Center Parcs in Limburg

Fijne Limburgse Center Parcs parken

3 Center Parcs parken in Limburg

Ben je benieuwd welke Center Parcs parken zich bevinden in Limburg? Lees dan verder. Te midden van het Limburgse natuurschoon vind je namelijk drie top vakantieparken van Center Parcs.

Zowel als avonturier als rustzoeker kun je in Limburg alle kanten op. Het decor van groene bossen, glooiende heuvels en uitgestrekte landschappen verveelt nooit. Daarbij staan kindvriendelijkheid en comfort buiten kijf op zowel Center Parcs Het Heijderbos, Center Parcs Het Meerdal als Center Parcs Limburgse Peel. Let wel, de kids zijn de baas!

Center Parcs Het Heijderbos ligt in het noordelijkste puntje van Limburg en is een ideale vakantielocatie voor gezinnen met kinderen. Ook tieners zullen zich hier snel thuisvoelen en opgaan in de diverse indoor- en outdoor activiteiten. De Jungle Dome, de Action Factory en uiteraard de Aqua Mundo zijn favoriet. Je vindt op deze plek de snelste wildwaterbaan van Center Parcs. Die wil je natuurlijk aan den lijve ervaren! Net als de drie spannende glijbanen. Daarnaast biedt de bosrijke omgeving tal van mogelijkheden voor avontuur. Ga fietsen, wandel een speurtocht of doe de Tower Jump. Een van de Eden cottages of Jungle Cabanas vormt jouw ontspannen uitvalsbasis. Kom je met kleine kids? Dan is de kindercottage een aanrader!

Midden in Limburg is Center Parcs Het Meerdal een magische plek voor families met jonge kids. Verzorg hier je eigen pony, fiets en speel eindeloos in de Limburgse bossen en roetsj van de twee glijbanen in de Aqua Mundo. Eén glijbaan telt wel 103 meter! Ook buiten staat dolle pret voorop. Zo leg je bij de High Adventure Experience een spannend touwenparcours af hoog boven de grond. Attractiepark Toverland vind je eveneens vlakbij. Boek een verblijf dat bij je past en ga een sprankelende tijd weg tegemoet. Wellicht is de speciale pony- of kindercottage een idee?

Iets verderop is het rust en stilte wat de klok slaat in Center Parcs Limburgse Peel. Stelletjes en jonge gezinnen met kinderen komen hier nader tot elkaar. Overnacht midden in de bossen in een royale, sfeervol ingerichte cottage en trek er overdag op uit. Ontdek al fietsend of wandelend de veelzijdige natuur in de omgeving, sla een balletje op de achttienholes golfbaan en neem een duik in het meer. Voor nog meer waterpret zoef je van de interactieve glijbaan in de Aqua Mundo en spetter je in het Kinder-doe-bad. Ook een bezoek aan de kinderboerderij is altijd een goed idee.

Of je nou in Noord-Limburg vertoeft of meer naar het zuiden, bij alledrie de Center Parcs parken zit je perfect!

>
Center Parcs

Center Parcs Het Meerdal

  • Héél kindvriendelijk
  • TOP faciliteiten: Aqua Mundo, Market Dome, etc
  • Bij nationaal park De Groote Peel
Center Parcs

Center Parcs Het Heijderbos

  • Aqua Mundo mét gave wildwaterbaan
  • TOP voor kids: Jungle Dome, animatie & indoor speelparadijs
  • Ontdek De Maasduinen
Center Parcs

Center Parcs Limburgse Peel

  • Bij nationaal park De Groote Peel
  • Volop sport, spel en entertainment
  • Héérlijke subtropische Aqua Mundo