<body id="page-top">

Vakantieparken in Noord-Holland

Genieten van kust én stad

Vakantiepark in Noord-Holland

Noord-Holland heeft een gevarieerd landschap met grote bos-, natuur- en recreatiegebieden, meren, cultuurhistorie en attracties. Er is genoeg te doen in de steden Amsterdam (Van Gogh Museum, Rijksmuseum, Anne Frankhuis), Haarlem (Teylers Museum, Frans Halsmuseum, Draaiorgelmuseum) en Alkmaar (Stedelijk Museum, Biermuseum De Boom, Hollands Kaasmuseum). De Zaanse Schans met zijn houten huisjes en molens trekt jaarlijks veel bezoekers en is verworden tot een symbool van het Hollandse landschap. Noord-Holland biedt u voldoende om u zich geen moment te vervelen!

De bijzondere provincie Noord-Holland herbergt een aantal grote en leuke steden, zoals Haarlem en natuurlijk ook Amsterdam, de hoofdstad van Nederland. Naast al dat stedelijk gebied vind je in Noord-Holland ook nog tal van mooie vakantieparken in natuurrijke gebieden, waar je heerlijk kunt verblijven in je eigen vakantiehuis. Ga bijvoorbeeld naar Villavakantiepark IJsselhof, dat gelegen is aan het prachtige IJsselmeer. Liefhebbers van watersport zullen op dit Hogenboom Vakantiepark een heerlijke tijd beleven. Zin om eens te ontdekken waar ‘de palingsound’ nu precies vandaan komt? Ga dan naar Marinapark Volendam, waar je trouwens ook van veel watersportplezier kunt genieten, want dit park beschikt over een eigen jachthaven. In het bekende vissersdorp Volendam kun je de bijzondere klederdracht bestuderen en moet je ook zeker gaan genieten van een lekker visje. Het Waddeneiland Texel maakt deel uit van de provincie Noord-Holland en ook hier vind je tal van leuke vakantieparken, zoals Landal Sluftervallei.

71 vakantieparken in Noord-Holland

>

Top vakantieparken in Noord-Holland

Landal Sluftervallei

  • Op en top genieten voor het hele gezin
  • Midden in de Texelse duinen
  • Binnenzwembad met peuterbad

Landal Beach Resort Ooghduyne

  • Villa's, appartementen én strandhuisjes
  • Indoor zwembad mét glijbaan
  • Genieten van de Noord-Hollandse kust

Landal Villapark Vogelmient

  • Mooi en rustig park met luxe huisjes
  • Het strand, het bos én De Koog op loopafstand
  • Ideale uitvalsbasis op Texel

In Noord-Holland kom ik niet vaak daarom ga ik vaak daar naar een vakantiepark. Lekker uitwaaien en geen zorgen meer maken, heerlijk!
Caroline