<body id="page-top">

Vakantieparken in Groningen

Er gaat niets boven Groningen

Vakantiepark in Groningen

Gezelligheid, cultuur en architectuur zijn maar een paar kernwoorden van de provincie Groningen. Veel in Groningen is nog authentiek. Er zijn tal van pareltjes - middeleeuwse kerken, wierden, terpen, borgen. Maar ook heelijke plattelandscafés, eeuwenoude molens en hoeves. De stad Groningen lijkt gemaakt voor een ontspannen stedentrip. Ontdek Groningen maar eens op uw eigen manier. Dwaal door de binnenstad en u kunt genieten van prachtige vergezichten, smalle dorpsstraatjes en weggetjes. Van noord naar zuid, van oost naar west: Groningen is overal best!

Groningen … een authentieke provincie vol gezelligheid en mooie vergezichten. Tijdens een vakantie in Groningen geniet je van het beste van diverse werelden en je overnacht er natuurlijk op een van de mooie vakantieparken. Bijvoorbeeld op Villapark Weddermeer, dat gelegen is in het plaatsje Wedde. De directe omgeving is bijzonder bosrijk en je treft er ook een aantal leuke waterpartijen. Perfect dus als je graag weer eens een hengeltje wilt uitslaan. Ook als je kiest voor een verblijf op Vakantiepark Pagedal zul je zeker een prima vakantie beleven. Dit park is gelegen bij Stadskanaal en dat geeft je de gelegenheid om dit leuke plaatsje eens nader te verkennen. Vakantiepark Pagedal kent vele faciliteiten, zoals een kinderboerderij, een squashbaan, een tennisbaan en diverse andere sportvelden. Ook is er een wasserette, kun je er fietsen huren en is er een binnenspeeltuin, handig voor de kids als het eens wat minder mooi weer is.

6 vakantieparken in Groningen

>

Top vakantieparken in Groningen

Landal

Landal Natuurdorp Suyderoogh

  • Rust, ruimte in waterrijke omgeving
  • Bungalows rechtstreeks aan het water
  • Bezoek Schiermonnikoog
Individuele Aanbieders

Villapark Weddermeer

  • Villas aan het water
  • Fietsen, vissen, kanoën, wandelen in de mooie omgeving
  • Binnen- én buiten zwembad, gratis wifi
Roompot

Villapark Schildmeer

  • TOP park in Groningen
  • Fraaie villas en huizen aan het water
  • Fietsen, golfbaan, sloepverhuur

Ontspannen in een vakantiepark in Groningen samen met de familie huren wij ieder jaar een villa. Kernwoorden: rust & ruimte
Jasper