<body id="page-top">

Vakantiepark in Salland

Genieten op de Sallandse Heuvelrug!

Vakantiepark Salland

Salland leent zich perfect voor zowel een actieve als een ontspannen vakantie. Het is een breed uitgestrekt gebied in het oosten van ons land. Grofweg omvat het het westelijke deel van Overijssel. Tussen de rivier de IJssel en het Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug komt je een enorme diversiteit tegemoet. Zo breng je bijvoorbeeld een bezoek aan Raalte, Wijhe en tal van andere gezellige dorpen. Ook een citytrip naar de Hanzestad Deventer mag niet ontbreken. Niet alleen de dorpse en stadse gastvrijheid zorgen ervoor dat je je direct thuisvoelt in deze regio. Ook de veelzijdige natuur is een baken van rust. Wandel bijvoorbeeld over de prachtige Holterberg of kies voor een van de vele fietsroutes. Ben je een liefhebber van mountainbiken? Dan haal je je hart op! Tussen de landbouw, veelteelt en bijbehorende havezaten, landhuizen en kastelen rijd je namelijk veel bloedstollende trajecten. De zeventien kilometer lange route van Hellendoorn naar Nijverdal is onder andere een aanrader.

Vanuit één van de parken in deze streek waai je sereen uit langs de IJssel en ga je met het hele gezin gemakkelijk op avontuur. Landal Twenhaarsveld en Hof van Salland zijn twee toonaangevende voorbeelden waar zowel jong als oud het naar de zin hebben. Een vakantiepark in Salland is sowieso een goed idee wanneer je als gezin met kinderen op vakantie gaat. De parken zijn uitgerust met gave speeltuinen en/of bruisende animatieteams. Daarnaast zijn de vakantiehuizen van alle gemakken voorzien, waardoor het je aan niets ontbreekt. In Salland geniet je volop van de rust en de ruimte. Maar ook van reuring! Zo mag tevens een bezoek aan Avonturenpark Hellendoorn niet ontbreken!

13 vakantieparken in Salland

>

Top bungalowparken in Salland

Landal Twenhaarsveld

  • Ruim opgezet en erg gezellig park
  • Op en top genieten in de Twentse natuur
  • Binnenzwembad en grote speeltuin

Landal Landgoed De Hellendoornse Berg

  • Rustig park met pittoreske bungalows
  • Geniet van de mooie omgeving
  • Ideaal voor gezinnen met jonge kinderen

Mölke

  • Prachtig gelegen in Overijssel
  • Leuke arrangementen en recreatie
  • Unieke huisjes

Salland is een schitterende regio waar je heerlijk kunt fietsen of wandelen op de Sallandse Heuvelrug. Wij verbleven op Landal Twenhaarsveld, een prima park om de Sallandse natuur en dorpjes te ontdekken!
Fam. Evers