Center Parcs

Center Parcs = puur genieten

Center Parcs ervaringen

7.7
151 ervaringen
Algemeen
7.6
Ligging van het park
8.1
Faciliteiten op het park
8.1
De accommodatie
7.2
Service
7.5
Eetgelegenheden
7.3
Kindvriendelijkheid
8

151 Ervaringen met Center Parcs

Dave marcelissen

Midden in een bouwput

12 February 2020
4,6
Center Parcs Park Hochsauerland — Een midweek geboekt in een premium cottage. Met ons gezin kwamen we in een huisje midden in een bouwput terecht. Elke ochtend vanaf 7u bouw- en sloopgeluiden. Vrachtwagens en graafmachines door de straten. Kinderen konden niet veilig buiten rondlopen. Huisje was in een enorm slechte staat. Alles versleten en vies. Met onze klacht konden we nergens fatsoenlijk terecht. Dinsdag ochtend gelijk gebeld naar de receptie maar geen manager. Deze zou ons terugbellen binnen een uur. Dit is niet gebeurd. Dit werd smiddags na 16u toen we weg waren om te eten. De dag erna gemaild en nogmaals gebeld. Woensdag middag kregen we een aanbod voor een ander huisje. Helaas was dit niet meer werkbaar. Nog maar 1 volle dag te gaan en niet meer rendabel om een heel gezin met 3 kleine kids en spullen te versjouwen. Thuis aangekomen gelijk centerparcs gemaild maar deze nam ons niet serieus. Een tegoedbon van 100euro voor een volgende keer. :(( Later nog de mededeling dat ze ons niet konden bereiken doordat ik een foutief nummer zou hebben doorgegeven. Jaja.. centerparcs. Lekker makkelijk.
Nou nooit meer centerparcs voor ons.

Eric

Te druk

02 February 2020
6,9
Center Parcs Het Heijderbos — Park is in vergelijking met hutteheugde wat rommelig en voel smoezelig aan
De dome is steriel en niet echt knus
Zwembad is overspoelt met dagjesmensen zeg 60% dagjesmensen
All you can eat is meer al you can take on your plate om get Vervolgens weg te gooien

Is dit park voor ons een herhaling waard, nee zeer zeker niet
Is het geschikt voor gezinne, ja dat zeker

Maike

Park mooi. Huisjes BAGGER

29 December 2019
5,4
Center Parcs De Huttenheugte — Zeer oude huisjes. 30 jaar niets aan gebeurd. Verhouding prijs kwaliteit. Een 1

Miep

Echt smerig

01 December 2019
3,9
Center Parcs De Vossemeren — Huisjes waren smerig. Eten was vies. Centerparcs wordt alleen maar duurder en duurder en het is gewoon vies en oud. Personeel niet vriendelijk.

Abbie

Leuk weekend gehad met het gezin

25 November 2019
8,5
Center Parcs De Eemhof — Nou, wij zien veel slechte ervaringen, maar voor ons was het weekend dik geslaagd!! Lekker in het subtropische zwembad en ons huisje was dik in orde hoor. Schoon en netjes! Alleen het weer had iets beter gekund, maar gelukkig kun je lekker in de dome relaxen.!

Fernando Magallon

Teleurstelling bij center parks eifel

14 October 2019
4,3
Center Parcs Park Eifel — We hebben een midweek bij center parks geboekt. We zijn wel eens bij center parks geweest en het heeft ons vaak goed bevallen. Leuke omgevingen, prima vezorgd en luxe accommodaties, zeer mooi binnen plaza en prachtische agua mundo. Nou, bij center parks de eifel ( Duitsland) is dat beeld ver te zoeken. De omgeving en landschap zeker de moeite waard om te bezoeken maar het park??? Zo ver te zoeken wat verzorging en luxe betreft . Eenvoudig ingericht en slecht onderhouden. Echt teleurstelling. Normaal gesproken krijg je bij de receptie een schoonmaak pakketje. Voor afwas toilet... hier rijd je langs een hutje en een mevrouw vraag je boeking nummer en je krijgt vervolgens de info van het park. Anders bijvoorbeeld dan andere parken waar je verwelkom bij de receptie bent.
Kom je je cottage voor 6 personen binnen en je hebt alles gezien want zo groot en verzorg Premium cottage is het niet. We zijn gelijk naar de supermarktbgegaan en spullen voor de keuken schoon te maken en toilet fris laten ruiken en comfort?? Is ver te zoeken
Kortom flinke teleurstelling bij center parcs de eifel. Bij center parks de eifel geen goede indruk dus.

Fernando Magallon

Rinze

Nooit meer

17 September 2019
4,6
Center Parcs De Vossemeren — Huisje was verschrikkelijk smerig,overal honden haar. Schimmel een ranzige vaatwasser. Vieze geur overal in het huisje. De kozijnen kun je doorheen kijken zo verrot. Onkrijd staat een meter hoog.
Dat verpest je hele weekend.
Voor ons geen centerparcs meer.

Coby schouten

Ben niet geweest

02 September 2019
5,6
Center Parcs Park Bostalsee — Weet ik niet een week voordat wij gingen ging het erg slecht met mijn schoonmoeder dus vonden we 4 uur rijden erg lang rijden we wilde omboeken na een park dichter bij huis maar CP gaf geen gehoorde .
Maar we durfde het niet aan om te gaan want we hadden een hele grote kans om terug geroepen te worden en dan te laat te zijn ingeval van overlijden .
Heb dit meerdere malen uit gelegd maar CP bleef stug volhouden dat we niet konden omboeken er was zelfs een hele brutale mevrouw die midden in het gesprek zo ophing .
Ik vind dit echt niet meeleven met een gast die al meer dan 40 jaar bij center Parcs kom en zelfs meerdere keren per jaar.

Tilkema

Vies huisje

16 August 2019
4,4
Center Parcs De Eemhof — Ronduit smerig huis. Rattekeutels overal stof vies tapijt alles was vies en stoffig nooit meer , smerig alles.veel te duur hondenhok is schoner.

Mark

Niet wat ik had verwacht

06 August 2019
4,3
Center Parcs Limburgse Peel — Het huisje was niet schoongemaakt
Het rook er niet fris en veel ongedierte.

P. Landman

Het oud en vies

05 August 2019
2,0
Center Parcs Limburgse Peel — Het hele park is zwaar gedateerd, huisje zijn NIET vernieuwd en zeer slecht onderhouden. Erg vies, er stonden nog spullen in de koelkast van vorige bewoners, we hebben direct 40 vliegen doodgeslagen. Vlekken in de kussens en beddengoed. Alles was vies, er lag zelfs een maandverband strip op de grond van vorige bewoners. Gras half gemaaid en het is er een oude vieze bende. NIET HEEN GAAN!

Rob is klaar met center parcs

Wat een ellende!

18 July 2019
3,0
Center Parcs De Eemhof — We hebben heel veel ellende gehad bij de Eemhof. Helaas kan het hele verhaal niet in het invoerveld, maar het komt neer op:
- zeer slecht onderhoud van de huisjes
- zeer slecht onderhoud van het park
- Grove lekkage in het huisje waardoor enorme stank
- Geen goede alternatieven geboden krijgen, tenzij je zelf op je strepen staat
- Extreem slechte klachtafhandeling, als je hun oplossing niet genoeg vindt sluiten ze gewoon de klacht. Kortom je moet je mond houden.
- Vrijwel nergens telefonisch bereik op het park.
- door slecht bereik is wifi van belang, maar ook dit werkt heel slecht

Kortom ellende!
Voor ons geen Center Parcs meer.

Stephannie

Alles dik in orde bij Het Heijderbos

18 June 2019
9,0
Center Parcs Het Heijderbos — Het Heijderbos is onze favoriete Center Parcs! Heel gezellig en mooi park! Natuurlijk lekker plonzen in het subtropische zwembad. Huisjes zijn in orde (schoon!), jungle dome is ook erg leuk met de kinderen. Personeel erg vriendelijk.

Snippe

Leuk huisje aan het water en prima zwembad

09 May 2019
7,3
Center Parcs De Huttenheugte — Park is genoeg te doen voor de kids. Savonds zijn er wel wat leuke activeiten. Zwembad is prima en doordeweeks niet druk, en dat is prima voor mij. Ik heb nu friends voordelen en dat leken leuke voordelen om 13:00 u inchecken en kado in je huis bij aankomst verder korting op bepaalde dingen wat niet echt denderend is. Bij mij was er echter geen geschenk bij aankomst in het huisje. ik kon alleen een boek 50 jaar centerparks gratis halen bij de receptie. Ik heb gevraagd na het welkomst geschenk maar het werd een beetje lachend weggepraat. en kreeg het gevoel dat deze mevrouw dit niet begreep. en dat is teleurstellend. Enige voordeel van friends zijn is dus early 13:00uur checkin.
Verder niets bijzonders

Diane

Toppertje!

07 May 2019
8,3
Center Parcs De Huttenheugte — De Huttenheugte is ons favoriete Center Parcs bungalowpark. Hier komen we al jaren (van jongs af aan) en het blijft genieten. De bungalowhuisjes zijn inmiddels wel opgeknapt en ook de Aqua Mundo heeft een metamorfose ondergaan, maar nog steeds voelt het als "thuiskomen". Wat een heerlijk park!

Deel jouw parkervaring

Ben jij in een vakantiepark van Center Parcs geweest? Deel jouw ervaring!

Plaats beoordeling

De reviews van Center Parcs zijn gemaakt door Parkvakanties bezoekers, gebaseerd op hun ervaringen tijdens een vakantie in een huisje of bungalow van Center Parcs.

Win een gratis vakantie
naar Landal Het Vennenbos!

Verblijf jij straks in een 6-persoonsbungalow op Landal Het Vennenbos? Schrijf je in op de nieuwsbrief!
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Vennenbos Landal Het Vennenbos