Center Parcs

Center Parcs = puur genieten

Center Parcs ervaringen

7.9
136 ervaringen
Algemeen
7.9
Ligging van het park
8.3
Faciliteiten op het park
8.2
De accommodatie
7.5
Service
7.8
Eetgelegenheden
7.6
Kindvriendelijkheid
8.2

136 Ervaringen met Center Parcs

Leuk huisje aan het water en prima zwembad

09 May 2019
7,3
Center Parcs De Huttenheugte — Park is genoeg te doen voor de kids. Savonds zijn er wel wat leuke activeiten. Zwembad is prima en doordeweeks niet druk, en dat is prima voor mij. Ik heb nu friends voordelen en dat leken leuke voordelen om 13:00 u inchecken en kado in je huis bij aankomst verder korting op bepaalde dingen wat niet echt denderend is. Bij mij was er echter geen geschenk bij aankomst in het huisje. ik kon alleen een boek 50 jaar centerparks gratis halen bij de receptie. Ik heb gevraagd na het welkomst geschenk maar het werd een beetje lachend weggepraat. en kreeg het gevoel dat deze mevrouw dit niet begreep. en dat is teleurstellend. Enige voordeel van friends zijn is dus early 13:00uur checkin.
Verder niets bijzonders

Toppertje!

07 May 2019
8,3
Center Parcs De Huttenheugte — De Huttenheugte is ons favoriete Center Parcs bungalowpark. Hier komen we al jaren (van jongs af aan) en het blijft genieten. De bungalowhuisjes zijn inmiddels wel opgeknapt en ook de Aqua Mundo heeft een metamorfose ondergaan, maar nog steeds voelt het als "thuiskomen". Wat een heerlijk park!

Veel geld betaald voor een vip huisje nooit meer

17 March 2019
6,3
Center Parcs Bispinger Heide — De huisjes hebben al jaren geen verf meer gezien, bedden waar de matrassen door gelegen zijn .long set bankstel voor een vip huisje dat gaat niet ik heb betere in de tuin staan. Jullie moeten de moeten de waren foto s laten zien want de foto,s die op jullie web set staan zijn niet de waren foto s . Al op veel parken geweest maar nu is het er tegen gevallen . Als je een vip huisje boekt denk er aan je krijgt niet wat er op de foto s staat het valt erg tegen . Voor dat geld krijg je ergens ander iets beters Center Pars is niet meer wat het was veel geld voor niets .

Leuk park maar kan niet tippen aan sommige andere parken

08 March 2019
5,1
Center Parcs De Eemhof — Onze dochter wilde deze x persé naar de Eemhof. Aan het onderhoud van het park mag wel wat gedaan worden...paden/wegen zeer slecht dus echt prettig fietsen is het niet. Aqua Mundo...leuk maar kan niet tippen aan de baden van bv Vossemeren...het Meerdal...Erperheide...Les Trois Forrets. Huisje oud maar schoon...bank doorgezakt...bedden niet echt comfortabel. In het zwembad niet alles open...op donderdag supermarkt dicht. All hou can eat restaurant...aanbod niet erg variërend (4 dagen hetzelfde) en niet alles wat warm hoort te zijn is warm. Bediening duurt een eeuwigheid...dus meeste keren zelf bij de bar gaan halen. Of dit is door de minimale bezetting of de inzet van het personeel....dat is de vraag...Personeel is wel uiterst vriendelijk. Al met al een leuk park maar volgens mij met goed weer stukken leuker dan met het weer van nu...omdat je geen overdekt parkcentrum.hebt en alles vrij ver van elkaar.ligt.

het heijderbos wel een mooi park om te zien

04 March 2019
6,1
Center Parcs Het Heijderbos — wij zijn naar deze park gegaan doordat het er goed uitzag maar het viel ons echt tegen de huisjes echt verouderd en smerig zelfs mijn dochter heeft een weekend met traan ogen gelopen door de stof het zwembad is heel leuk alleen jammer dat er weinig zit plek is ook op de parkplaza zelf het eten van you all cant eat was heerlijk maar voor ons nee niet meer

restaurants

24 January 2019
7,2
Center Parcs De Eemhof — Het vip huisje was uitstekend maar met de restaurants was het slecht gesteld.Twee maal diner buffet geboekt 1 avond gesloten en andere avond 7 uur gesloten en weer naar ander restaurant.Daar ook niet blij met ons en nog wat eten gekregen dat koud en ver onder de maat was.Alles haastig want ze moest naar de kids.Dit alles nijgt niet naar terugkomst.

Verschrikkelijk

23 January 2019
3,4
Center Parcs De Eemhof — Het park ligt mooi maar wat was het smerig. Hadden een VIPcottage gehuurd voor een weekend maar nooit meer. Het huisje was smerig en vies...
Der spoot zelfs zwarte zooi uit de jacuzzi.. En fatsoenlijk reageren op de klacht doen ze niet

Super mooi verblijf.. wat te zeuren zal er altijd wel blijven..

08 January 2019
8,7
Center Parcs Park Allgäu — Huisjes waren nog niet schoon toen wij aankwamen om half 6.. melding gedaan en wij mocht uit eten op kosten c.p. keurig.

Vakantiepark de Limburgse Peel

27 December 2018
5,9
Center Parcs Limburgse Peel — Huizen zijn van buiten redelijk gedateerd.
Binnen ziet alles er prima uit. Badkamer met ligbad. Huiskamer is uitgerust met een bankstel voor buiten. Waarschijnlijk zodat schoonmaken snel en makkelijk gaat. Eten op het park is duur en ondermaats. Drie avonden in verschillende park restaurants gegeten, waarbij het eten lauw is, weinig vlees bevat, en de sla minstens twee dagen oud is. Zelfs de friet lijkt onder een warmtelamp uit te komen.
Het was lang geleden dat ik een midweek bij CenterParcs was geweest.
En met deze ervaring ga ik er zeker niet meer heen. Niet voor €500,- voor een midweek en gemiddeld €80,- per dag aan eten daar.

Rommelig en weinig organisatie in de restaurants

27 December 2018
6,3
Center Parcs Park Allgäu — Nog veel zaken chaotisch in het centrum. Huis was slecht schoongemaakt,stoffig en ramen kon je net doorheen kijken, parkeer voor de deur was een modderige bedoeling.
Huren golfcar is bijna een must met kleinele kinderen.
Kortom, nog een boel om aan te werken

Geweldig!

12 December 2018
9,0
Center Parcs De Kempervennen — Ons weekendje bij De Kempervennen was fantastisch. De kids hebben het nog over dat mooie zwembad. Ze waren er niet uit te slaan. Ook de Action Factory was leuk en in de Market Dome hebben we lekker zitten eten met de hele familie. Onze bungalow was netjes en schoon. Voor herhaling vatbaar!

Huisje vies en stoffig. Bediening op het park zoals eetgeleg erg ik me vreselijk

29 October 2018
6,0
Center Parcs De Eemhof — Huisje aanraden zit er niet bij.
Op mijn mailtjes betreft min puntjes worden niet beantwoordt.
Dit is de reden waarom wij CenterParcs links laten liggen.

Weekendje weg met kids.

10 September 2018
9,3
Center Parcs Het Meerdal — Geweldig weekend gehad!
Voor ons en de kids was het zwembad het leukste van alle Centerparcs tot nu toe waar we geweest zijn.
Heijderbos, Huttenheugte, Eemhof en Limburgse Peel.
In het begin leek het ons wat klein, maar de stroomversnelling, wildwaterbaan (niet zo wild als Heijderbos) en golfslagbad waren perfect en last but not least de lange glijbaan waar de kids maar niet van af te slaan waren. We zijn in 3 dagen tijd 5x wezen zwemmen.
Verder een mooi goed onderhouden park waar we 2-3 per dag heerlijk wandelend terug naar ons huisje liepen.
Het huisje is zoals alle Centerparc cottages gewoon goed (je weet wat je kunt verwachten) en belangrijk het was goed schoon.
Omgeving geweldig midden in de Limburgse Peel. Tip is het duin/heide gebied te bereiken via de Gussweg vanaf de Bergsteeg.
Heerlijk om te wandelen en te hardlopen.
Eten in het all-you-can-eat was heerlijk.
Hamburgers uit de snackbar waren eveneens heerlijk! Beter dan de gemiddelde McDonalds Burger.
Kortom een geweldig verblijf voor ons in het Meerdal!

Mooi park veel groen

01 September 2018
7,4
Center Parcs Les Trois Forêts — Het park is wel wat verouderd , wat erg jammer was.
De schoonmaak liet te wensen over , ook waren ze aan het uitbreiden .
Maar je kan wel zeggen dat je tussen de bomen zit ( erg groen ) wij vonden dat erg mooi.
We kwamen hier bijna elk jaar , maar met de herfst zoeken we toch een ander park uit.

Ontzettend goede service!

31 August 2018
8,9
Center Parcs De Huttenheugte — Een aantal jaar geleden kwamen wij met een ander gezin op de huttenheugte en we hadden een huisje gehuurd. Kwamen we in dat huisje, waren ze aan het verbouwen dus daar konden we natuurlijk niet verblijven.. Volgende huisje, het lekte waardoor alle bedden doorweekt waren.. Wij helemaal in de stress, hebben we als vergoeding een extra luxe huisje gekregen en omdat we zoveel pech hadden mochten we gratis mee eten met het diner savonds, dit was heeeeerlijk! we hebben uiteindelijk een topvakantie gehad door de goeie service!

Deel jouw parkervaring

Ben jij in een vakantiepark van Center Parcs geweest? Deel jouw ervaring!

Plaats beoordeling

De reviews van Center Parcs zijn gemaakt door Parkvakanties bezoekers, gebaseerd op hun ervaringen tijdens een vakantie in een huisje of bungalow van Center Parcs.

Win een gratis weekend
naar Landal Het Land van Bartje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een
verblijf in een luxe woning voor 6 personen
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Land van Bartje Landal Het Land van Bartje