<body id="page-top">

Vakantieparken in Utrecht

Utrecht zit vol leven

Vakantiepark in Utrecht

In de provincie Utrecht zijn bijna alle landschapstypen van Nederland vertegenwoordigd. Zo zijn er heuvels, bossen, heidevelden, stuifzanden, weidegebieden, plassen, uiterwaarden en rivierkleilandschappen te vinden. Ideaal voor natuurliefhebbers. Maar Utrecht staat ook bekend om zijn compacte en sfeervolle binnenstad. De oude gebouwen en pittoreske straatjes vormen een prachtig decor om een dagje lekker te winkelen, iets te drinken of een gezellig restaurantje op te zoeken. Zeer bijzonder aan de Utrechtse grachten is de mogelijkheid om af te dalen naar de werfkelders, en zo onder straatniveau te wandelen, eten of drinken pal aan het water: romantiek ten top!

De provincie Utrecht ligt zeer centraal in Nederland en is dan ook zeer veelzijdig. In het oosten grenst het aan het landelijke en natuurrijke Gelderland, in het westen aan de hectische provincies Noord-Holland en Zuid-Holland, in het zuiden aan het gemoedelijke Noord-Brabant en in het noorden aan het nog jonge Flevoland. De provincie Utrecht leent zich dan ook prima voor uitstapjes naar een van deze gebieden, maar waarom zou je? Utrecht is op zichzelf namelijk al een heel bijzondere provincie. Je vindt er een aantal bijzonder aardige vakantieparken waar je van rust en de natuur kunt genieten, maar ook lekker actief en zelfs sportief bezig kunt zijn. Boek bijvoorbeeld een leuke bungalow in vakantiepark Landal Amerongse Berg. Dit Landal park bij Veenendaal is perfect voor mensen die op zoek zijn naar ruimte én mogelijkheden voor sport en spel. Dit kindvriendelijke park ligt mooi tussen de bossen en uitgestrekte velden van de Utrechtse Heuvelrug. De bungalowhuisjes zijn bovendien lekker modern en hebben alle ruimte!

8 vakantieparken in Utrecht

>

Top vakantieparken in Utrecht

Soof Heuvelrug

  • Duurzame luxe in de natuur
  • Uniek concept
  • Gave Eco-Lodges!

Park Landgoed Ginkelduin

  • TOP park op Utrechtse Heuvelrug
  • Bungalows, appartementen & chalets
  • Kindvriendelijk: zwembad, animatie, indoor speeltuin

EuroParcs Resort Utrechtse Heuvelrug

  • Topplek op de Utrechtse Heuvelrug
  • Comfortabele chalets
  • Kindvriendelijk

In Utrecht verblijven wij ieder jaar in een luxe tent. Even back to basic maar dan met net meer luxe. Gezellig met de buren tot laat bij het kampvuur zingen en praten, geweldig!
Koos en Annie