Molecaten Vakantieparken

Genieten in de Nederlandse natuur

Molecaten

Molecaten staat garant voor een oase van rust. Molecaten biedt u 16 vakantieparken direct aan zee, aan het Veluwemeer en in de diepe bossen van de Veluwe en de Utrechtse Heuvelrug. Kortom: grenzeloos genieten op de meest gewilde plekjes in eigen land.

Als je een keer een vakantie op een park van Molecaten hebt doorgebracht, dan wil je waarschijnlijk niets anders meer. Op een vakantiepark van aanbieder Molecaten zal zowel jong als oud zich namelijk prima weten te vermaken. Ga bijvoorbeeld naar Park Rondeweibos, bij Rockanje in de provincie Zuid-Holland en neem zelf de proef op de som. Ook Park De Leemkule bij Hattem in Gelderland maakt deel uit van de parken van Molecaten. Hier verblijf je met het hele gezin of een stel vrienden in een sfeervolle, rietgedekte bungalow en zul jij je de hele vakantie prima weten te vermaken.


14 Molecaten vakantieparken

>

Populaire parken van Molecaten

Park Rondeweibos

  • Héérlijke camping voor gezinnen
  • Geniet van duinen, strand en zee
  • Leuke activiteiten, animatie, kids club én zwembad

Park Bosbad Hoeven

  • TOP park van Molecaten
  • Geweldige camping voor jong en oud
  • Waterspeelpark Splesj & indoor speelparadijs

Park Landgoed Ginkelduin

  • TOP park op Utrechtse Heuvelrug
  • Bungalows, appartementen & chalets
  • Kindvriendelijk: zwembad, animatie, indoor speeltuin

Molecaten aanbiedingen

Voordelige last minutes bij Molecaten

Goedkope last minute vakantie boeken? Bekijk de beste aanbiedingen van Molecaten en boek één van de mooie campings of vakantieparken in Nederland!

Molecaten: meivakantie aanbiedingen

Op de parken en campings van Molecaten is het héérlijk toeven. Bekijk hier snel alle meivakantie aanbiedingen van Molecaten!

Zomervakantie bij Molecaten: goede deals!

Molecaten heeft leuke parken & campings! Ideaal voor jouw zomervakantie. Boek nu jouw bungalow, chalet, luxe tent of kampeerplaats voordelig online!

Molecaten ervaringen

7
17 ervaringen
Algemeen
7.2
Ligging van het park
7.6
Faciliteiten op het park
7.1
De accommodatie
7.5
Service
7.1
Eetgelegenheden
5.3
Kindvriendelijkheid
7.2

17 Ervaringen met Molecaten

Bianca

Verschrikkelijk duur park met allemaal oude meuk.

30 January 2024
1,3
Park Bosbad Hoeven — Voor de kinderen niks te doen met slecht weer moet hé het buiten het park zoeken. Veelste duur voor niks

Jan Buijs

Vaste gast

30 January 2024
2,3
Park Landgoed Molecaten — Wij staan al 6 jaar op een vaste plaats en zien alles achteruit gaan. Inmiddels zijn het binnenzwembad, de binnenspeeltuin, de waterfietsen, verschillende speeltoestellen etc. verdwenen zonder er iets voor terug te krijgen. Verder is alles oude meuk zoals de tennisbaan, de tafeltennistafels, basketbalveldjes, veel speeltoestellen etc.

M en O

Tien met een griffel

23 July 2023
9,0
Park Bosbad Hoeven — Het park is voor kinderen geweldig ,goede animatie voor alle leeftijden en schitterend zwembad,en voor wie van vissen houd helemaal top!

Marinus

Zo de waard is vertrouwd hij zijn gasten.

18 September 2022
4,3
Park Bosbad Hoeven — Molecaten Camping Bosbad Hoeven:
Zo de waard is vertrouwd hij zijn gasten.
--------------------------
Voorseizoen 2022!
Kamperen is vrijheid, blijheid, weg van de stress en vooral samen leuke dingen doen. Het boeken van een voor, hoog of naseizoen is voor vele medekampeerders een extra beleving. Helaas, niet bij Molecaten camping Bosbad Hoeven.
"Het management" denkt daar heel anders over.
Plotsklaps, sinds de 3e week van het voorseizoen 2022,
ben je een weekend afwezig, je stroomkabel word uit de kast gerukt en voorzien van een "STROOMKLEM", een EXTERNE ampèremeter in een opvallende dichtgesailde blauwe plastic zak. Wil je vertrekken, STOP eerst melden bij de receptie.
In no-time,?? binnen 4 uur komt "het management" himself langs om je eigen stroomkabel te "bevrijden". Je krijgt een beperkt aantal KWh (150) "gratis".
Stroom voor grootverbruikers kost slecht maximaal €0,25 per KWh.
Bij Molecaten een uitgesproken kans om de kampeerder uit te buiten.
Je betaalt minimaal het 3-voudige t.o.v. thuis.
In het voorseizoen 2022 was de hele camping in rep en roer.
Er waren kampeerders die volgens "het management" 1200 KWh extra op een zeer korte tijd hadden verbruikt.
1200 KWH - ("150 KWH "gratis") = verbruik 1050 KWH.
Totale voorschot kosten 1050 x €0,68 = € 714,00 bijbetaling.
Uiteindelijk bleek de aansluiting gedeeld te zijn met meerdere kampeerplaatsen en is het eindbedrag voor die ene kampeerder geseponeerd, mede omdat de kampeerder dreigde met een rechtszaak.

Willeke

Even kort uitblazen

20 September 2021
9,3
Park Wijde Blick — Heerlijk er een lang weekend tussenuit met de kinderen.
Fijn zwembad en ondanks dat het seizoen klaar is toch nog animatie. Top! Wij hebben ons allemaal vermaakt.

Maikel

Leuke week weg voor het hele gezin!

06 July 2021
9,4
Park Wijde Blick — Het is een mooi verzorgd park met feel faciliteiten.
De animatie was super en daarnaast was er genoeg te doen voor ons zelf. Voetballen, volleyballen en basketballen naast de talloze speeltuintjes. Het binnenzwembad was op reservering te bezoeken ivm corona.

Bart

Kinderen vanaf 11 jaar tellen niet meer mee!!

05 April 2021
5,5
Park Wijde Blick — Voor een vakantie met een gezin moet je niet hier zijn. Onze zoon van 14 had gelukkig zijn telefoon, want verder is er voor de doelgroep vanaf 13 jaar niets te beleven. Onze dochter van 11 jaar werd weggestuurd bij de animatie, omdat ze TE OUD was. Ook de doelgroep 11 tot 13 jaar werd (en voor de komende weken) er NIETS georganiseerd. Ja je mag een kleurplaat meenemen naar de caravan. Te gek voor woorden!!! Beleid van hoofdkantoor Molencaten is ons verteld. Onze dochter was zo verdrietig en haar paasdagen niets waard waren, en ik zal maar niet zeggen hoe de rest van het gezin er over denkt. Blijkbaar is dit een senioren camping en kinderen met hele jonge kinderen.

Jolanda

Fijn park heerlijk er tussen uit in Corona tijd!!!

13 October 2020
8,6
Park Kuierpad — Fijn vakantiepark goede naleving van de maatregelen, leuke animatie ondanks de maatregelen, prima faciliteiten. Ik kan iedereen dit park aanraden. Ook al naar andere molecaten parken geweest (camping en huisjes) echt een aanrader! Goede prijzen en hele mooie parken!

Deel jouw parkervaring

Ben jij in een vakantiepark van Molecaten geweest? Deel jouw ervaring!

Plaats beoordeling

De reviews van Molecaten zijn gemaakt door Parkvakanties bezoekers, gebaseerd op hun ervaringen tijdens een vakantie in een huisje of bungalow van Molecaten.

Ik wil weer terug. Zo leuk was het bij Molecaten! Echte aanrader voor jong & oud.
Geert