Aqua Zoo Friesland

Dierentuinen zijn altijd leuk

Aqua Zoo Friesland

Zoals de naam Aqua Zoo Friesland al doet vermoeden, staan dieren die in en om het water leven centraal in deze dierentuin. U ontmoet er zwartvoetpinguïns, otters, bevers, wasberen, schildpadden en veel soorten vissen. Op het lemureneiland leven ringstaartmaki's en rode vari's. Op het kangoeroe-eiland springen kangoeroes en wallabies vrij in het rond. Er lopen twee wandelroutes door het park die u kunt onderbreken met een ontspannen vaartochtje in een roeiboot of waterfiets.

Leuke activiteiten

Voor de jonge bezoekers van Aqua Zoo Friesland is er een speeltuin en een speciale 'Kids Attic'. Hier worden poppenkastvoorstelling gegeven en thematische tekenfilms getoond. Verder is het op gezette tijden mogelijk om kennis te maken met een dierenverzorger of om op safari te gaan door het park. Leuk zijn ook de vogeldemonstraties en de diverse speurtochten die door het park kunnen worden gemaakt.

Ligging en prijs

Aqua Zoo Friesland ligt vlakbij Leeuwarden. Het park is het hele jaar open. Een toegangskaartje kost ongeveer €16. Voor een waterrijk dagje in het noorden van het land gaat u naar Aqua Zoo Friesland.

 

 

Deel dit artikel via:   Facebook Twitter


Win een gratis weekend
naar Landal Het Land van Bartje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een
verblijf in een luxe woning voor 6 personen
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Land van Bartje Landal Het Land van Bartje