Iguana Reptielenzoo

Dierentuinen zijn altijd leuk

Iguana Reptielenzoo

Iguana Reptielenzoo is de grootste overdekte reptielendierentuin van Europa. Iguana is een opvangcentrum voor reptielen, amfibieën en geleedpotigen. Dieren die in beslag zijn genomen, gehandicapt zijn of om een andere reden geen geschikte biotoop meer hebben, leven in Iguana. Een deel van de aangebrachte dieren kunt u zien in de blijvende tentoonstelling, een wandeling door de indrukwekkende Iguana Reptielenzoo.

Reptielen, Amfibieën en Insecten

Rondom een subtropische serre zijn, verdeeld over vier gebouwen, ruim vijfhonderd levende reptielen, amfibieën en insecten uit de hele wereld te zien: kikkers, padden, salamanders, slangen, hagedissen, krokodilachtigen, schildpadden, insecten en vogelspinnen. De dieren variëren in grootte van vijf centimeter (de giftige Keizerschorpioen) tot meer dan zes en halve meter (Netpython). In de babykamer worden eieren uitgebroed en zijn jonge dieren te zien.

Ligging en prijs

Iguana Reptielenzoo bevindt zich in het centrum van Vlissingen. Van 1 juni tot 1 oktober is Iguana op zondag en maandag alleen 's middags geopend en van dinsdag tot en met zaterdag de hele dag vanaf 10 uur. Van 1 oktober tot 1 juni is Iguana elke dag alleen 's middags geopend. Toegang kost ongeveer €8. Iguana is een spannende belevenis en een kennismaking met dieren die u in Nederland normaal - gelukkig - niet tegenkomt.

Deel dit artikel via:   Facebook Twitter


Win een gratis weekend
naar Landal Het Land van Bartje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een
verblijf in een luxe woning voor 6 personen
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Land van Bartje Landal Het Land van Bartje