Center Parcs

Center Parcs = puur genieten

Center Parcs ervaringen

7.2
196 ervaringen
Algemeen
7.2
Ligging van het park
7.9
Faciliteiten op het park
7.6
De accommodatie
6.6
Service
7.1
Eetgelegenheden
6.8
Kindvriendelijkheid
7.5

196 Ervaringen met Center Parcs

A van Deel

Teleurstellende service

05 January 2021
1,0
Center Parcs Het Heijderbos — In november hadden wij een verblijf geboekt bij Center Parcs Heijderbos. Ivm de aangescherpte maatregels kon onze vaakntie niet doorgaan zoals Centerparcs ons had voorgeschreven. Bij annulering werd ons verteld dat wij ons geld terug zouden krijgen. Vervolgens krijgen wij een voucher. Na meerdere malen contact te hebben gehad met de klantenservice van Centerparcs werden wij door verwezen naar Pierre&Vacances. Helaas een hele slechte ervaring met Pierre&Vacances. Wij hebben op donderdag 24-12-2020 contact gezocht met Pierre&Vacances ivm met de corona maatregelen en onze geannuleerde vakantie. Meerdere keren werden wij in de wacht gezet en werd de verbinding verbroken. Ook konden de medewerkers van de klantenservice onze vraag niet beantwoorden. Wij vroegen of wij een leidinggevende konden spreken maar dit was niet mogelijk en dan werd de verbinding verbroken. Na de 5e keer bellen werd ons verteld dat er notities van deze voorvallen waren gemaakt en dat er intern overlegd zou worden. Pierre&Vacances zou contact met ons opnemen. Het is nu 04-01-2021, we zijn dus bijna 2 weken verder en nog steeds geen enkel bericht gehad van Pierre&Vacances. Ik ben zwaar teleurgesteld dat er zo met klanten wordt omgegaan.

Een diep teleurgestelde klant!

Veerle

Wat een ramp

21 December 2020
1,0
Center Parcs De Eemhof — Wat een regel rechte ramp! We hadden geboekt alles was geregeld en de dag dat we zouden vertrekken 1 uur van te voren belde ze ons gewoon af!! De eikels! Alles geregeld en van te voren kregen we alleen maar emails dat ze op ons aan het wachten waren en lieten ze NIKS weten over een annulering van hun kant. Ga niet naar centerparcs toe! Ze zijn niet betrouwbaar en annuleren zo je boeking een uur voor vertrek.

Tino Hellemonds

Beschamend

03 December 2020
1,1
Center Parcs De Vossemeren — Heb geboekt voor 14 december,wij willen omboeken wegens corona en het park is dicht tot 15 januari.Wij kunnen niet omboeken en ze draaien rond de pot!!!! Dit is diefstal in de ergste vorm.Eerst moeten we 10 keer terug bellen want ze weten het zelf niet wat te doen.Il had een vip cottage,dan zouden we wel kunnen omboeken maar naar een gewoon huisje en nog 300 euro opleggen,a ja want in april is het hoogseizoen!! Ik stel een advocaat aan en stap naar de rechtbank.Julie moesten zich schamen,dus nooit meer centerparcs......Karma komt nog wel hoe jullie de mensen behandelen.

Renee

Slechte accommodatie

28 November 2020
6,0
Center Parcs Het Heijderbos — Het huisje waarin we verblijven wordt aangeprezen als “vernieuwd”. Ik vind dit van erg veel lef getuigen. Het enige dat nieuw(er) is, is de foto van de aboriginal aan de muur. De rest komt uit de jaren ‘90. Het servies was allemaal vies. Net als de kinderstoel.
Erg jammer, het is een prachtig park. Maar de beleving van het huisje is toch 80% van het vakantie gevoel.

Zoë Kappakas

Vreselijk verblijf

22 November 2020
1,0
Center Parcs De Eemhof — Wat een verschrikkelijke ervaring. Onze cottage was erg vies. Bloed op de toiletdeur, beschimmeld brood op het balkon, haren op de grond en vieze borden in de kast. Een melding gedaan bij de receptie, er zou iemand langs komen, is nooit gebeurd. Wij hebben het niet naar ons zin gehad. Een mail gestuurd met onze klachten en gevraagd of wij het resterende bedrag van de voucher terug kunnen krijgen want wij zijn niet van plan terug te komen. Wordt er gereageerd met: het spijt ons van uw nare ervaring, hier is een cadeaubon die u kunt besteden bij uw volgend verblijf. We worden voor de gek gehouden en zijn ons geld kwijt. Verschrikkelijk onproffesioneel. Echt geen aanrader.

Peter

Waardeloos

18 November 2020
2,4
Center Parcs De Huttenheugte — In deze corona tijd zou men zich bij centerparcs eens achter de oren moeten krabben. Restaurant, zwembad en alle andere overdekte activiteiten moeten dicht. De ene activiteit die je als volwassene nog kon doen was adventure golf, maar dat kon niet op de activiteiten voucher. Een heel miniem menu voor de afhaal maaltijden maar wel volle prijs rekenen. Als compensatie krijg je schijntje terug van de prijs voor deze geboekte vakantie. Schandalig en onbeschoft. Wees dan gewoon eerlijk, doe de parken dicht en geef mensen hun geld terug ipv een tegoed voucher, die je dan net als de compensatie pas na 6 weken krijgt.

Spijker

Verouderd slecht huisje

17 November 2020
4,7
Center Parcs De Kempervennen — Zwembad en eetgelegenheden gesloten vanwege corona, maar onze peuter heeft zich prima vermaakt met o.a.schmink, dierenweide en kids safari.
Huisje was teleurstellend; vip dus iedere slaapkamer een eigen badkamer maar alles ontzettend oud en verouderd. Stofwebben, muggen, vele vieze plekken van platgeslagen muggen op de muren, kuilen in de matras, kalkaanslag en loslatende kitranden in badkamer, etc. Geeft niet bepaald een comfortabel gevoel. Hoog tijd dus voor renovatie.

Corinne

Tegenvaller

15 November 2020
5,7
Center Parcs Limburgse Peel — Park was rustig gelegen, cottages kunnen een opknapper gebruiken. Dit is mijn 5 de centerparcs ervaring ook de minste . De VIP cottage waar ik verbleef was teleurstellend, een gewone cottage met een infraroodsauna, t was klein absoluut niet voor 4 personen. Een handdoekpakket voor midweek bestond uit 1 kleine en 1 grote handdoek voor 1 persoon heb je meer nodig kon je huren voor €6,50. Cottage zat vol muggen, De cottage was niet VIP waardig voor wat ik betaald heb, erg jammer .

GERRIT

1 grote bouwput

14 November 2020
3,2
Center Parcs De Eemhof — Wij zijn net terug en wat een drama was het. Heel veel bouwverkeer, modder overal op de paden, paden afgesloten terwijl het enige wat je er kan doen is wandelen. Voor honden geen uitlaatplaats kunnen vinden, op plattegrond wel maar dat lag naast een speelplaats zonder hekken er omheen. Kinderboerderij ook gesloten beestje hadden best op afstand bekeken kunnen worden. Voor kinderen was er echt helemaal niets. Zo slecht heb ik nog nooit een park meegemaakt. Personeel van centerparcs was prima maar bouwvakkers stonden gewoon overal te roken midden op het pad. Dat door corona zwembad etc niet gebruikt kon worden dat begrijpen wij maar eemhof heeft niets geboden om enig vakantie gevoel te krijgen.

Jootje

Gedateerde huisjes

11 November 2020
5,1
Center Parcs De Kempervennen — Huisjes gedateerd. 4 persoons VIP. Vies bij aankomst. Stof en spinnenwebben. Het stonk naar urine en zweet. Vochtig en schimmel. Doorgezakte bank. Doorgezakte bedden. Echt schande om dit VIP te noemen. Voor ons nooit meer Kempervennen. Was vroeger ons favoriete park.

Maria

Centerparcs huttenheugte

23 October 2020
4,1
Center Parcs De Huttenheugte — De accommodatie op het park is ronduit smerig! Zeer slecht schoon gemaakt.
Etensresten in de pannen, haren in de bestek la, schimmel en roest in de badkamer. Naalden gevonden op de grond, wij bezochten met 4 kinderen dit park dus vind dit echt uit den boze. Verder promoot center Parcs met het kiwa covid-19 keurmerk, snap niet hoe ze dit ooit hebben gekregen, hygiëne was zeker in de accommodatie niet terug te vinden.
Ik had meer verwacht voor het geld wat er betaald is voor een weekend. Ik raad dit park dan ook zeker af!

Gabry

Teleurstellend

15 October 2020
5,3
Center Parcs Het Meerdal — Park ligt mooi in het bos en aan een meer waar in de zomer denk ik veel activiteiten zijn. Het zwembad is mooi en leuk voor kinderen. Er zijn een aantal restaurants. Sommige goed en sommige erg teleurstellend zoals de pizzeria. Ook veel te hoge prijzen in de restaurant. Ik betaalde 55 euro voor een lunch voor 2 volwassenen en 2 kinderen en dan hadden we niks overdreven luxe gegeten. Dan het huisje, erg vies, wc stinkt naar urine. In de badkamer zitten nog haren op de muur (centerparcs, Corona maat regelen?). Het is erg oud en aan vervanging toe. Bedden liggen slecht en in de hoeken is het zwart van het stof. Belachelijk duur voor wat je krijgt. Ik ga hier niet weer heen!

Sandra

Duur voor wat je krijgt

14 October 2020
5,9
Center Parcs De Huttenheugte — Oude vieze roestige douche/bad. Geen fatsoenlijke bank om te zitten. Bedden zijn beschadigt en je ligt in een kuil.
Personeel is vriendelijk! En met de maatregelen snap ik veel maar wat extra service zoals en bos bloemen en paje kaarten oid is toch het minste nu in deze tijd. Centerparks is wat mij betreft verleden tijd. Veel te duur voor wat je krijgt.

suus

Super

12 October 2020
9,6
Center Parcs Limburgse Peel — het park was super .plaza was echt super. Zwembad was leuk

Fam. ten Broeke

Teleurstellend

12 October 2020
6,1
Center Parcs Het Heijderbos — Ter ere van ons 25 jarig huwelijksjubileum een weekend in een vip huisje geweest.
De locatie was top alleen het huisje teleurstellend.
Vloer en meubels zagen er uitgeleefd uit, roestige stang en bladderend plafond in de douche.
Vies koffieapparaat en de cuphouder van het dolce gustoapparaat zat vastgeplakt!
Deurtje van het vriesvak viel er uit ( opgelost na klacht ) en een dikke laag ijs erin.
Wij gaan niet meer naar centerparcs ...

Deel jouw parkervaring

Ben jij in een vakantiepark van Center Parcs geweest? Deel jouw ervaring!

Plaats beoordeling

De reviews van Center Parcs zijn gemaakt door Parkvakanties bezoekers, gebaseerd op hun ervaringen tijdens een vakantie in een huisje of bungalow van Center Parcs.