Center Parcs

Center Parcs = puur genieten

Center Parcs ervaringen

7.7
144 ervaringen
Algemeen
7.7
Ligging van het park
8.2
Faciliteiten op het park
8.1
De accommodatie
7.2
Service
7.6
Eetgelegenheden
7.4
Kindvriendelijkheid
8

144 Ervaringen met Center Parcs

Teleurstelling bij center parks eifel

14 October 2019
4,3
Center Parcs Park Eifel — We hebben een midweek bij center parks geboekt. We zijn wel eens bij center parks geweest en het heeft ons vaak goed bevallen. Leuke omgevingen, prima vezorgd en luxe accommodaties, zeer mooi binnen plaza en prachtische agua mundo. Nou, bij center parks de eifel ( Duitsland) is dat beeld ver te zoeken. De omgeving en landschap zeker de moeite waard om te bezoeken maar het park??? Zo ver te zoeken wat verzorging en luxe betreft . Eenvoudig ingericht en slecht onderhouden. Echt teleurstelling. Normaal gesproken krijg je bij de receptie een schoonmaak pakketje. Voor afwas toilet... hier rijd je langs een hutje en een mevrouw vraag je boeking nummer en je krijgt vervolgens de info van het park. Anders bijvoorbeeld dan andere parken waar je verwelkom bij de receptie bent.
Kom je je cottage voor 6 personen binnen en je hebt alles gezien want zo groot en verzorg Premium cottage is het niet. We zijn gelijk naar de supermarktbgegaan en spullen voor de keuken schoon te maken en toilet fris laten ruiken en comfort?? Is ver te zoeken
Kortom flinke teleurstelling bij center parcs de eifel. Bij center parks de eifel geen goede indruk dus.

Fernando Magallon

Nooit meer

17 September 2019
4,6
Center Parcs De Vossemeren — Huisje was verschrikkelijk smerig,overal honden haar. Schimmel een ranzige vaatwasser. Vieze geur overal in het huisje. De kozijnen kun je doorheen kijken zo verrot. Onkrijd staat een meter hoog.
Dat verpest je hele weekend.
Voor ons geen centerparcs meer.

Ben niet geweest

02 September 2019
5,6
Center Parcs Park Bostalsee — Weet ik niet een week voordat wij gingen ging het erg slecht met mijn schoonmoeder dus vonden we 4 uur rijden erg lang rijden we wilde omboeken na een park dichter bij huis maar CP gaf geen gehoorde .
Maar we durfde het niet aan om te gaan want we hadden een hele grote kans om terug geroepen te worden en dan te laat te zijn ingeval van overlijden .
Heb dit meerdere malen uit gelegd maar CP bleef stug volhouden dat we niet konden omboeken er was zelfs een hele brutale mevrouw die midden in het gesprek zo ophing .
Ik vind dit echt niet meeleven met een gast die al meer dan 40 jaar bij center Parcs kom en zelfs meerdere keren per jaar.

Vies huisje

16 August 2019
4,4
Center Parcs De Eemhof — Ronduit smerig huis. Rattekeutels overal stof vies tapijt alles was vies en stoffig nooit meer , smerig alles.veel te duur hondenhok is schoner.

Niet wat ik had verwacht

06 August 2019
4,3
Center Parcs Limburgse Peel — Het huisje was niet schoongemaakt
Het rook er niet fris en veel ongedierte.

Het oud en vies

05 August 2019
2,0
Center Parcs Limburgse Peel — Het hele park is zwaar gedateerd, huisje zijn NIET vernieuwd en zeer slecht onderhouden. Erg vies, er stonden nog spullen in de koelkast van vorige bewoners, we hebben direct 40 vliegen doodgeslagen. Vlekken in de kussens en beddengoed. Alles was vies, er lag zelfs een maandverband strip op de grond van vorige bewoners. Gras half gemaaid en het is er een oude vieze bende. NIET HEEN GAAN!

Wat een ellende!

18 July 2019
3,0
Center Parcs De Eemhof — We hebben heel veel ellende gehad bij de Eemhof. Helaas kan het hele verhaal niet in het invoerveld, maar het komt neer op:
- zeer slecht onderhoud van de huisjes
- zeer slecht onderhoud van het park
- Grove lekkage in het huisje waardoor enorme stank
- Geen goede alternatieven geboden krijgen, tenzij je zelf op je strepen staat
- Extreem slechte klachtafhandeling, als je hun oplossing niet genoeg vindt sluiten ze gewoon de klacht. Kortom je moet je mond houden.
- Vrijwel nergens telefonisch bereik op het park.
- door slecht bereik is wifi van belang, maar ook dit werkt heel slecht

Kortom ellende!
Voor ons geen Center Parcs meer.

Alles dik in orde bij Het Heijderbos

18 June 2019
9,0
Center Parcs Het Heijderbos — Het Heijderbos is onze favoriete Center Parcs! Heel gezellig en mooi park! Natuurlijk lekker plonzen in het subtropische zwembad. Huisjes zijn in orde (schoon!), jungle dome is ook erg leuk met de kinderen. Personeel erg vriendelijk.

Leuk huisje aan het water en prima zwembad

09 May 2019
7,3
Center Parcs De Huttenheugte — Park is genoeg te doen voor de kids. Savonds zijn er wel wat leuke activeiten. Zwembad is prima en doordeweeks niet druk, en dat is prima voor mij. Ik heb nu friends voordelen en dat leken leuke voordelen om 13:00 u inchecken en kado in je huis bij aankomst verder korting op bepaalde dingen wat niet echt denderend is. Bij mij was er echter geen geschenk bij aankomst in het huisje. ik kon alleen een boek 50 jaar centerparks gratis halen bij de receptie. Ik heb gevraagd na het welkomst geschenk maar het werd een beetje lachend weggepraat. en kreeg het gevoel dat deze mevrouw dit niet begreep. en dat is teleurstellend. Enige voordeel van friends zijn is dus early 13:00uur checkin.
Verder niets bijzonders

Toppertje!

07 May 2019
8,3
Center Parcs De Huttenheugte — De Huttenheugte is ons favoriete Center Parcs bungalowpark. Hier komen we al jaren (van jongs af aan) en het blijft genieten. De bungalowhuisjes zijn inmiddels wel opgeknapt en ook de Aqua Mundo heeft een metamorfose ondergaan, maar nog steeds voelt het als "thuiskomen". Wat een heerlijk park!

Veel geld betaald voor een vip huisje nooit meer

17 March 2019
6,3
Center Parcs Bispinger Heide — De huisjes hebben al jaren geen verf meer gezien, bedden waar de matrassen door gelegen zijn .long set bankstel voor een vip huisje dat gaat niet ik heb betere in de tuin staan. Jullie moeten de moeten de waren foto s laten zien want de foto,s die op jullie web set staan zijn niet de waren foto s . Al op veel parken geweest maar nu is het er tegen gevallen . Als je een vip huisje boekt denk er aan je krijgt niet wat er op de foto s staat het valt erg tegen . Voor dat geld krijg je ergens ander iets beters Center Pars is niet meer wat het was veel geld voor niets .

Leuk park maar kan niet tippen aan sommige andere parken

08 March 2019
5,1
Center Parcs De Eemhof — Onze dochter wilde deze x persé naar de Eemhof. Aan het onderhoud van het park mag wel wat gedaan worden...paden/wegen zeer slecht dus echt prettig fietsen is het niet. Aqua Mundo...leuk maar kan niet tippen aan de baden van bv Vossemeren...het Meerdal...Erperheide...Les Trois Forrets. Huisje oud maar schoon...bank doorgezakt...bedden niet echt comfortabel. In het zwembad niet alles open...op donderdag supermarkt dicht. All hou can eat restaurant...aanbod niet erg variërend (4 dagen hetzelfde) en niet alles wat warm hoort te zijn is warm. Bediening duurt een eeuwigheid...dus meeste keren zelf bij de bar gaan halen. Of dit is door de minimale bezetting of de inzet van het personeel....dat is de vraag...Personeel is wel uiterst vriendelijk. Al met al een leuk park maar volgens mij met goed weer stukken leuker dan met het weer van nu...omdat je geen overdekt parkcentrum.hebt en alles vrij ver van elkaar.ligt.

het heijderbos wel een mooi park om te zien

04 March 2019
6,1
Center Parcs Het Heijderbos — wij zijn naar deze park gegaan doordat het er goed uitzag maar het viel ons echt tegen de huisjes echt verouderd en smerig zelfs mijn dochter heeft een weekend met traan ogen gelopen door de stof het zwembad is heel leuk alleen jammer dat er weinig zit plek is ook op de parkplaza zelf het eten van you all cant eat was heerlijk maar voor ons nee niet meer

restaurants

24 January 2019
7,2
Center Parcs De Eemhof — Het vip huisje was uitstekend maar met de restaurants was het slecht gesteld.Twee maal diner buffet geboekt 1 avond gesloten en andere avond 7 uur gesloten en weer naar ander restaurant.Daar ook niet blij met ons en nog wat eten gekregen dat koud en ver onder de maat was.Alles haastig want ze moest naar de kids.Dit alles nijgt niet naar terugkomst.

Verschrikkelijk

23 January 2019
3,4
Center Parcs De Eemhof — Het park ligt mooi maar wat was het smerig. Hadden een VIPcottage gehuurd voor een weekend maar nooit meer. Het huisje was smerig en vies...
Der spoot zelfs zwarte zooi uit de jacuzzi.. En fatsoenlijk reageren op de klacht doen ze niet

Deel jouw parkervaring

Ben jij in een vakantiepark van Center Parcs geweest? Deel jouw ervaring!

Plaats beoordeling

De reviews van Center Parcs zijn gemaakt door Parkvakanties bezoekers, gebaseerd op hun ervaringen tijdens een vakantie in een huisje of bungalow van Center Parcs.

Win een gratis weekend
naar Landal Het Land van Bartje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een
verblijf in een luxe woning voor 6 personen
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Land van Bartje Landal Het Land van Bartje