<body id="page-top">

Vakantiepark aan de Belgische kust

Lekker uitwaaien op het strand in België

Vakantiepark Belgische kust

De Belgische kust is geliefd om haar mooie zandstranden en gezellige kustplaatsen. In de zomer is het op het strand en in de hippe beachbars altijd gezellig druk met strandgangers en zonaanbidders, in de wintermaanden mag je rekenen op uitdagende strandwandelingen langs een verlaten kustlijn. De Belgische kust wordt gekenmerkt door een prachtig duingebied waar enkele afwisselende wandelroutes zijn uitgezet, maar je kunt het heuvelachtige natuurgebied ook met de fiets of te paard uitkammen. Daarnaast vind je hier tal van attractieparken, minigolfbanen, casino’s, wellnescentra en bioscopen, dus er valt ongeacht het weer altijd genoeg te ondernemen. Maar hoe je de dag ook invult, ’s avonds komen de speciaalbiertjes en garnalenkroketten op tafel in de dromerige beachbars en kun je in stijl de dag afsluiten met uitzicht op de zonsondergang.

De Belgische kust heeft veel weg van de Nederlandse kust, maar dankzij de gastvrije ontvangst en de overheerlijke tradities voelt het even alsof je heel ver van huis bent. De bekendste kuststadjes Knokke, Oostenende en Blankenberge hebben elk hun eigen karakter, en zijn het thuis van een gezellige boulevard, musea en vele restaurants. Niet voor niets is de Belgische kust een zeer geliefde vakantiebestemming onder gezinnen, want mede dankzij het vlakke strand en het oplettende oog van de strandwachten wordt een veilige omgeving gecreëerd voor de allerkleinsten. De Belgische kustlijn meet in totaal nog geen 70 kilometer, maar heeft een divers aanbod aan accommodaties. Je huurt er comfortabele bungalows en vakantiehuizen nabij het strand, voor de ultieme kennismaking met de Belgische kust.

6 vakantieparken aan de Belgische kust

>

Top bungalowparken aan de Belgische kust

Center Parcs

Center Parcs Park De Haan

  • Schitterende ligging bij strand en zee
  • Comfortabele vakantiehuizen mét eigen tuin
  • Héérlijk Aqua Mundo zwembad
Roompot

Breeduyn Village

  • Zéér comfortabele villa's
  • Loop zó het strand op!
  • Leuke badplaats + omgeving
Individuele Aanbieders

Holiday Suites Westende

  • Heerlijke appartementen
  • 300m van het strand!
  • Leuke boulevard

Heerlijk zeg, even helemaal weg. De Belgische kust en stranden vonden wij erg mooi en badplaatsen erg gezellig. Goede restaurants ook!
Debby de Beer