Vogelpark Avifauna

Dierentuinen zijn altijd leuk

Vogelpark Avifauna

Grote, kleine, kleurrijke, dag- en nachtvogels van dichtbij zien? Dan moet u naar vogelpark Avifauna. Avifauna heeft de grootste kolonie flamingo's van Europa, die van heel dichtbij te bewonderen zijn in het Cubaanse brakwatermoeras. Vogelsoorten die alleen op de Filippijnen voorkomen vliegen rond in de Filippijnenhal. In het nachtverblijf kunt u overdag bijzondere nachtvogels spotten, zoals uilen, grielen en de Nieuw-Zeelandse kiwi.

Veel te doen

U kunt er bij zijn als de pinguïns en pelikanen worden gevoerd en uit uw eigen hand laten eten door de bontgekleurde Australische lori's in de Lori Landing. Tijdens vogeldemonstraties duikt een roofvogel op zijn prooi, breekt een gier een ei open en cirkelen ara's en uilen over de vijver. Kinderen kunnen zich uitleven in een reusachtige speeltuin. Hier staat de hoogste glijtoren van Nederland.

Ligging en prijs

Vogelpark Avifauna heeft een centrale ligging in Alphen aan de Rijn, op ongeveer een half uur rijden van Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Rotterdam. De entreeprijs bedraagt ongeveer €12. Het park is het hele jaar open. Van 1 november tot en met 31 maart krijgt u vijftig procent korting op de toegangsprijs. Wilt u alles weten over vogels, ga dan vliegensvlug naar Vogelpark Avifauna!

Deel dit artikel via:   Facebook Twitter


Win een gratis weekend
naar Landal Het Land van Bartje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een
verblijf in een luxe woning voor 6 personen
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Land van Bartje Landal Het Land van Bartje