BillyBird Park

Er is altijd een pretpark in de buurt

BillyBird Park

BillyBird Park Hemelrijk beschikt zowel over binnen- als over buitenattracties en is daardoor altijd een geschikt uitje, weer of geen weer. Als u het park bezoekt in de piepertijd, dat is grofweg van half november tot en met de eerste week van maart, dan mag u er de hele dag gratis en onbeperkt friet eten. Het park beschikt over eerste hulp, een babyroom en een aangepast toilet voor minder validen. In het midden van het park vindt u een groot strandbad en daar omheen staan alle attracties. BillyBird Park kent diverse arrangementen, voor verjaardagsfeestjes, schoolreisjes en personeelsuitjes.

Supersnelle achtbaan en survivalgebied

In BillyBird Park staan allerhande attracties, allemaal opgebouwd rondom het grote strandbad. Twee binnenspeeltuinen zijn een uitkomst voor als het even gaat regenen. Bij mooi weer kunt u genieten van de supersnelle achtbaan of uw krachten op de proef stellen in een parcours door het outback survivalgebied, voor een sportief avontuur.


Ligging en prijs

BillyBird Park ligt in Volkel in de provincie Noord-Brabant. Het park is het hele jaar door geopend en met de auto uitstekend te bereiken. Een kaartje is verkrijgbaar vanaf ongeveer €6 per persoon. Als u online een kaartje bestelt krijgt u iEuro’s cadeau, die op het park als zakgeld kunnen worden gebruikt.

 

Deel dit artikel via:   Facebook Twitter


Win een gratis weekend
naar Landal Het Land van Bartje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een
verblijf in een luxe woning voor 6 personen
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Land van Bartje Landal Het Land van Bartje