Burgers Zoo

Dierentuinen zijn altijd leuk

Burgers Zoo

In Burgers' Zoo in Arnhem heeft u de kans om dieren te bewonderen zoals ze ook in hun natuurlijke omgeving leven, zonder tralies tussen bezoekers en dieren. Burgers' Zoo bestaat uit verschillende gebieden. Burgers' Safari was het eerste safaripark op het Europese vasteland. Vroeger reed je er met een auto doorheen, later werd dat een safaritrein en tegenwoordig ga je op 'wandelsafari'. Op de route tussen giraffen, zebra's, gnoes, neushoorns en tal van andere savannedieren kom je ook over een 250 meter lange houten wandelbrug.

Tropisch regenwoud

Burgers' Bush is een reusachtige kas, waarin het tropisch regenwoud is nagebootst. Hier leven onder meer de capybara, het aardvarken en honderden kleurrijke vogels. In de droogte van Burgers' Desert voelen de ratelslang, vogelspin en kangoeroerat zich thuis. In de bassins van Burgers' Ocean zwemt de luipaardhaai, de gitaarrog en de diklipvis.

 

Ligging en prijs

Burgers' Zoo ligt vlak buiten Arnhem en is gemakkelijk te bereiken vanaf de A12. Een toegangskaartje kost ongeveer €18. Online krijgt u €1 korting per kaartje. Door de vele prachtige themagebieden is Burgers' Zoo één van de mooiste dierentuin van Nederland en is een bezoek altijd geslaagd.

 

 

Deel dit artikel via:   Facebook Twitter


Win een gratis weekend
naar Landal Het Land van Bartje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een
verblijf in een luxe woning voor 6 personen
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Land van Bartje Landal Het Land van Bartje