Wildlands Adventure Zoo Emmen

Dierentuinen zijn altijd leuk

Wildlands Adventure Zoo Emmen

Wildlands Adventure Zoo Emmen (voorheen Dierenpark Emmen) bestaat al 75 jaar en is de enige grote dierentuin in het Noorden van Nederland. Het park bestaat uit twee delen, verbonden door een loopbrug, en is ingedeeld naar werelddelen: Azië, Afrika, Europa en Amerika en Australië. Uniek zijn de vlindertuin en het prachtige pinguïnverblijf. In Wildlands Adventure Zoo leven veel apen, zoals gibbons, witgezichtoeistiti's en Colobusapen. Het dierenpark heeft ook een grote kudde Aziatische olifanten.

Shows en Attracties

In het park worden voederpresentaties, rondleidingen en voorstellingen in het theater gegeven. U vindt er ook de kinderattractie Yucatán, waar kinderen kunnen spelen in boomhutten, een piramidetempel en een enorm scheepswrak. Onderweg ontmoeten ze de wonderlijkste dieren. De volwassen bezoekers kunnen de jonge avonturiers volgen en ondertussen even bijkomen op een hoog terras.

Ligging en prijs

Een bezoek aan Wildlands Adventure Zoo Emmen in de provincie Drenthe kost ongeveer €19. Het park is het hele jaar door geopend. Wildlands Adventure Zoo Emmen is uitgegroeid tot een groot en gevarieerd park en daarom een reis naar het noorden zeker de moeite waard!

 

 

Deel dit artikel via:   Facebook Twitter


Win een gratis weekend
naar Landal Het Land van Bartje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een
verblijf in een luxe woning voor 6 personen
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Land van Bartje Landal Het Land van Bartje