Center Parcs

Center Parcs = puur genieten

Center Parcs ervaringen

8.1
125 ervaringen
Algemeen
8
Ligging van het park
8.4
Faciliteiten op het park
8.3
De accommodatie
7.6
Service
8
Eetgelegenheden
7.9
Kindvriendelijkheid
8.3

125 Ervaringen met Center Parcs

Huisje vies en stoffig. Bediening op het park zoals eetgeleg erg ik me vreselijk

29 October 2018
6,0
Center Parcs De Eemhof — Huisje aanraden zit er niet bij.
Op mijn mailtjes betreft min puntjes worden niet beantwoordt.
Dit is de reden waarom wij CenterParcs links laten liggen.

Weekendje weg met kids.

10 September 2018
9,3
Center Parcs Het Meerdal — Geweldig weekend gehad!
Voor ons en de kids was het zwembad het leukste van alle Centerparcs tot nu toe waar we geweest zijn.
Heijderbos, Huttenheugte, Eemhof en Limburgse Peel.
In het begin leek het ons wat klein, maar de stroomversnelling, wildwaterbaan (niet zo wild als Heijderbos) en golfslagbad waren perfect en last but not least de lange glijbaan waar de kids maar niet van af te slaan waren. We zijn in 3 dagen tijd 5x wezen zwemmen.
Verder een mooi goed onderhouden park waar we 2-3 per dag heerlijk wandelend terug naar ons huisje liepen.
Het huisje is zoals alle Centerparc cottages gewoon goed (je weet wat je kunt verwachten) en belangrijk het was goed schoon.
Omgeving geweldig midden in de Limburgse Peel. Tip is het duin/heide gebied te bereiken via de Gussweg vanaf de Bergsteeg.
Heerlijk om te wandelen en te hardlopen.
Eten in het all-you-can-eat was heerlijk.
Hamburgers uit de snackbar waren eveneens heerlijk! Beter dan de gemiddelde McDonalds Burger.
Kortom een geweldig verblijf voor ons in het Meerdal!

Mooi park veel groen

01 September 2018
7,4
Center Parcs Les Trois Forêts — Het park is wel wat verouderd , wat erg jammer was.
De schoonmaak liet te wensen over , ook waren ze aan het uitbreiden .
Maar je kan wel zeggen dat je tussen de bomen zit ( erg groen ) wij vonden dat erg mooi.
We kwamen hier bijna elk jaar , maar met de herfst zoeken we toch een ander park uit.

Ontzettend goede service!

31 August 2018
8,9
Center Parcs De Huttenheugte — Een aantal jaar geleden kwamen wij met een ander gezin op de huttenheugte en we hadden een huisje gehuurd. Kwamen we in dat huisje, waren ze aan het verbouwen dus daar konden we natuurlijk niet verblijven.. Volgende huisje, het lekte waardoor alle bedden doorweekt waren.. Wij helemaal in de stress, hebben we als vergoeding een extra luxe huisje gekregen en omdat we zoveel pech hadden mochten we gratis mee eten met het diner savonds, dit was heeeeerlijk! we hebben uiteindelijk een topvakantie gehad door de goeie service!

super voor iedereen

26 August 2018
9,9
Center Parcs Erperheide — Super park voor kinderen. Mijn drie zonen genieten er elke keer weer. Service is ook goed. Is er een probleem in je huisje word het zeer snel opgelost.... ga er zeker zo gauw het kan weer terug naar toe!

vieze huizen.

26 August 2018
5,0
Center Parcs Limburgse Peel — Plaza is goed. Alleen het huisje was te vies voor woorden. Netjes een formelier ingevuld en met verzoek contact op te nemen, helaas 1 jaar verder en nog niks gehoord. Centerparcs is mooi alleen op heel veel parken zijn de huisjes vies, oud en vochtig en dat voor een prijs dat ik lk liever toch voor een ander vakantiepark gekozen heb.

Kleinschalig park

26 August 2018
6,9
Center Parcs Limburgse Peel — In vergelijking met andere parken van centerparcs heeft dit park minder faciliteiten. Het is wel een gezellig park en de accommodatie, die net vernieuwd was, was erg mooi. Helaas waren ze op het park nog aan het werk en was een restaurant waar we naar toe wilden gesloten. Waarschijnlijk kwam dit doordat ze het park aan het renoveren waren. Ik denk als het park af is dat het een leuk en kleinschalig park is.

Super gaaf park.

26 August 2018
8,1
Center Parcs Erperheide — We zijn alleen op het park geweest omdat daar voldoende te doen was voor de kinderen. Heel mooi zwembad, leuke dierenweide, waar de kinderen dieren konden aaien, en speeltuinen en een mooie indoorspeeltuin. De glijbanen van de indoorspeeltuin gingen alleen te hard voor kleine kinderen. Het park is mooi om te zien en alles ligt goed bij elkaar. Al met al een super gave vakantie gehad waar de kinderen lang over hebben gehad :-D.

Leuk park dicht bij Plopsa en dierentuin Emmen.

26 August 2018
7,1
Center Parcs De Huttenheugte — Park is mooi om te zien met het water in het midden. Leuke dierenweide en zwembad. Ideaal gelegen als je naar Plopsa Coevorden wilt. De accommodaties zijn verouderd en dat is te merken aan de inrichting en kwaliteit van het bed. Verder hebben we een hele leuke vakantie daar gehad.

geweldige park, je kunt er veel doen

26 August 2018
8,1
Center Parcs Het Heijderbos — lekker zwembad, je kan lekker ff relaxen als je wilt. En voor de kinderen is er genoeg te spelen.
's avonds kun je er lekker en gezellig eten en vervolgens nog een drankje doen.

geweldig park. komen er elk jaar minstens 1 keer dit jaar dit jaar zelfs 2 keer

26 August 2018
9,7
Center Parcs De Eemhof — hier moet je zeker geweest zijn

Geweldige familie vakantie gehad

25 August 2018
7,7
Villages Nature Paris — Een week lang hier geweest tijdens hoogseizoen waar trouwens weinig van te merken was. Heerlijke familie vakantie gehad met 2 kinderen van 2 en 8 jaar. Meteen ook kaartjes voor 2 dagen Disney bijgeboekt en onze vakantie was zeer geslaagd.
Aankomst: top, in Nederlands ontvangen bij poort en spraken overal redelijk Engels en zeer hulpvaardig:
Accomodatie: mooi appartement, alles schoon/netjes zeer luxe en voor Franse begrippen uitgebreid ingericht.
Zwembad: schoon en zeer mooi alles was ook gewoon open. Enige beperking voor enkele glijbanen en bubbelbad geen toegang onder 1m of 1,5m. Persoonlijk vind ik dit onzin maar voor veiligheid snap ik dat zo’n park zich er niet aan waagt. Bubbelbad zou te warm zijn voor jonge kinderen maar ja buitenbad is zo immens dat je nog niet meer aan bubbelen denkt.
Facilteiten: uitgebreide supermarkt, heerlijke verse bakker, enkele restaurantjes, kleine speelhal, bar met bowling.
Geweldig polsbandjes systeem, polsbandje is: huissleutel, zwempasje, entreepas voor park en sleutel zwemkluisje.
Goede verbindingen: bus van park naar disney (20min voor €2,- pp) bij disney station goede verbinding naar centrum Parijs (40min)
Minpuntjes: weinig/geen entertainment, kwaliteit restaurantjes, ruwe wanden buitenbad.
Prijs/kwaliteit was voor ons dankzij een last minute top maar ik kan hier niet over oordelen wat de normale prijs is.
Tussen de recensies veel klagers gezien dus we maakten ons op voorhand wel zorgen of we geen kat in de zak hadden geboekt maar zelden ergens zo tevreden over geweest. Veel mensen hopen op hotelkwaliteit in een bungalow park en dan sla je de plank toch echt mis.

Te duur voor wat je krijgt

24 August 2018
5,1
Center Parcs De Huttenheugte — Ga er nooit meer naar toe met kerst geweest met de kids. Kinderbingo betaal je best wel wat voor. Veel kinderen weinig prijzen. Geen presentjes ofzo voor de kids. Moet overal voor betalen als de kids iets willen doen. Eten duurt te lang in het restaurant.
De paden lopen stijl naar het huisje. Bij ons langs was er een vrouw in een rolstoel. Ze kon steeds Amper het huisje bereiken door gladheid en omdat het zo stijl is. Schandalig werd niets voor die mensen gedaan.

super mooi en gezellig park.

24 August 2018
7,9
Center Parcs De Kempervennen — Het park is erg mooi.
Ben er vaak met mn ouders geweest en te weinig met mn eigen kinderen.
Zou echt waanzinnig zijn als we en nu wel heel zouden kunnen.

Was super goed ben er nu een paar keer geweest

23 August 2018
9,9
Center Parcs De Eemhof — Dat jullie de huisjes gaan verbeteren dat vind ik al heel wat ga zo door met de verbouwing dan komt het van zelf wel goed

Geweldig mooi park

23 August 2018
8,1
Center Parcs Erperheide — Erg mooi park aquadome en parkplaza ziet erg erg mooi uit

Top park

21 August 2018
9,3
Center Parcs De Vossemeren — Mooi ruim gezellig park midden in de bossen echt geweldig mooi. Plaza super mooi zeer goed eten en fantastisch zwembad

Parc Sandur

21 August 2018
9,9
Center Parcs Parc Sandur — Was een heerlijk park mooi gelegen aan het water . Veel te doen voor kids . Een leuk zwembad goed genoeg voor ons . Mooie omgeving . Prettig is het dat er een supermarkt in de buurt is op het park . De restaurants op het parc vonden wij ook heerlijk . Ook vonden we het fijn dat er een fitness gelegenheid was . We hebben het heerlijk naar ons zin gehad dit park krijgt van ons een dikke 10

Heerlijk uitrusten en genoeg actieve activiteiten te doen.

20 August 2018
7,9
Center Parcs De Kempervennen — We gaan er vaak heen ook wel om alleen te zwemmen heerlijk. Een aanrader. De huisjes kunnen wel een updaten gebruiken.

Heerlijk park.Genoten met z'n allen

20 August 2018
8,1
Center Parcs Limburgse Peel — Nadeel vond ik wel dat auto's hard reden in het park. Moesten echt opletten.

Zeker voor herhaling vatbaar

11 August 2018
7,6
Center Parcs Limburgse Peel — Wij vonden het een top park . Echt het gevoel dat je op vakantie bent niks is een probleem en is altijd een weg te vinden
Erg schoon park. Alleen jammer dat we in de cottage kwamen dat de vorige mensen hun spullen in huisje hadden achter gelaten en de glasscherven nog onder de bank geschoven waren

Leuk park

11 August 2018
9,0
Center Parcs De Huttenheugte — Is al wel een poosje geleden maar een leuk gezellig huisje en leuk zwembad, lekker eten enz. zeer tevreden.

fijne park kindvriendlelijk strand in de buurt ook loopfstand wat wi je nog meer

10 August 2018
8,6
Center Parcs Port Zelande — mooi park kind vriendelijk strand dichtbij voor de wandelaars mooi gebied ok met de fiets

Heerlijke 2P VIP cottage!

05 August 2018
9,0
Center Parcs De Vossemeren — Hier in het najaar van 2017 verbleven met mijn vriendje. Wij zaten in een 2P VIP cottage. Voorzien van een heerlijke regendouche, een infraroodsauna en bubbelbad! Sochtends werden de broodjes vers bij ons aan de deur bezorgd. Ook de omgeving was rustgevend en mooi groen. Dan nog niet gesproken over het waterparadijs! Een onwijs groot aqua mundo met verschillende leuke glijbanen, sauna’s, bubbelbaden en een lazy river.

Wij hebben hier een onwijs leuke week gehad en ik zou dit park iedereen aanraden!

met ons 8 gezellig maar het meerdal....nee niet meer

05 August 2018
3,7
Center Parcs Het Meerdal — het was een verwaarloost huisje, niet schoon, slecht meubilair en muf

Het was gezellig op de Huttenheugte

05 August 2018
9,1
Center Parcs De Huttenheugte — Het park was gezellig en het zwembad fantastisch

Leuk park met ponyranch

05 August 2018
7,3
Center Parcs Het Meerdal — We hadden een midweek geboekt met eigen pony! Nu was het wel jammer dat we de pony alleen di en donderdag hadden, terwijl donderdag ook een hele leuke activiteit opstond, nl een eigen beer maken. Moest ze kiezen. En ook jammer dat de lakens een beetje gestikt waren. Voor de rest een super park!!!! Fijn zwembad en uitstekend kinderanimatie! Top!!

Mooi zwembad, CenterParcs duur, service word onvriendelijke

05 August 2018
5,9
Center Parcs Het Meerdal — Altijd CenterParcs gedaan. Alleen al vanwege de geweldige zwembaden. Maar word ins te duur. Augustus voor het eerst naar landal, Vennenbos. Het viel mij nu al op dat service aan de telefoon super vriendelijk was. Reageerde top op een tintje humor. Hoe ik erg van. Dus benieuwd naar het park. Heb er nu al zin in

ALTIJD EEN FEEST!

31 July 2018
9,7
Center Parcs De Huttenheugte — Heerlijke vakantie gehad bij jullie vorig jaar december. Dit jaar gaan we voor de eemhof. Huttenheugte mooie huisjes en schoon. Niks op aan te merken. Zwembad ook erg leuk vooral de wildwaterbaan was een enorm succes. Dit jaar naar de eemhof ivm meerdere uitdagingen voor onze oudste zoon (9 jaar). Elk jaar willen we center parcs gaan bezoeken met ons gezin.

Weekend op de De Vossemeren

16 July 2018
9,3
Center Parcs De Vossemeren — Was toen niet zo veel te doen vonden wij.

Centerparcs erperheide

14 July 2018
9,9
Center Parcs Erperheide — Erperheide is een super leuk vriendelijk Park. Heel kindvriendelijk. Heel veel te doen. Super zwembad ook voor kids.. En de baluba. Daar kreeg ik de kids niet weg. We zijn er nu een 6 a 7 keer geweest. Ik raad het iedereen aan die kleine kids hebben. Speeltuinen zijn leuk. De kinderboerderij en zelfs kun je daar paardrijden. Vind mijn dochter super. De huisjes zijn schoon en ook leuk voor de kids. Het eten is goed en ook de leuke winkeltjes zijn leuk. Er ligt een lidl 5 minuten van het park is ook een pluspunt. Ik raad het echt iedereen Aan.

was gezellig

14 July 2018
6,4

Heerlijk vakantiepark

14 July 2018
7,9
Center Parcs De Kempervennen — Geweldige wildwaterbaan!
Veel plezier gehad

Fijn familiepark!

13 July 2018
7,4
Center Parcs De Eemhof — Je moet wel goed ter been zijn zwembad en andere entertainment ligt ver uit elkaar!

Gezelligheid is goed. Alles is daar goed!

13 July 2018
9,9
Center Parcs De Eemhof — Center Parcs De Eemhof is een heel mooi park. Ook voor kinderen en voor oudere mensen ook wel dus ik ben er al vaak geweest ik zou het nu wel weer willen!

Heerlijk vertoeven aan het water

07 July 2018
8,3
Center Parcs Erperheide — Ik vond het heerlijk daar!
Alles goed geregeld en heerlijk gelegen in de bossen en aan het water.
We waren met zijn tweetjes en we hebben waterfietsen gehuurd en heerlijk
gezwommen en gegeten.
Na het eten wandelen over het park en genieten wat de omgeving.
We hebben Veel geluk gehad met het weer. Dus Veel buiten geweest.
Veel vriendelijke mensen ontmoet en we kijken er met veel plezier op terug!

Heerlijke strandvakantie

06 July 2018
8,6
Center Parcs Park Zandvoort — Ligt bij zee. Volop genieten. Mooi en rustig zwembad.

superweek in park Hochsauerland

06 July 2018
9,9
Center Parcs Park Hochsauerland — We hebben heel erg genoten van een mooie week in Duitsland. prachtig park, hele mooie omgeving en veel activiteiten.

voor herhaling vatbaar!

in de huttenheugte gezellig een mooie vakantie

06 July 2018
7,6
Center Parcs De Huttenheugte — alles was netjes.het eten was lekker en het huisje was prima

Super kind vriendelijk park met veel leuke animatie

06 July 2018
9,9
Center Parcs Erperheide — Na zo goede ervaring op centerparcs erperheide 2 jaar achter elkaar.
Nu naar centerparcs meerdal

Maar kunnen jullie mij overtuigen om een volgende boeking bij land al te boeken.
Dat kan alleen door een weekendje weg te winnen om het te ervaren.

Divers park

05 July 2018
8,0
Center Parcs Het Heijderbos — Heel leuk divers park voor de kinderen! Vooral de iets oudere kids ( vanaf jaar of 8) kunnen zich hier heerlijk vertoeven, persoonlijk vind ik landal fijner omdat het meer gericht is op de kleinere kinderen en die heb ik op het moment. De huisjes verbaas ik mij echt over, het park is vrij duur en ik begrijp het want de faciliteiten zijn top.. maar de huisjes zijn oud en plakkerig. Even een restyle zou wel op zn plaats zijn! En ook iets meer tijd voor de schoonmakers daarbij.

Gezellig Park

05 July 2018
7,4
Center Parcs Limburgse Peel — Gezellig family park

Is weinig te doen met kinderen maar een perfecte plek voor volwassenen

03 July 2018
5,9
Center Parcs Park Zandvoort — Nou een renovatie is best wel op de plaats heel veel oubollige meubels en slechte bedden

Paradijs voor de hele familie

03 July 2018
8,4
Center Parcs Het Heijderbos — Geweldig zwembad voor jong en oud, rekening gehouden met alle doelgroepen! Leuke horeca gelegenheden en vriendelijk personeel. Ik heb geen tips voor dit park, maar misschien wel als ik volgend jaar met mijn kersverse gezin ga. Op dit moment ben ik in verwachting en wij kunnen niet wachten om volgend jaar met onze kleine te gaan!

Leuke Center Parcs in Duitsland

17 April 2018
9,4
Center Parcs Bispinger Heide — Bispinger Heide is het eerste Center Parcs park dat wij buiten Nederland bezoeken, het was niet eens zo heel ver rijden, maar wát een geweldig park! Onze 4-persoons Premium bungalow was leuk ingericht, voldoende ruim en lekker licht. Het Aqua Mundo zwembad van Bispinger Heide is ook zeker heel leuk en verder is er zo veel te doen dat je weekend voorbij vliegt! Goede ervaring gehad dus en we gaan ooit nog een keer. Zeker aan te raden dit park.

Prima verblijf gehad

13 April 2018
9,1
Center Parcs Les Ardennes — Les Ardennes is een prachtig nieuw Center Parcs park met alles wat je gewend bent van Center Parcs: Aqua Mundo, Market Dome, etc. Het zwembad is erg mooi en we hebben er veel plezier gehad. Het huisje was schoon en ook gezellig kleurrijk ingericht. Zeker ook de bossen van de Ardennen in gaan. Erg mooi!

De Kempervennen

29 March 2018
9,6
Center Parcs De Kempervennen — Center Parcs De Kempervennen, voorjaarsvakantie gevierd en een superleuke midweek gehad met familie en vrienden. Het park is zéér compleet en biedt voor eenieder wat wils. Van hele actieve dingen tot ontspanning. Onze favoriet was (natuurlijk!) het zwembad. Mooi subtropisch en veel leuke attracties aldaar. Wij hebben in verschillende restaurants (pizza en de grill) heerlijk gegeten. De service van het Center Parcs personeel was uit de kunst. Volop genoten dus!

Leuke vakantie gehad

06 March 2018
7,9
Center Parcs De Huttenheugte — Wij waren afgelopen voorjaarsvakantie op Center Parcs De Huttenheugte samen met onze kinderen (6 en 9 jaar). We hebben het allemaal naar onze zin gehad! De huisjes zijn vergane glorie, maar voldoen voor ons nog wel. Ze worden ook vernieuwd trouwens. Het park zelf heeft alles wat je nodig hebt om een weekend of midweek even lekker vermaakt te worden. De Aqua Mundo is natuurlijk helemaal het einde!

Leuke tijd gehad

22 February 2018
8,1
Center Parcs De Eemhof — In vakantiepark De Eemhof hebben wij in januari een prima weekend gehad met de familie. We hadden 2 bungalows naast elkaar. Erg gezellig. De huisjes mogen wel een beetje extra onderhoud krijgen (vooral aan de buitenkant), maar we hebben het er goed gehad. De Eemhof zelf verder niet eens afgeweest, want alles op het park was aanwezig voor een topweekendje vermaak en entertainment. Het zwembad was erg in trek bij de meesten. Lekker in de golven, de wildwaterbaan en bubbelbaden. Personeel ook vriendelijk.

Geweldige Center Parcs park

17 January 2018
9,6
Center Parcs Het Heijderbos — Super leuk park! De kinderen en wij zelf willen zeker nog een keer naar jullie toe!

Waardeloos voor kleine kids

13 December 2017
4,4
Center Parcs Het Heijderbos — Te weinig activiteiten voor kleine kids. Kinderhuisje hadden wij met geen speelgoed terwijl dit wel in beschrijving stond.
in de weekend was het park helemaal vol. Geen controle meer in het zwembad, te vol.
Voor ons geen Centerparcs meer maar Landal

Mooi Center Parcs park met goede ligging!

27 October 2017
8,6
Center Parcs Port Zelande — Dat is wel zo'n leuk park vooral in de zomer vanuit je bungalow klein stukje lopen en je staat op het noordzeestrand heerlijk!

Totaal GEEN SERVICE bij telefoongesprekken of antwoord op mail

05 October 2017
5,4
Center Parcs Park Zandvoort — Het park is goed, we gaan er al 17 jaar heen, maar de service.

Op het park is mijn telefoon van de daar staande picknicktafel afgevallen, glas kapot.
Ik mijn reisverzekering gebeld nadat mijn scherm het niet meer deed, 'ja kan gerepareerd worden als je een bewijs heb dat je op het park was'.

Nu al sinds juni 2017 bezig met het opvragen van een bewijs. 5x langer als 45 minuten aan de telefoon gehangen, zonder enig antwoord van een medewerker, maar moest wel iedere keer 1 euro betalen.

Uiteindelijk iemand aan de telefoon gekregen, moest ik mailen naar guestrelations, geen reactie terwijl er staat "Wij hebben uw e-mail goed ontvangen en hebben het ticketnummer[] gegeven. Uw e-mail wordt in behandeling genomen waarna u een persoonlijke reactie ontvangt." --> Nooit ontvangen.

Nu heb ik nog steeds GEEN bewijs maar wel kosten voor het vervangen van mijn scherm en later batterij door de val. SLECHTE SERVICE!!!!

Neem toch eens contact op Center Parcs....

Een lekker weekend heijderbos

03 October 2017
7,0
Center Parcs Het Heijderbos — De bediening in grand cafee was chaotisch en duurde soms lang dhet sanitair was redelijk aan vervanging toe

Altijd leuk!

21 August 2017
8,4
Center Parcs De Eemhof — Center Parcs De Eemhof, zelfs na 5 keer nog steeds leuk! De kinderen worden ouder en kunnen zelf van de wildwaterbaan en zich helemaal uitleven in de Aqua Mundo. Hebben papa en mama wat meer rust ;-). Het park heeft echt geweldige faciliteiten en activiteiten voor jong en oud. De huisjes zijn gerenoveerd en in orde. Tuurlijk geen mega-luxe villa's, maar wel die oeroude gezelligheid die je van Center Parcs gewend bent. Kortom: fijn vakantiepark met super zwembad en wij blijven terugkomen!

Slecht behandeld

04 August 2017
1,0
Center Parcs Park Zandvoort — Jullie hadden ons tegemoet moeten komen 3 uur voor niks heen gereden door een computer fout en niet door ons wat jullie en het Hoofdkantoor van jullie beweren dat win niet dit weekend geboekt hadden maar in desember pas klopt niks van wij zullen er alles aan doen om ons gelijk te krijgen maar 1ding wij komen nooit maar dan nooit meer komen de telefoniste van de cutomus servies was onbeleeft jullie hebben ons in de kou laten staan wij gaan alles op alles zetten om gelijk te krijgen dan maar zegen voor een hotel kamer bij betalen en ook voor een ander huisje en als je een actie houd op fb waar een prijs stond van 129 euro en totaal 200 moet je wel vermelden dat het voor een andere datum was dus mvg michel

Heerlijke vakantie op het water.

28 July 2017
8,4
Center Parcs De Kempervennen — Prachtig park de woonboot is ons super goed bevallen .

De slechte vakantie ooit. Na twee dagen snel naar huis.

15 July 2017
5,4
Center Parcs De Huttenheugte — Nummer huis 625. Zeer slechte bedden.Buiten te vies om te lopen en zitten. nooit meer voor die prijs.

Weekendje weg

22 June 2017
7,9
Center Parcs De Kempervennen — We zijn afgelopen week een weekendje weg geweest.
Het park was top niks mis mee .
Alleen het huisje was erg vochtig 218 en de bedden door gelegen dat je weg zakte vondt het wel jammer omdat het toch een premium huisje is,en met artrose is een vochtig huisje niet fijn dus zijn we de zondag in de middag maar vertrokken want kon al bijna niet meer lopen .
Was de eerste keer in al die jaren dat wij bij centerparcs komen de eerste keer dat het huisje echt tegen viel.
Maar was een top park en mooi in de natuur

Top park in Zeeland!

22 May 2017
9,3
Center Parcs Port Zelande — Wat een fantastisch vakantiepark is Port Zélande! Super ligging op de Brouwersdam. Strand om de hoek, leuke fietstochtjes door de duinen, langs de Zeeuwse dorpjes, het Grevelingenmeer.. écht zo fijn. Maar ook het park zelf is helemaal geweldig. Enorm veel te doen voor jong en oud. Natuurlijk een mooie Aqua Mundo met een wildwaterbaan, golfslagbad etc. In de Market Dome zitten lekkere restaurants, kun je bowlen, shoppen, lekker zitten en er is een aparte "Action Factory" met veel leuke activiteiten voor de kinderen. De huisjes zijn gezellig (niet heel groot), maar geven een leuke kleurige sfeer. Anders dan de "standaard" bungalows in andere Center Parcs parken. Al met al een top midweek gehad in Port Zelande en we komen zeker weten nog een keer terug!

Verblijf in Limburgse Peel van Center Parcs

10 May 2017
8,6
Center Parcs Limburgse Peel — Wij verbleven een midweek in dit mooie Center Parcs park in Limburg. Prima verzorging door het vriendelijke personeel. Huisjes netjes en mooie omgeving! Voor kinderen ook leuke dingen om te doen en natuurlijk lekker de mooie Aqua Mundo zwembad. Ideaal voor een korte vakantie met familie of vrienden.

Volop genieten!

14 April 2017
9,4
Center Parcs De Huttenheugte — De Huttenheugte is een fantastisch Center Parcs park! We komen er al van jongs af aan, maar het blijft leuk om terug te gaan. De cottages zijn prima in orde en van alle gemakken voorzien. Het Aqua Mundo zwembad is een groot plezier voor jong en oud! De overige faciliteiten (supermarkt, Market Dome met winkeltjes, speeltuinen, restaurants) zijn ook allemaal dik in orde. Wij komen zeker weer terug, want de kinderen vinden het hier ook echt geweldig. In het park ook veel leuke activiteiten voor ze, maar er zijn ook veel leuke uitstapjes in de buurt. Aanrader dus dit park :)

Prima park met mooie ligging

04 April 2017
8,3
Center Parcs Parc Sandur — Dit Center Parcs park is een toppertje. Lekker rustig gelegen in Drenthe. Fijne schone vrijstaande huisjes. Wij hadden een mooie kindercottage met voldoende ruimte en goede bedden. Goed restaurant, zwembad in orde, leuke omgeving en Emmen is een leuke stad om te gaan shoppen. Gratis Wifi ook fijn. Voor de kinderen een kinderboerderij, klimwand, speeltuinen. Ideaal Center Parcs park voor een ontspannen midweek vakantie!

Hochsauerland is top!

28 March 2017
8,9
Center Parcs Park Hochsauerland — Hochsauerland is een superfijn vakantiepark van Center Parcs in de Duitse heuvels en mooie omgeving. alle voorzieningen zijn aanwezig. Goed huisje (met uitzicht), Aqua Mundo, leuke activiteiten, restaurants, etc. Prima vermaakt hier! We waren er in de zomer, maar in de winter willen we nog eens terugkomen om ook te skiën bij Winterberg.

Top park Bispinger Heide

16 March 2017
8,6
Center Parcs Bispinger Heide — Bispinger Heide is een uitstekend Center Parcs vakantiepark zoals we die ook in Nederland gewend zijn. Alles goed voorelkaar, prima faciliteiten en leuke activiteiten. En het is leuk om eens buiten de landsgrenzen naar een Center Parcs park te gaan. Niet eens zo heel ver rijden overigens.

De bungalow cottages van dit park liggen prachtig in een groen gebied met veel bos en water. Je kunt zelfs overnachten in een woonboot of boomhut. Het Aqua Mundo zwembad is ook erg mooi met glijbanen, golfslagbad en wildwaterbaan. Verder veel kindvriendelijke activiteiten (o.a. een indoor speelparadijs) en in de omgeving volop mogelijkheden om leuke dingen te gaan doen. Zeker de heide en natuur verkennen, maar dagje Hamburg is ook leuk.

Bispinger Heide is een aanrader voor Center Parcs liefhebbers die eens in Duitsland op vakantie willen!

Verblijf vossemeren België

15 March 2017
6,4
Center Parcs De Vossemeren — Ben van 10-3-17 tot 13-3-17 op de vossemeren geweest maar het klopte het een en ander niet we hadden 2huisjes geboekt dicht bij de plaza omdat ik slecht te been ben ivm handicap maar de huisjes lagen bij de ingang toen ik er over ging klagen kreeg ik als antwoord u mag toch u auto op het park gebruiken maar kon mijn auto niet bij de plaza parkeren de banken zatten helemaal onder de honde haren over geklacht als oplossing werden
er hoeslakens over gelegd toen ik boekte duidelijk gevraagd of er WiFi in het huisje was ja zeiden ze aan de telefoon maar geen WiFi kon ik kopen voor €25,- voor een weekend terwel ik dit wel had afgesproken ik werd bij de receptie gewoon als leugenaar uit gemaakt wand dit was nooit door de telefoon gezegd we hebben er het beste van gemaakt maar ben zeer te leur gesteld ik hoop dat hier toch wel iets aan word gedaan mvg een ontevreden familie

Leuk Center Parcs park in België

14 March 2017
8,3
Center Parcs De Vossemeren — De Vossemeren ligt net over de grens in België, bij een prachtig natuurgebied en in het park zelfs 2 mooie meertjes. In het park is echt enorm veel te doen. De kinderen hebben zich er prima vermaakt en wilden niet naar huis. Mooie Aqua Mundo, leuk indoor speelparadijs, kinderboerderij, etc. Cottage ook netjes en schoon.

Lekker uitwaaien in Zandvoort

07 March 2017
7,1
Center Parcs Park Zandvoort — Mijn partner en ik hebben afgelopen nazomer een prima weekendje weg gehad in Park Zandvoort. Een vakantiepark van Center Parcs, maar dan wel iets minder "groots" dan je misschien van Center Parcs gewend bent. Park Zandvoort is gewoon een leuk bungalowpark met een prima ligging en oké faciliteiten!

De huisjes zijn echt niet meer de nieuwste. Maar onze "cottage" was schoon en mankeerde verder weinig aan. Wij hadden zelf de premium cottage met sauna en een lekkere regendouche. Ook fijn was dat er elke ochtend gratis broodjes bezorgd werden bij ons huisje!

De wandelingen door de duinen en op het strand waren werkelijk heerlijk en lekker dichtbij! Ook gezwommen in het aqua mundo zwembad: erg lekker. Al met al een prima verblijf gehad!

Ruim opgezet en kindvriendelijk vakantiepark

27 February 2017
8,6
Center Parcs Het Meerdal — Het Meerdal hebben wij met ons gezin bezocht in de voorjaarsvakantie (midweek) en het was een heerlijke vakantie! De ligging van het park is mooi. Lekker groen en nationaal park Groote Peel om de hoek. Maar wij waren ook veel te vinden in de Market Dome, het Aqua Mundo zwembad en het indoor speelparadijs. Allemaal superleuk voor de kinderen en ook een grote plus: het personeel van Het Meerdal is overal supervriendelijk. De huisjes zijn zoals wij wel vaker gehad hebben bij Center Parcs: prima in orde, maar niet heel luxe. Ze staan er nou eenmaal al een tijdje dus je kunt niet verwachten dat je de nieuwste huisjes hebt. Maar wij hadden deze keer een kindercottage bungalow geboekt. Toch nét even wat leuker, met speelkamer!
Al met al weer een hele geslaagde week bij Center Parcs!

Lang weekend zwemplezier met het hele gezin!!

24 February 2017
7,7
Center Parcs De Eemhof — Eind 2016 boekten wij voor een gunstige prijs een 8-persoons bungalow in Center Parcs De Eemhof.
De voorpret kon al snel beginnen omdat je met je eigen account kunt inloggen op de site en al veel extra informatie kunt checken. Het is tegenwoordig ook mogelijk om online in te checken dus dat hebben we maar gedaan.

Bij aankomst bleek dit heel makkelijk te werken, je rijdt langs een loket en zonder dat je de auto uit hoeft te stappen ontvang je de sleutels en een welkomstpakket. Voor de kinderen nog een klein speelgoedje en ons lange weekend Center Parcs was begonnen!

Het park is groot maar overzichtelijk. Onze bungalow lag achterin het park dus het was even goed opletten met de bordjes. De bungalows zijn gedateerd maar wel gemoderniseerd dus al met al prima maar verwacht geen luxe accommodatie. De omgeving is wel top, veel bomen, veel water en zoals het hoort bij Center Parcs veel eenden rondom je huisje! Leuk voor de kids!

Wij verbleven met twee gezinnen van donderdag tot zondag op het park. Direct na aankomst gingen we naar het zwembad, want daar draait het natuurlijk voornamelijk om. WOW, wat een geweldig zwembad is dat!! Volledig sub-tropisch, heerlijk warm, veel groen en mooi speels opgezet met beelden, hoekjes, watervallen en natuurlijk meerdere glijbanen, dé wildwaterbaan en een leuke attractie de Turbo Twister waarbij je met een band door de glijbaan gaat.
Naast het zwembad biedt het park leuke andere faciliteiten. Toen wij er waren was het winter en was dus niet alles geopend maar het zag er leuk uit. We zijn wel naar de Action Planet gegaan en dit biedt van alles voor kleine tot grote kinderen.

We zijn 1 keer uit eten geweest naar het Italiaanse restaurant, hier eet je de lekkerste pizza’s van goede kwaliteit. De inrichting is ook leuk en het personeel erg vriendelijk. Een aanrader dus.
Gedurende ons verblijf zijn we 3 keer naar het zwembad geweest. De drukte varieerde van heel rustig (Donderdagavond) tot redelijk druk (zaterdag einde ochtend- begin middag).
De drukte was echter nooit vervelend omdat het bad veel te bieden heeft zijn er behalve bij de Turbo Twister geen lange wachtrijen.
Al met al hebben wij een top weekend gehad in dit leuke park en ik denk dat we zeker nog eens terug zullen komen!

Prima park voor een weekendje

23 February 2017
7,7
Center Parcs Port Zelande — Wij hadden een 8-persoons premium cottage. Bedden waren netjes opgemaakt, huisje schoon en netjes. Onlangs gerenoveerd zelfs. Ook lekker gegeten in het restaurant. Verder is de supermarkt bij de Market Dome vrij prijzig (maar dat weet je vantevoren bij vakantieparken). Het zwembad is leuk voor kinderen (glijbanen en wildwaterbaan!), maar wel een beetje klein. Het personeel was heel vriendelijk, dat maakte ons verblijf in Center Parcs Port Zelande ook erg aangenaam. Wat verder erg leuk is: je loopt zo naar het strand. Ideaal! We hebben een heel gezellig weekend gehad.

Goed verblijf gehad in De Huttenheugte

15 February 2017
8,1
Center Parcs De Huttenheugte — Center Parcs De Huttenheugte in Drenthe... dat was écht heel lang geleden dat we daar voor het laatste waren. Maar erg leuk om er weer eens naartoe te gaan. Wij hebben er een hele fijne midweek doorgebracht in een VIP cottage die van alle gemakken was voorzien o.a. een sauna! Het park zelf is verder erg gezellig en ziet er netjes uit. Er heerst ook wel nog steeds echt dat Center Parcs gevoel. Natuurlijk hoort het zwemmen in het Aqua Mundo subtropische zwembad er ook bij. Ons zoontje vond dat fantastisch en heeft het daar enorm naar zijn zin gehad. Er zijn verder ook veel leuk activiteiten in De Huttenheugte te beleven, maar een uitstapje naar Plopsa Indoor Coevorden mag niet ontbreken met kinderen, want dit ligt direct naast het park. Ideaal! De volgende keer willen we ook nog een bezoekje brengen aan het Wildlands Adventure Park in Emmen. Qua eten is er trouwens ook voldoende keuze. Wij hebben vooral genoten van de Fuego Adventure Grill, maar ook de pizza's zijn lekker. Al met al kunnen wij de Huttenheugte zeker aanraden. Helemaal als je met jonge kinderen komt.

De Eemhof...geweldig subtropisch zwembad!

14 February 2017
8,0
Center Parcs De Eemhof — Via een leuke aanbieding hebben wij een weekendje Center Parcs De Eemhof gedaan met ons gezin. Het was voor ons de eerste keer in dit park. De kans dat we echter nog eens terugkomen is echter groot! We hebben ons prima vermaakt en genoten van ons huisje en vooral ook het ontzettend gave zwembad! In de Aqua Mundo (in Center Parcs termen) hebben de kinderen (maar wij ook!) ons lekker uit kunnen leven,. Er zijn vele glijbanen en vooral de wildwaterbaan was een favoriet van ons. Lekker buiten door de versnellingen heen roetsen. Erg leuk! Het huisje zelf was verder prima. Niet superluxe, maar gewoon goed en de bedden lagen ook lekker. De Eemhof is best groot, maar toch vonden wij het meevallen met de drukte (februari). We hebben ook lekker gegeten in het pizza-restaurant. Daar maken ze in een houtoven de lekkerste pizza's klaar..aanrader dus! Verder is er een Market Plaza met nog meer restaurants, een grote parkwinkel (hier kun je alles krijgen) en nog een Action Factory (speelhal voor kinderen). Er worden ook best veel activiteiten nog georganiseerd, maar daar hebben wij niet aan meegedaan. We gingen liever nog een keer naar het zwembad :)

Al met al een superleuke tijd gehad in De Eemhof!

Een lekker ontspannen weekje weg

12 February 2017
8,9
Center Parcs Park Nordseeküste — Het park is mooi, fijn huisje, goede wandelpaden naar de marketdome. zeer leuk zwembad en mooie omgeving. Echt een lekker weekje weg geweest!

Erperheide is een leuk park voor het hele gezin!

10 February 2017
9,0
Center Parcs Erperheide — Center Parcs Erperheide is ons eerste vakantiepark in België (ook al ligt het nét over de grens), maar het is absoluut voor herhaling vatbaar. Het is een echt gaaf Center Parcs park met alles erop en eraan. Natuurlijk een waanzinnige Aqua Mundo met wildwaterbaan, diverse glijbanen, buitenbad, golfslagbad, etc. De kinderen waren er niet weg te slaan! En als dat wel al lukte dan wilde ze het liefst naar het indoor speelparadijs Balluda. Er zijn verder sowieso heel veel activiteiten die je kunt doen (jong en oud). Wij hebben een potje midgetgolf gespeeld, zijn wezen fietsen (mooie omgeving!) en hebben aan disco bowlen gedaan. En terwijl de kinderen met Orry & vrienden naar de Kids Bingo waren konden wij even genieten van een bezoekje aan de sauna.

Het bungalow huisje (cottage noemen ze het bij Center Parcs) was ook dik in orde. We hadden een comfort cottage, redelijk basic verder, maar gewoon prima. Schoon en gezellig! Qua eten en drinken heb je op park Erperheide ook veel mogelijkheden. Snackbar, lunchcafé...wij hebben zelf een avondje gegeten bij het Fuego Grill restaurant: heerlijk! Je kunt ook nog pizza's laten bezorgen. Daarnaast is er een goed uitgeruste supermarkt waar je alles kunt krijgen wat je nodig hebt.

Nog een tip voor gezinnen met (jonge) kinderen: Plopsa Indoor ligt om de hoek in Hasselt. Wij hebben het niet gedaan, maar willen daar de volgende keer zeker naartoe.

Al met al een geweldig park!

Center Parcs Heijderbos was heerlijk

20 January 2017
8,9
Center Parcs Het Heijderbos — Heijderbos is een heerlijk Center Parcs park om even helemaal bij te komen van de alledaagse drukte en stress van het werk!

Het park is supermooi gelegen in het bos, ruim opgezet en de bungalow huisjes (cottages) zijn prima in orde! Gewoon schoon, netjes en voldoende ruimte voor 3 volwassenen en 3 kinderen. De bedden liggen ook goed, ook een echt pluspunt.

De ontvangst bij de receptie was vriendelijk en we konden al snel inchecken in ons mooie huisje. Niet te dichtbij andere huisjes en wel op een paar minuten lopen van het subtropische zwembad Aqua Mundo. En daar hebben we met zijn allen enorm veel plezier gehad! Lekker van de wildwaterbaan of andere glijbanen en daarna lekker in de Market Dome een kop koffie met wat lekkers. Genieten!

De overige faciliteiten van Het Heijderbos zijn ook allemaal dik in orde. Er is een leuke overdekte jungle speeltuin waar de kinderen ook nog wat leuke dingen geleerd hebben over het oerwoud en haar inwoners. En dan is er ook nog een Action Factory waar de kids helemaal uit hun bol kunnen gaan: springen, rennen, klimmen, etc.

Ook nog vele andere leuke dingen gedaan: massage, waterfietsen, vissen bij het huisje, bowlen, lekker gegeten in de restaurants en zelfs shoppen :P

Wij vonden Center Parcs Heijderbos in ieder geval een toppertje en wij kunnen het iedereen (vooral gezinnen met kinderen) aanraden. Volop leuks te doen voor jong en oud. Wij komen sowieso nog eens terug!

Heerlijk park in Drenthe!

29 November 2016
9,1
Center Parcs Parc Sandur — Parc Sandur is ons favoriete Center Parcs park! De huisjes zijn superfijn, de omgeving prachtig en de faciliteiten prima voor elkaar. Een goede supermarkt, leuk zwembad (niet overdreven groot) en heel veel leuke uitstapjes in de buurt. Natuurlijk naar Wildlife Adventure Zoo Emmen! Het park is vooral lekker ruim opgezet en rustig en hierdoor ook voor gezinnen met kleine kinderen zeer geschikt. De animatie zag er erg leuk uit en er is altijd iets te doen. Aanrader voor wie in de Drenthe een leuk vakantiepark zoekt!

Fijn en groot park voor alle leeftijden

09 November 2016
8,4
Center Parcs De Kempervennen — Mooi park voor alle leeftijden. groot zwembad en voor ieder wat wils aan activiteiten.Wel jammer dat ze voor veel activiteiten extra geld vragen. Wij gaan zeker nog een keertje terug.

Familie weekend in Limburgse Peel

05 November 2016
7,1
Center Parcs Limburgse Peel — Enige tijd geleden verbleef ik samen met mijn familie (ouders, broertje, opa en oma, oom + vriendin) in twee bungalows van vakantiepark Limburgse Peel. We huurde twee bungalows naast elkaar en vierde het 50 jarige trouwen van mijn opa en oma. Een groot feest dus!

Bij aankomst worden we ontvangen door het vriendelijke personeel en worden we verwelkomt met een warme chocomelk en krijgen we een korte uitleg over de faciliteiten op het park. We kunnen vrijwel meteen onze bungalows in, het genieten kan beginnen. In onze bungalow staat een fles wijn klaar en de volgende ochtend word als verrassing voor mijn opa en oma een taart bezorgd met daarop de foto van hun trouwen. Een mooier begin van een deze midweek was er niet.

Onze bungalow is geschikt voor totaal 6 volwassenen en 2 kinderen. Hoewel bij boeking leek alsof er genoeg ‘normale’ bedden aanwezig waren, sliep ik uiteindelijk samen met mijn broertje in een stapelbed.
Op de begane grond hadden we een grote woonkamer (met tv) en een open keuken met gasfornuis, magnetron, vaatwassen en een langen eettafel. Ook een slaapkamer met tweepersoonsbed, een slaapkamer met stapelbed en kleine badkamer met douche en aparte toilet bevinden zich op de begane grond. Buiten hebben we een terras met zitje en hebben we geen buren (heerlijk rustig!)
Op de eerste verdieping hebben we een tweede badkamer en twee aparte slaapkamers ieder met twee eenpersoonsbedden (gemakkelijk tegen elkaar te schuiven).

Het zwembad is net zoals de vele parken van Landal en Center Park een waar paradijs voor kinderen. Waterglijbanen, een golfslagbad, een koud waterbad, een buiten en natuurlijk niet te vergeten de wild water baan.

De omgeving is geschikt voor leuke dagjes uit en dat maakt het park aantrekkelijk voor ook langere vakanties. Dagjes weg naar Den Bosch, Eindhoven, Roermond of Maastricht zijn vanuit de Limburgse Peel goed te doen. Maar ook Düsseldorf en Keulen zijn goed bereikbaar per auto.

Geniet tijdens je vakantie in de Limburgse Peel van de prachtige omgeving en van het samen zijn met familie en/of vrienden.

De vossemeren was op en top genieten!

27 September 2016
9,6
Center Parcs De Vossemeren — We waren met 2 gezinnen en hebben ons op en top vermaakt in het park Vossemeren. Zó veel te doen voor zowel de kinderen als de ouderen. TOP!

Beoordeling door Jordy biezen

04 October 2014
7,7

Beoordeling door Lianne Wibbelink

17 June 2014
7,3
Center Parcs Park Eifel — Mooi park! Dit park is zowel voor jonge gezinnen geschikt als voor gezinnen waarvan de kinderen al wat ouder zijn. Het park ligt mooi, in de buurt zijn mooie gebieden zoals Koblenz en de moezel.
Top vakantie gehad!

Beoordeling door gerda kieftenburg

08 June 2014
9,9
Center Parcs Park Hochsauerland — Een geweldige fijne ervaring,om aan te bevelen .

Beoordeling door José

19 October 2013
7,9
Center Parcs Het Heijderbos — we hebben weer een heerlijke dag gehad in het superleuke zwembad van het heijderbos.

Beoordeling door J.E.C. Boomstra-Lere

08 May 2013
8,6
Center Parcs Park Zandvoort — Ik ben al verschillende keren in het hotel op vakantie geweest. Deze keer ging het helaas een beetje mis. Tijdens een wandeling op de boulevard ben ik gevallen. Thuis bleek, dat ik er een gebroken enkel aan had overgehouden. Ik wil met name het personeel van de huishoudelijke dienst en de receptie bedanken voor hun vriendelijkheid en behulpzaamheid.

Beoordeling door Rommelaere Claudine

18 April 2013
8,0
Center Parcs De Vossemeren — Hadden voor het eerst een slecht begin van onze vakantie. Onze cottage was vuil, zeer vuil het was duidelijk niet gekuist. Na onze klacht bij de receptie werd de cottage gekuist maar toch niet zoals het hoorde de ramen daar kon je gewoon niet meer doorkijken er waren verschillende zaken kapot. We kregen wel een doosje bobons en een fles wijn om zich te verontschuldigen maar toch heeft dit invloed gehad op ons verblijf !

Beoordeling door Halman

20 January 2013
9,0
Center Parcs De Huttenheugte — Wij zijn al eerder geweest met Pasen, wij gaan nu dit jaar weer.
Wij zijn met 6 volwassenen en 2 kinderen. 4 Jaar geleden deed de buitenlamp het niet ,doorgegeven en binnen 2 uur was het verholpen.
Als het dit jaar weer goed bevalt komen wij volgend jaar weer.

Beoordeling door Vivienne

18 January 2013
8,4
Center Parcs Erperheide — Geweldig park voor kinderen ! We hebben ons prima vermaakt ! Onze zoon is 2 en hij kon echt heerlijk spelen !

Beoordeling door Elly Ritsema

30 November 2012
8,7
Center Parcs De Huttenheugte — wij hebben toen de kinderen klein waren al zoveel plezier beleefd in een van jullie bungalowparken en nu zijn we 20 jaar verder en we kunnen er ons al op verheugen dat we kerst in een van jullie parken vieren..heerlijk!!!Lekker laten verwennen na een drukke periode werken..wat wil een mens nog meer. Ga zo door!!

Beoordeling door Maurice Scheen

20 October 2012
9,9
Center Parcs De Kempervennen — Wij gaan ieder jaar weer terug naar de Kempervennen,het is een super park met een prachtige ligging.Voor ieder wat wils en wat wil je nog meer op vakantie.

Beoordeling door rosenne

30 July 2012
9,9
Center Parcs De Huttenheugte — super goed goed eten vriendelijke personeel 
leuke activiteiten 

Beoordeling door Ineke

27 July 2012
6,1
Center Parcs Park Eifel — Ervaring met huisje type HE-754 4pers.
Aankomst 20-07-2012.

binnen oppervlakte voldoende.
buiten ook goed zonnig en veel bomen wisselend per huisje.
inrichting eenvoudig maar voldoende.
verwarming zeer goed warm water ook.


Ons huisje was niet erg schoon opgeleverd.
badkamer ruimte vloer, doche en wc niet lekker fris.
Geldt ook voor keuken en eetgerei.

Het was voor prijs/kwaliteit te duur betaald naar onze mening ondanks
een actie online boeking van Centerparcs.

1wk=7nacht met prijs van 835,00 euro
Dit was incl. 3-pers. 1x bedlinnen.


Ridderkerk

Beoordeling door seerden ronald

22 July 2012
8,9
Center Parcs Erperheide — by aankomst propere bungalows.kind verdelyk.veel leuke dingen tedoen voor de kinderen zeker met het slechte weer

Beoordeling door Jacqueline Maas

28 June 2012
8,1
Center Parcs Erperheide — Leuk park en erg kindvriendelijk

Beoordeling door leontien jonkman

15 June 2012
7,7
Center Parcs Park Zandvoort — ieder jaar 1 of 2 x Zandvoort het is er fantastisch, het park dicht bij de zee.Wat ons erg tegen viel was de verandering van de tuinmeubelen.Nu een tafel met 2 banken er aan vast. Na een week er zijn geweest heb je geen rug meer over. de volgende keer.Dus het word niet meer gaan!!!!! of de traailer mee met tuinmeubelen .jammer
zo als ik gehoord heb komt dat door de vernielingen van andere gasten .Laat die dan betalen vind ik.

Beoordeling door d winters

12 June 2012
9,4
Center Parcs De Kempervennen — mooi park in mooie omgeving,lekker zwembad, genoeg faciliteiten

Beoordeling door carola

04 June 2012
9,1
Center Parcs Port Zelande — ik vond het echt een prachtig park heb er echt van genoten. gezellig huisje met balkon mooi zwembad. zeker voor herhaling vatbaar

Beoordeling door sandra

10 May 2012
7,6
Center Parcs Het Heijderbos — ik kom als klein kind al bij centerparcs , en ik vind het nog steeds geweldig. nu neem ik mijn eigen kinderen mee , en hun willen niets anders dan centerparcs. GEWELDIG

Beoordeling door winter

05 May 2012
8,7

Beoordeling door Petra de Leeuw

30 April 2012
9,1
Center Parcs De Huttenheugte — Ik geniet er elke keer weer als ik er kom.
Het is een prima plek om er heen te gaan.
Ben nu al z\'n 10 keer geweest en het verveelt nooit.
Wij zijn al een keer in Duitsland geweest maar ik kom
tocht weer terug bij de Huttenheugte.

Beoordeling door davina bakker

31 March 2012
7,9
Center Parcs Limburgse Peel — ik was erg tevreden over de service ik had voor het eerst een vip huisje gehuurd en zal het zeker nog een keer doen ik kom al jaren bij centerparcs en ik ben altijd tevreden,het was de eerste keer op de limburgse peel en we hebben een zeer geslaagde vakantie gehad,mijn man fietst graag sportief dus hij heeft hele mooie ritjes kunnen maken.

Beoordeling door Robert Thobiasz

30 March 2012
8,7
Center Parcs De Eemhof — Een heerlijk park, maar wel een beetje aan de dure kant. Als je van luxe houd zit je zeker goed als je een VIP huisje huurt. Daar zit ook een sauna in. Er is een schitterend zwemparadijs met 2 normale glijbanen, een familieglijbaan, een wildwaterbaan en een speciale glijbaan die uniek in Europa is. Het is een bandenglijbaan en je glijd door een paar kegelvormige stukken baan. Verder is er nog een grote supermarkt met een ruim assortiment. En in de action factory kun je bowlen, de show bekijken, gratis naar de bioscoop, spelen op de speelautomaten, klimmen en nog veel meer! Kortom een top park. Ook goed voor kinderen aangezien het een autovrij park is!

Beoordeling door ton berkmortel

19 March 2012
3,6
Center Parcs Park Eifel — mijn ervaringen wil ik het komende weekend graag opdoen en aan u berichten.
ton angélique vd berkmortel aerle. 06-46047008

Beoordeling door stephanie valentijn

05 March 2012
9,6
Center Parcs De Kempervennen — Super park, erg fijn zwembad en kindvriendelijk!
Hebben er al een aantal keer een super weekend gehad! zeker een aanrader voor zowel jong als oud.

Beoordeling door de Groot

02 March 2012
9,1
Center Parcs Park Hochsauerland — Alle info en foto\'s die op de site staan kloppen met de werkelijkheid. Kortom een aanrader.

Beoordeling door Cindy Ghyselinck

25 January 2012
9,7
Center Parcs De Vossemeren — Heb reeds verschillende keren geweest en moet zeggen het is de ideale vakantie met kinderen. En als de kinderen gelukkig zijn, ... dan zijn de ouders gelukkig!

Beoordeling door Nelly Bloemzaad

20 December 2011
8,6
Center Parcs De Huttenheugte — Wij gaan ieder jaar wel tenminste een weekend naar De Huttenheugte. Het is een ontzettend gezellig park, mede door de opzet en de indeling van de horeca-gelegenheden en de andere, sportieve faciliteiten. Daardoor is er altijd veel beweging en gezelligheid om je heen. Het personeel is bijzonder vriendelijk

Beoordeling door Mevr. Vermeulen

07 November 2011
8,1
Center Parcs Park Zandvoort — Met een paar vriendinnen naar Zandvoort aan Zee geweest. Echt geweldig. OK, het gezelschap was natuurlijk perfect, maar ook de sfeer op het park heeft er veel aan bijgedragen. Aquafun bleek de naam volledig waar te maken en je kunt er heerlijk eten. Ook voor de kinderen was het er ideaal. Echt een aanrader om even alle zorgen te vergeten en heerlijk te ontspannen.

Beoordeling door mevr. Verkuijl Bloem

08 June 2011
8,1
Center Parcs Limburgse Peel — Voor het met pensioen gaan kreeg ik een voucher voor een vakantie bij Center Parcs, mijn keuze was gevallen op de Limburgse Peel, omdat we daar al vaak geweest waren toende kinderen nog klein waren, het heette toen Loohorst. Het zwembad met de golfslag was hetgeen de kinderen, nu volwassen mannen, zich als geen ander konden herinneren. Deze vakantie kwam ook het kleinkind mee en die heeft genoten als ook haar vader dat als menig jaartje eerder had gedaan. Nu zijn we 45 jaar getrouwd en mochten de kinderen kiezen, en ja hoor Limburgse Peel is het geworden. Dus als alles goed gaat zijn wij er in de herfstvakantie weer bij.

Beoordeling door Mevr. Bosschart

19 January 2011
7,0
Center Parcs Les Ardennes — In ons platte landje zijn mijn kinderen (nu 7 en 9 jaar oud) geen \'bergen\' gewend. Zij keken dan ook hun ogen uit toe wij 4 jaar geleden Sunparks Ardennen bezochten. Zulke \'hoge zandbulten\' hadden ze nog nooit gezien. Een supertijd hebben we gehad met onze kinderen in dit park. Helemaal top!

Beoordeling door T. de Clercq

01 December 2010
8,1
Center Parcs Park Nordseeküste — Nordseeküste is een park waar ruimte en vrijheid zeer op zijn plaats zijn, genieten en ontspannen voor men ganse gezin dat was het zeker. Lekker visje na het wandelen. Gezellig aan de haard nagenieten van elke dag.

Beoordeling door Mevr. de Graaf

14 November 2010
8,6
Center Parcs Parc Sandur — Center Parcs Sandur is een super mooi park, luxe en mooi ingerichte huisjes, goeie ligging en ze hebben vriendelijk en behulpzaam personeel, alles erom heen ziet er netjes uit. Pluspunt is de plus supermarkt in de parkplaza, daar is alles te koop. Wij komen op dit park al vele jaren, bijna elk jaar komen wij wel een keer terug. Dit park is echt een aanrader! Voorheen het mooiste park van Landal nu het mooiste park van Center Parcs!

Beoordeling door mevr. Weltings

24 October 2010
7,4
Center Parcs Limburgse Peel — Limbrgse Peel, voor ons als Loohorst bekend. Wij hebben daar genoten ieder moment. De kinderen toen nog klein hadden het er superfijn. Veel mochten we daar beleven en dat is ons altijd bij gebleven. Zwemmen en waterfietsen of even lekker op een terasje nietsen. Wandelen of  samen een balletje slaan op tennis of midgetgolfbaan. Daarom willen we graag nog eens terug al heet het nu de Limburgse Peel. Genieten doe je er nog steed hartstikke veel!

Beoordeling door Fam. Wijma

18 September 2010
7,6
Center Parcs Limburgse Peel — Sunparks de Limburgse Peel is het park voor mij waar recreatie en ontspanning samenkomen tot de optimale mix voor een geslaagde vakantie. Met recht kan gezegd worden, dat Sunparks de ideale parken zijn voor een zonnig moment in ieder jaargetijde.

Beoordeling door Cindy

28 May 2010
7,7
Center Parcs Park Eifel — Als je er echt eens tussenuit wilt is Center Parcs Eifel een fantastisch park. Je ligt in het groen en als je zin hebt kan je naar fantasialand gaan of naar één van de dierenparken. Echt een prachtige omgeving! Zeker je geld waard!

Beoordeling door Bea

23 March 2010
8,1
Center Parcs Parc Sandur — Wij zijn net terug van een weekje vakantie in het mooiste park van nederland vinden wij Sandur, geweldig we hebben heimwee en willen zo wel weer boeken. We hebben genoten vann de rust de omgeving het viswater de winkel het zwembad personeel uiterst vriendelijk huisjes geweldig mooi en schoon en groot en we hadden een huisje aan het water daar kan geen buitenland tegen op. Heb net maar even een fotoalbum gemaakt 5 stuks voor mijn andere zussen en zwagers ook 1 dat verzacht de heimwee een beetje en dat is echt niet overdreven. Hopelijk tot volgend jaar als de prijs teminste nog zo laag is.

Beoordeling door Hylke

19 January 2010
7,4
Center Parcs De Eemhof — Center Parcs de Eemhof heeft het erg goed voor elkaar, de bedden waren al opgemaakt voor ons! Vaatwasser deed het dus dat is het 1e pluspuntje al. Vriendelijk perosneel, mooi zwembad, lekker eten kortom een paradijs.

Beoordeling door Linda

31 August 2009
8,0
Center Parcs Park Hochsauerland — Park Hochsauerland is een super park. Voor veel rust en fiets/wandel mogeljkheden. Het is wel een beetje heuvelachtig. We verbleven in het hotel. Heerlijk! Echt een aanrader.

Beoordeling door L. Schaik

12 July 2009
6,6
Center Parcs Het Heijderbos — Wij hebben een Super verblijf gehad op Het Heijderbos. We komen 13 juni weer terug om een feestje te vieren met Mn schoonouders omdat ze 50 jaar zijn getrouwd. Nogmaals bedankt Super!

Beoordeling door dhr. Kouwenberg

30 March 2009
8,0
Center Parcs Limburgse Peel — Telkens als ik mij verveel, denk ik met weemoed aan \'t Limburgs Peel, en wordt het me allemaal teveel, de heimwee grijpt me bij de keel. De buitenlucht en de natuur, niemand kijkt er een tel zuur, voor de kids is \'t 1 groot avontuur, o wat is dit Limburg puur!

Beoordeling door Mevr. Ebben

13 March 2009
7,3
Center Parcs Les Ardennes — Er even lekker uit, dan moet je naar Sunparks in de Ardennen! De natuur is zo grandioos. Niet eens zo\'n eind van huis, maar toch het gevoel heel ver weg te zijn. Wij genieten ieder jaar van een lang weekend in de Ardennen met onze drie kinderen.

Beoordeling door Mevr. Foley

10 February 2009
7,9
Center Parcs Les Ardennes — Net terug uit het park in de Ardennen een heerlijke tijd gehad en veel dingen gedaan in en rond het park. We gaan zeker nog eens terug!

Beoordeling door Dhr. Heus

20 September 2008
8,4
Center Parcs Limburgse Peel — Center Parcs Limburgse Peel is gezellig, zijn er vaker geweest, ons zoontje van 10 vind het helemaal geweldig, Toverland vindt hij ook helemaal geweldig. Dus erg naar ons zin.

Beoordeling door Rolf

20 August 2008
7,7
Center Parcs De Kempervennen — Geweldige ervaring op De Kempervennen met super medewerkers. Onvergetelijk voor Opa, Oma, Pa, Ma en de dochter. Bedankt!

Beoordeling door Mevr. Geurts

29 May 2008
7,4
Center Parcs Limburgse Peel — Het prachtige gebied waarin dit Center Parcs park ligt met de overheerlijke witte gouden asperges en de betoverende wandel en fietspaden zijn voor mij het argument om de Limburgse Peel te bezoeken. Genieten met een zachte G!

Deel jouw parkervaring

Ben jij in een vakantiepark van Center Parcs geweest? Deel jouw ervaring!

Plaats beoordeling

De reviews van Center Parcs zijn gemaakt door Parkvakanties bezoekers, gebaseerd op hun ervaringen tijdens een vakantie in een huisje of bungalow van Center Parcs.