Center Parcs

Center Parcs = puur genieten

Center Parcs ervaringen

8
130 ervaringen
Algemeen
8
Ligging van het park
8.3
Faciliteiten op het park
8.3
De accommodatie
7.5
Service
7.9
Eetgelegenheden
7.8
Kindvriendelijkheid
8.2

130 Ervaringen met Center Parcs

Verschrikkelijk

23 January 2019
3,4
Center Parcs De Eemhof — Het park ligt mooi maar wat was het smerig. Hadden een VIPcottage gehuurd voor een weekend maar nooit meer. Het huisje was smerig en vies...
Der spoot zelfs zwarte zooi uit de jacuzzi.. En fatsoenlijk reageren op de klacht doen ze niet

Super mooi verblijf.. wat te zeuren zal er altijd wel blijven..

08 January 2019
8,7
Center Parcs Park Allgäu — Huisjes waren nog niet schoon toen wij aankwamen om half 6.. melding gedaan en wij mocht uit eten op kosten c.p. keurig.

Vakantiepark de Limburgse Peel

27 December 2018
5,9
Center Parcs Limburgse Peel — Huizen zijn van buiten redelijk gedateerd.
Binnen ziet alles er prima uit. Badkamer met ligbad. Huiskamer is uitgerust met een bankstel voor buiten. Waarschijnlijk zodat schoonmaken snel en makkelijk gaat. Eten op het park is duur en ondermaats. Drie avonden in verschillende park restaurants gegeten, waarbij het eten lauw is, weinig vlees bevat, en de sla minstens twee dagen oud is. Zelfs de friet lijkt onder een warmtelamp uit te komen.
Het was lang geleden dat ik een midweek bij CenterParcs was geweest.
En met deze ervaring ga ik er zeker niet meer heen. Niet voor €500,- voor een midweek en gemiddeld €80,- per dag aan eten daar.

Rommelig en weinig organisatie in de restaurants

27 December 2018
6,3
Center Parcs Park Allgäu — Nog veel zaken chaotisch in het centrum. Huis was slecht schoongemaakt,stoffig en ramen kon je net doorheen kijken, parkeer voor de deur was een modderige bedoeling.
Huren golfcar is bijna een must met kleinele kinderen.
Kortom, nog een boel om aan te werken

Geweldig!

12 December 2018
9,0
Center Parcs De Kempervennen — Ons weekendje bij De Kempervennen was fantastisch. De kids hebben het nog over dat mooie zwembad. Ze waren er niet uit te slaan. Ook de Action Factory was leuk en in de Market Dome hebben we lekker zitten eten met de hele familie. Onze bungalow was netjes en schoon. Voor herhaling vatbaar!

Huisje vies en stoffig. Bediening op het park zoals eetgeleg erg ik me vreselijk

29 October 2018
6,0
Center Parcs De Eemhof — Huisje aanraden zit er niet bij.
Op mijn mailtjes betreft min puntjes worden niet beantwoordt.
Dit is de reden waarom wij CenterParcs links laten liggen.

Weekendje weg met kids.

10 September 2018
9,3
Center Parcs Het Meerdal — Geweldig weekend gehad!
Voor ons en de kids was het zwembad het leukste van alle Centerparcs tot nu toe waar we geweest zijn.
Heijderbos, Huttenheugte, Eemhof en Limburgse Peel.
In het begin leek het ons wat klein, maar de stroomversnelling, wildwaterbaan (niet zo wild als Heijderbos) en golfslagbad waren perfect en last but not least de lange glijbaan waar de kids maar niet van af te slaan waren. We zijn in 3 dagen tijd 5x wezen zwemmen.
Verder een mooi goed onderhouden park waar we 2-3 per dag heerlijk wandelend terug naar ons huisje liepen.
Het huisje is zoals alle Centerparc cottages gewoon goed (je weet wat je kunt verwachten) en belangrijk het was goed schoon.
Omgeving geweldig midden in de Limburgse Peel. Tip is het duin/heide gebied te bereiken via de Gussweg vanaf de Bergsteeg.
Heerlijk om te wandelen en te hardlopen.
Eten in het all-you-can-eat was heerlijk.
Hamburgers uit de snackbar waren eveneens heerlijk! Beter dan de gemiddelde McDonalds Burger.
Kortom een geweldig verblijf voor ons in het Meerdal!

Mooi park veel groen

01 September 2018
7,4
Center Parcs Les Trois Forêts — Het park is wel wat verouderd , wat erg jammer was.
De schoonmaak liet te wensen over , ook waren ze aan het uitbreiden .
Maar je kan wel zeggen dat je tussen de bomen zit ( erg groen ) wij vonden dat erg mooi.
We kwamen hier bijna elk jaar , maar met de herfst zoeken we toch een ander park uit.

Ontzettend goede service!

31 August 2018
8,9
Center Parcs De Huttenheugte — Een aantal jaar geleden kwamen wij met een ander gezin op de huttenheugte en we hadden een huisje gehuurd. Kwamen we in dat huisje, waren ze aan het verbouwen dus daar konden we natuurlijk niet verblijven.. Volgende huisje, het lekte waardoor alle bedden doorweekt waren.. Wij helemaal in de stress, hebben we als vergoeding een extra luxe huisje gekregen en omdat we zoveel pech hadden mochten we gratis mee eten met het diner savonds, dit was heeeeerlijk! we hebben uiteindelijk een topvakantie gehad door de goeie service!

super voor iedereen

26 August 2018
9,9
Center Parcs Erperheide — Super park voor kinderen. Mijn drie zonen genieten er elke keer weer. Service is ook goed. Is er een probleem in je huisje word het zeer snel opgelost.... ga er zeker zo gauw het kan weer terug naar toe!

vieze huizen.

26 August 2018
5,0
Center Parcs Limburgse Peel — Plaza is goed. Alleen het huisje was te vies voor woorden. Netjes een formelier ingevuld en met verzoek contact op te nemen, helaas 1 jaar verder en nog niks gehoord. Centerparcs is mooi alleen op heel veel parken zijn de huisjes vies, oud en vochtig en dat voor een prijs dat ik lk liever toch voor een ander vakantiepark gekozen heb.

Kleinschalig park

26 August 2018
6,9
Center Parcs Limburgse Peel — In vergelijking met andere parken van centerparcs heeft dit park minder faciliteiten. Het is wel een gezellig park en de accommodatie, die net vernieuwd was, was erg mooi. Helaas waren ze op het park nog aan het werk en was een restaurant waar we naar toe wilden gesloten. Waarschijnlijk kwam dit doordat ze het park aan het renoveren waren. Ik denk als het park af is dat het een leuk en kleinschalig park is.

Super gaaf park.

26 August 2018
8,1
Center Parcs Erperheide — We zijn alleen op het park geweest omdat daar voldoende te doen was voor de kinderen. Heel mooi zwembad, leuke dierenweide, waar de kinderen dieren konden aaien, en speeltuinen en een mooie indoorspeeltuin. De glijbanen van de indoorspeeltuin gingen alleen te hard voor kleine kinderen. Het park is mooi om te zien en alles ligt goed bij elkaar. Al met al een super gave vakantie gehad waar de kinderen lang over hebben gehad :-D.

Leuk park dicht bij Plopsa en dierentuin Emmen.

26 August 2018
7,1
Center Parcs De Huttenheugte — Park is mooi om te zien met het water in het midden. Leuke dierenweide en zwembad. Ideaal gelegen als je naar Plopsa Coevorden wilt. De accommodaties zijn verouderd en dat is te merken aan de inrichting en kwaliteit van het bed. Verder hebben we een hele leuke vakantie daar gehad.

geweldige park, je kunt er veel doen

26 August 2018
8,1
Center Parcs Het Heijderbos — lekker zwembad, je kan lekker ff relaxen als je wilt. En voor de kinderen is er genoeg te spelen.
's avonds kun je er lekker en gezellig eten en vervolgens nog een drankje doen.

Deel jouw parkervaring

Ben jij in een vakantiepark van Center Parcs geweest? Deel jouw ervaring!

Plaats beoordeling

De reviews van Center Parcs zijn gemaakt door Parkvakanties bezoekers, gebaseerd op hun ervaringen tijdens een vakantie in een huisje of bungalow van Center Parcs.

Win een gratis weekend
naar Landal Het Land van Bartje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een
verblijf in een luxe woning voor 6 personen
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Land van Bartje Landal Het Land van Bartje