Molecaten Vakantieparken

Genieten in de Nederlandse natuur

Molecaten

Molecaten staat garant voor een oase van rust. Molecaten biedt u 16 vakantieparken direct aan zee, aan het Veluwemeer en in de diepe bossen van de Veluwe en de Utrechtse Heuvelrug. Kortom: grenzeloos genieten op de meest gewilde plekjes in eigen land.

Als je een keer een vakantie op een park van Molecaten hebt doorgebracht, dan wil je waarschijnlijk niets anders meer. Op een vakantiepark van aanbieder Molecaten zal zowel jong als oud zich namelijk prima weten te vermaken. Ga bijvoorbeeld naar Park Rondeweibos, bij Rockanje in de provincie Zuid-Holland en neem zelf de proef op de som. Ook Park De Leemkule bij Hattem in Gelderland maakt deel uit van de parken van Molecaten. Hier verblijf je met het hele gezin of een stel vrienden in een sfeervolle, rietgedekte bungalow en zul jij je de hele vakantie prima weten te vermaken.


14 Molecaten vakantieparken

>

Populaire parken van Molecaten

Park Rondeweibos

  • Héérlijke camping voor gezinnen
  • Geniet van duinen, strand en zee
  • Leuke activiteiten, animatie, kids club én zwembad

Park Bosbad Hoeven

  • TOP park van Molecaten
  • Geweldige camping voor jong en oud
  • Waterspeelpark Splesj & indoor speelparadijs

Park Landgoed Ginkelduin

  • TOP park op Utrechtse Heuvelrug
  • Bungalows, appartementen & chalets
  • Kindvriendelijk: zwembad, animatie, indoor speeltuin

Molecaten aanbiedingen

Voordelige last minutes bij Molecaten

Goedkope last minute vakantie boeken? Bekijk de beste aanbiedingen van Molecaten en boek één van de mooie campings of vakantieparken in Nederland!

Molecaten: meivakantie aanbiedingen

Op de parken en campings van Molecaten is het héérlijk toeven. Bekijk hier snel alle meivakantie aanbiedingen van Molecaten!

Zomervakantie bij Molecaten: goede deals!

Molecaten heeft leuke parken & campings! Ideaal voor jouw zomervakantie. Boek nu jouw bungalow, chalet, luxe tent of kampeerplaats voordelig online!

Molecaten ervaringen

6.5
19 ervaringen
Algemeen
6.7
Ligging van het park
7.1
Faciliteiten op het park
6.7
De accommodatie
7
Service
6.5
Eetgelegenheden
4.7
Kindvriendelijkheid
7

19 Ervaringen met Molecaten

Tonnie

Zeer Slechte Service bij Molecaten Park Het Landschap

29 May 2024
4,5
Park Het Landschap — Onze ervaring bij Molecaten Park Het Landschap was buitengewoon teleurstellend vanwege het slechte beleid van de directie met betrekking tot het aannemen van pakketten. Als gasten die dringend wachtten op vervangende onderdelen voor onze caravan, werden we geconfronteerd met een totaal gebrek aan medewerking en klantvriendelijkheid.
Tijdens ons verblijf kregen we te maken met een defect aan onze caravan. We bestelden de noodzakelijke onderdelen, die naar het park zouden worden verzonden. We verwachtten dat de receptie de pakketten zou aannemen. Tot onze verbazing en frustratie weigerde de receptie echter om de pakketten in ontvangst te nemen.
Het was duidelijk dat deze starre houding een direct gevolg was van het beleid dat door de directie van Molecaten is vastgesteld. Er werd geen enkele uitzondering gemaakt. Dit gebrek aan flexibiliteit en empathie was bijzonder schokkend.
In conclusie, de ervaring bij Molecaten Park Het Landschap was zeer teleurstellend. Het rigide beleid en de onvriendelijke houding van de directie met betrekking tot het aannemen van pakketten hebben onze vakantie ernstig beïnvloed. We kunnen dit park dan ook niet aanbevelen aan anderen, vooral niet aan internationale gasten die mogelijk in een vergelijkbare situatie terechtkomen.

Vaste staplek

Slecht alles gaat achteruit. Oude speeltoestellen binnenzwembad = weg

29 April 2024
1,8
Park Bosbad Hoeven — Met slecht weer weinigbte beleven. Mooi weer heel leuk buitenzwembad veel glijbanen buiten. Tot 4 jaar geleden was er nog binnenzwembad en binnenspeeltuin nu niks meer. Schandalig voor de prijs die je betaald voor het park.

Enige pluspunt animatie team doen zo hun best voor iedereen en elke leeftijd!! Voorderest slecht weinig met slecht weer en als het kouder is

Bianca

Verschrikkelijk duur park met allemaal oude meuk.

30 January 2024
1,3
Park Bosbad Hoeven — Voor de kinderen niks te doen met slecht weer moet hé het buiten het park zoeken. Veelste duur voor niks

Jan Buijs

Vaste gast

30 January 2024
2,3
Park Landgoed Molecaten — Wij staan al 6 jaar op een vaste plaats en zien alles achteruit gaan. Inmiddels zijn het binnenzwembad, de binnenspeeltuin, de waterfietsen, verschillende speeltoestellen etc. verdwenen zonder er iets voor terug te krijgen. Verder is alles oude meuk zoals de tennisbaan, de tafeltennistafels, basketbalveldjes, veel speeltoestellen etc.

M en O

Tien met een griffel

23 July 2023
9,0
Park Bosbad Hoeven — Het park is voor kinderen geweldig ,goede animatie voor alle leeftijden en schitterend zwembad,en voor wie van vissen houd helemaal top!

Marinus

Zo de waard is vertrouwd hij zijn gasten.

18 September 2022
4,3
Park Bosbad Hoeven — Molecaten Camping Bosbad Hoeven:
Zo de waard is vertrouwd hij zijn gasten.
--------------------------
Voorseizoen 2022!
Kamperen is vrijheid, blijheid, weg van de stress en vooral samen leuke dingen doen. Het boeken van een voor, hoog of naseizoen is voor vele medekampeerders een extra beleving. Helaas, niet bij Molecaten camping Bosbad Hoeven.
"Het management" denkt daar heel anders over.
Plotsklaps, sinds de 3e week van het voorseizoen 2022,
ben je een weekend afwezig, je stroomkabel word uit de kast gerukt en voorzien van een "STROOMKLEM", een EXTERNE ampèremeter in een opvallende dichtgesailde blauwe plastic zak. Wil je vertrekken, STOP eerst melden bij de receptie.
In no-time,?? binnen 4 uur komt "het management" himself langs om je eigen stroomkabel te "bevrijden". Je krijgt een beperkt aantal KWh (150) "gratis".
Stroom voor grootverbruikers kost slecht maximaal €0,25 per KWh.
Bij Molecaten een uitgesproken kans om de kampeerder uit te buiten.
Je betaalt minimaal het 3-voudige t.o.v. thuis.
In het voorseizoen 2022 was de hele camping in rep en roer.
Er waren kampeerders die volgens "het management" 1200 KWh extra op een zeer korte tijd hadden verbruikt.
1200 KWH - ("150 KWH "gratis") = verbruik 1050 KWH.
Totale voorschot kosten 1050 x €0,68 = € 714,00 bijbetaling.
Uiteindelijk bleek de aansluiting gedeeld te zijn met meerdere kampeerplaatsen en is het eindbedrag voor die ene kampeerder geseponeerd, mede omdat de kampeerder dreigde met een rechtszaak.

Willeke

Even kort uitblazen

20 September 2021
9,3
Park Wijde Blick — Heerlijk er een lang weekend tussenuit met de kinderen.
Fijn zwembad en ondanks dat het seizoen klaar is toch nog animatie. Top! Wij hebben ons allemaal vermaakt.

Maikel

Leuke week weg voor het hele gezin!

06 July 2021
9,4
Park Wijde Blick — Het is een mooi verzorgd park met feel faciliteiten.
De animatie was super en daarnaast was er genoeg te doen voor ons zelf. Voetballen, volleyballen en basketballen naast de talloze speeltuintjes. Het binnenzwembad was op reservering te bezoeken ivm corona.

Deel jouw parkervaring

Ben jij in een vakantiepark van Molecaten geweest? Deel jouw ervaring!

Plaats beoordeling

De reviews van Molecaten zijn gemaakt door Parkvakanties bezoekers, gebaseerd op hun ervaringen tijdens een vakantie in een huisje of bungalow van Molecaten.

Ik wil weer terug. Zo leuk was het bij Molecaten! Echte aanrader voor jong & oud.
Geert