren omgedraaid. Met een infraroodcamera kunt u de dieren bekijken.

Knuffelen met dieren en dino's

In Dierenpark Amersfoort kunnen kinderen dieren aaien op het Knuffelplein en zich uitleven in de spectaculaire hangende speeltuin. Dierenpark Amersfoort houdt rekening met de kleinste bezoekers; alle dieren zijn vanuit een buggy te zien. Uniek en spectaculair is ook het Dinobos, waar u tijdens een route van bijna 1 kilometer meer dan 70 levensgrote dinosauriërs tegen het lijf loopt.

Ligging en prijs

Een kaartje voor Dierenpark Amersfoort kost ongeveer €18. Een online ticket is €1 goedkoper. Het park ligt centraal in Nederland en is vanaf de A28 eenvoudig te bereiken. Vanaf station Amersfoort Centraal is het twintig minuten lopen. Dankzij de ruime opzet en de talloze dieren die hier lopen, is Dierenpark Amersfoort een perfect dagje uit voor het hele gezin.

 

Deel dit artikel via:   Facebook Twitter


Win een gratis weekend
naar Landal Het Land van Bartje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een
verblijf in een luxe woning voor 6 personen
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Land van Bartje Landal Het Land van Bartje