Naar Center Parcs in Drenthe

Ontdek twee mooie Center Parcs bungalowparken

2 Center Parcs parken in Drenthe

Vakantie vieren in een bungalowpark in Drenthe is altijd een goed idee. Verblijf in één van deze twee parken van Center Parcs en je wilt nooit meer naar huis!

Hunebedden, bloeiende heidevelden, bossen, beekjes en vennen zijn overvloedig aanwezig in de provincie Drenthe. Het is niet voor niets dat het voor velen een geliefde vakantiebestemming is. Met tal van vakantieparken beschikbaar in deze regio kon ook Center Parcs niet achterblijven. Center Parcs De Huttenheugte en Center Parcs Parc Sandur zijn de populaire stokpaardjes waar je zéker eens wilt verblijven. En we beloven je, het zal niet bij die ene keer blijven!

Center Parcs De Huttenheugte is een waar kinderspeelparadijs. Het is een ideale locatie om te vertoeven samen met jonge kinderen. Dwaal door de bossen, fiets door de uitgestrekte heidevelden en breng een bezoek aan het nabijgelegen Plopsa Indoor Coevorden. Op het park beleef je de leukste avonturen in de Action Factory en op het avontureneiland. Als vanzelfsprekend is er een zwemwalhalla aanwezig. De twee glijbanen van de Aqua Mundo zijn absoluut om over naar huis te schrijven. Daarnaast is er een groot Kinder-doe-bad aanwezig. Overnacht midden in de Drentse natuur in een cottage die ruimte biedt aan twee tot acht personen. Eén ding is zeker: je hebt alle comfort binnen handbereik!

Nabij Emmen vind je Center Parcs Parc Sandur. Stelletjes en gezinnen met jonge kinderen genieten hier volop. Fiets, vis, bowl en golf naar hartelust en laat je inspireren door de schittering van de Grote Rietplas. Voor nog meer watervertier ga je naar het zwembad, waar je tevens van de glijbaan zoeft. Boek een van de royale, vrijstaande cottages op de schiereilandjes en ga een uitermate relaxte vakantie tegemoet. Tip: er zijn speciale kleurrijke kindercottages te boeken die over een eigen speelkamer beschikken. Super geschikt voor de kleintjes! Als klap op de vuurpijl is Wildlands Adventure Zoo een hotspot in Emmen die je niet wilt missen.

Vrijheid, rust en ruimte gecombineerd met een divers aanbod aan gezellige dagactiviteiten is dé Drentse succesformule. Boek een verblijf naar jouw wensen en maak er een toptijd van!

>
Center Parcs

Center Parcs De Huttenheugte

  • TOP Center Parcs park in Drente
  • Walhalla voor kinderen: véél te doen + Plopsa Indoor
  • Last minute óf 20% vroegboek korting
Center Parcs

Center Parcs Parc Sandur

  • Aan De Grote Rietplas & midden in de Drentse natuur
  • Ruime bungalows aan het water
  • Uitstekende faciliteiten + gratis wifi